ale bijac up/down musialbys 2 sek czekac wiec nie chyba ze da sie to jakos ustawic
ale bijac up/down musialbys 2 sek czekac wiec nie chyba ze da sie to jakos ustawic
Jestem na TAK. Dlaczego?
Ponieważ więcej ludzi gra na kliencie 8.5 niż 8.42. Tyle![]()
"Ave PDG mufloń albo giń synu,
Pozdrowienia ślę dla wszystkich moich kuzynów"
OLD METAXA ; )
Prawie juz Nikt tam nie gra, po co zminiac tibie? Mysle ze jakby zrobil Mortiiis 7.6 enfo zamiast apo 8.42 to by w chooy osob gralo. Apo 8.42 to juz przeszlosc.
@top
Jestem na Nie. :>
Arinosos 1294-1447, Azeff 1172-1931, Monster Knajt 2121-(?)
Ja tak samo sądzę , że apo 8.42 już nigdy się nie odbuduje nawet jak byłby jakiś fajny wielki updatezostaną tylko Ci co używają bota i kilka osób która expi manualnie.
Zaraz ktoś napisze " ale apo już się odbudowuje powoli , w dzień jest po 25 osób" i co z tych 25 osób ? 25 osób to ja miałem w teamie jak grałem na huntera.pl no ale tam liczba osób w połowie leadera sięga 400+.
Nawet jak na apo grałoby 50 osób to i tak jest porażka i tyle osób praktycznie gra na otsach z kwadratowymi pomieszczeniami wypełnionymi mobamito tylko moje zdanie na ten temat ale zobaczycie sami , że mówię prawdę.
heh racja... malo osob gra... lipa
ehh niech nie daja 8.5 bo znowu bede musial nowego elfa sciagac xd
~Crimson King
Weź wypier... jak na 8.42 gra po 10-15 osob max to na 8.50 na poczatku wiadomo, że każdy tam poleci tak jak to było na 8.42 bo podobno taki "zajebisty"serwer a wyszło gówno! i uważam, że serwer 8.50 też nie wypali, więc jestem na NIE!![]()
Na 8.5 pvp jest tak zjebane jak lato z radiem :/ Zostawcie tak jak jest. To jest ots a nie Global..
No niewiem. Zaznaczyłem tak ponieważ są black skulle i można bić kogoś bez pz,bo czasami jest tak że się kogoś zaznaczy i pisze że zostało Ci 100 potów :X
Możliwe że to przyciągnie ludzi, i będzie grało chociaż o 10% więcej.
Zaznaczyłem Tak
Jesli Ci chodzi o to zeby na APO 8,42 powrocily osoby to chyba nic nie da ze zmieni sie klienta z 8.42 na 8.50 musialby zostac wprowadzony jakis ciekawy update zeby ktos powrocil do gryLepiej zeby Pan Tygrys z Mortiisem zajeli sie wprowadzeniem cos nowego na 8.42. To na tyle. Jestem na nie.
odp 3.
Tak na serio to jak tylko bedzie na to czas to zostanie silnik przerobiony na 8.5.
OLD METAXA ; )
Naprawde Mortiis zachował się troche nie fair.
To przecież nie jest dużo roboty.
Albo mu się nie chciało albo odstraszyła go liczba graczy.
Zaktualizować do obecnej wersji czyli 8.54
OLD METAXA ; )