7.6 zostanie bo gra tam najwięcej osób.
8.42 jest to normalny serv tylko że gra mało osób.
8.42 rox 4fun serv więc on powinien zostać skasowany .. bo w końcu to server dla zabawy ..
apo 8.42 rox powinni skasowac !
Usuwamy 7.6 i zostawiamy 8.42 i ROX
Usuwamy 8.42 i zostawiamy 7.6 i ROX
Usuwamy ROX i zostawiamy 7.6 i 8.42
Usuwamy 2 serwery i zostawiamy 7.6
Usuwamy 2 serwery i zostawiamy 8.42
Usuwamy 2 serwery i zostawiamy ROX
Zostawiamy tylko ROX i tam przenosimy graczy z 7.6 i 8.42
Zostawiamy 7.6 i resetujmy postacie.
Zostawiamy 8.42 i resetujmy postacie.
Zostawiamy ROX i resetujmy postacie.
7.6 zostanie bo gra tam najwięcej osób.
8.42 jest to normalny serv tylko że gra mało osób.
8.42 rox 4fun serv więc on powinien zostać skasowany .. bo w końcu to server dla zabawy ..
apo 8.42 rox powinni skasowac !
APO 7.6
222/800
APO 8.42
16/800
APO-ROX
70/800
Razem: 308/2400
Tyle, ile teraz gra razem osób, 2 razy tyle grało na 1 serverze, więc... Jestem za usunięciem tego roxa, i nie wprowadzania żadnych nowych serverów, bo gm ledwo co ogarniają 1 server, a co dopiero 3! Usunąć roxa!
Było dobrze puki nie weszły te 2 serwery czyli Apo 8.42 i Apo ROX...gralo duzo ludzi...co prawda wielka plaga boterow byla ale serwer cieszyl sie uznaniem wsrod innych polskich serwerow!Jestem za tym zeby usuneli te 2 i zostawili apo 7.6!![]()
20/07/2009 11:37] Fever -> Santano was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
OWNED
Przed powstaniem ROX'a na 8.42 gralo ok. 100 osob, a teraz? Max to 40... A na roxie i tak ponad 60% czolowki to chary wbite na cave...
Zostawic 7.6 i 8.42, a roxa wyslac w pizdu o.o
[02-11, 13:09] Sturnusek ' DZIENDOBRY PANIE MORTIISIE, DOSTAUEM BANA PLS PLZ PLOX PLAXIOR ZDEJMIJ MI GO BO BENDZIERZ MNIE MIAL NA SUMIENIU, OKI ALE JURZ TO ZRUB '
8.42 DELETE!!...
tam tak nikt nie gra same boty ^^.
Co było nie wróci :>
Old Gall Jopek.
surowe bany? i bedzie grac 14 osob?
*****, na APO 8.42 juz nikt nue zagra, a rox'a nie usuna na 100%, bo dużo osob gra, a po zatym czemu przyją sie stereotyp ze wiekszy exp to odrazu noob ots? chuj nie bede wbijał 1000h zeby nabić 300 lvl, i martwic sie kasą na expa, jak na rox ded to nic i grasz dalej :], a 7.6 chuj nie usowac bo ja gram ;/
Z tego co mi sie o uszy obiło to ROX miał być test serwem 8.42-więc jest nie potrzebny.
8.42- cieszyło się pewien czas popularnością.
7.6- nie ma co kasować, taka opcja nie wchodzi w gre.
usunąć apo 8.42 i apo rox 8.42
i zrobić apo rox 7.6 ;p
23:43 Rafal Palladyn: ale 0 hausuhsahusa 23:45 Warning! The murder of Rafal Palladyn was not justified!
Eustachy Pall- 1-678, Arden- 1-515 , Quick Master 812-868 Obecnie Immortal Sio 1021-....
ROX do kosza. Nie wiem po co Mortiis w ogóle robił ten głupi serw.
Usuwamy 8.42 , odkąd jest ROX prawie nikt tam nie gra , zamiast tego 8.42 mógłby powstać 7.6 rox , ale wtedy zapewne stało by się tak ,jak z 8.42 że wszyscy uciekną na roxa.
Takie jest moje zdanie.
Resetujemy 7.6,usuwamy roxa. To by bylo najlepsze
85% ludzi nie rozumie, na czym polega ironia. Jeśli należysz do pozostałych 25%, wklej to do podpisu. *Esende Mylffon*
Cofnij sie do 2 klasy podstawowki jak Ty nie umiesz do 100 liczyc.. n/c
A gdzie ja napisałem że wszyscy mają lubić 8.4? Rozkładają ci się oczy czy nie zauważyłeś że w ankiecie uwzględniłem również opcje które mi nie pasują?
Tak jak jest teraz ZOSTAĆ NIE MOŻE!
I to chyba wiedzą wszyscy oprócz ciebie, bo twoje wąskie pole widzenia nie zauważyło, że na jednym z serwerów gra mniej osób niż było na balu u Kaczyńskiego.
Niektórzy na tym forum gdyby chodź trochę wolniej myśleli zaczeli by się cofać.
gif by Faramir
Jedyny serwer, który można by było usunąć to ROX. Może i gra tam dużo osób ale nad tym jednym serwerem nie ma kontroli, więc po co on komu?(Gdyby tam banowano za boty to by tam nikt nie grał, taka prawda : <)
Oczywiście usuwamy Roxa, i zostawić 8.42 i 7.6
Rox to miałbyć test server, nie wiem dlaczego Mortiis zostawił go na aż tak długo.
First Nuskei, now Pineda.
Usunac Apo Rox i zostawic 8,42 i 7,6 i bedzie fajnie!
Jak mają już coś usunąć to tylko APO ROX. ten server to dno... Grają tam tylko ci którzy nie dają rady na APO 7.6 i APO 8.42.
Zaznaczyłem opcje usunięcia ROX
@Pamalini
Masz racje, RoX powinien zostać skasowany moim zdaniem
ten serwer został założony dla zabawy, ale to chyba przez Niego gracze narzekają na lagi na serwerze 8.42.
@Topic
Zaglosowalem tak jak Pamalini.
Pozdro.
Vimpexx.![]()
kazdy chce 7.6 rox...z nim bedzie tak samo jak bylo na apo 8.42,gdy powstal rox liczba graczy spadla do 20 tak bedzie z 7.6 z 200 graczy zostanie 50 bo reszta pojdzie na rox i dalej bedzie placz
@skasowac ten jebane rox
a najlepsze jest to ze kazdy chcial apo 8.42 a gdy powstalo nikt na nim niegra ;D
Ostatnio edytowane przez Keczup : 27-07-2009 o 09:38
Heh, ciekawe kto to zaznaczył "Zostawiamy ROX i resetujmy postacie. " :P
Nie sądziłem że aż tylu graczy postąpi słusznie i zaznaczy usuniecie ROX. Jednak są tu i mądrzy ludzie, jestem mile zaskoczony.
gif by Faramir