Mi ten poradnik sie podoba xP Nawet sam czasami z niego korzystam chociaż gram sorkiem ..
Mi ten poradnik sie podoba xP Nawet sam czasami z niego korzystam chociaż gram sorkiem ..
Comeback xDD
Twingo 0 - ? (382)
Poradnik po prostu zajebisty daje 10/10![]()
Ładny poradnik przyda sie z pewnoscia nie 1 osobie 10/10
super dzieki twojemu poradnikowi 4 dni i juz mam 250lv+ :*
Bardzo dobry poradnik. Lecz można expić również na wrl do tego 150 lvla nawet bo również szybko idzie lvl. Pozdro
Jestem aktywnym członkiem ruchu ochrony języka ojczystego
Napisał adus199500
Fajny poradnikbardzo chetnie skorzystam dla drutka
![]()
Super poradnik wlasnie zrobilem sobie druida i wzoruje sie na tym poradniku![]()
Ten poradniczek można określić 1 słowem " ZAJEBISTY"
dobry;P
ja tez zrobilem ed:P
blablablablablablablablablabla...
Chciałeś to masz.
Poradnik super wzorowo, wszystko pieknie opisane i zilustrowane. Na pewno przyda sie wielu osobą.
jak dla mnie poradnik bardzo dobry, a ci co krytykuja niech napisza lepszy (najlepiej dla sorca, bo ich najmniej)
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=47629 tu nawet nie ma ss,ow a wszyscy chwala, chociaz jest 10razy gorszy ......
Poradnik super ale mam pytanko nie lepiej nosić ciągle m turban, blue robe i pozniej klapy niz winget helmet??
No ale na tych draculach to już jest masakra ;/
Dość ze tyle osób wszędzie to jescze tyle tam sziedzieć i się nudzić...
Tyle pk tam siedzi ze nieraz potem sie nie ma kasy na manasy i wgl ;D
super poradnik jak i super autor tego tematu;d
poradnik godny uwagi 10/10 wszystko opisane jak trzeba.
oby takich wiecej;d
Bardzo fajny poradnik , napewno skorzystam![]()
Nawet ładny poradnikPrzydał się
10/10![]()
2-3h ? do 5 lvla na snake potem stealth ring + dragon lance na slimach i w 20 minut masz 15 lvl :}
50-150 tutaj radzilbym dark lordy na cod bardzo szybki exp - expienie na 100+ lvl jest troche nudne na behemotah.
Priorytetem dla druida jest wbicie 95 mlvla - najlepiej tak na 150 lvlu juz miec bo przeciez nie bedziesz na draculach expic z czarem "exevo mas mort" : P
Poradnik bardzo dobry z malymi bledami ale jest git xD daje 9,5/10 !
Ostatnio edytowane przez Dark Devorious : 26-08-2009 o 07:49
poradnik średni....
gdzie orsze cod?
i wiele innych 7/10
Aaaaaaaaaaa!