@Skad wiesz mzoe cos lepszego leci XddNie... najlepszy item to warrior helmet wart 2cc xd
@Topic gz lecisz do 400 lev![]()
@Skad wiesz mzoe cos lepszego leci XddNie... najlepszy item to warrior helmet wart 2cc xd
@Topic gz lecisz do 400 lev![]()
Na zdjęciu widać słaby hit tego potworka(565)
No to widać, że fajnie się te skeletony bawią. ; PPP
Wbij w końcu ten 400. : DDD!
[31-03, 16:09] Wassup To Lamborghini
[31-03, 16:09] Mo®talix bo cię znajdę i ferrari będzie miało dziury w oponach
;p gz wiceps go go 400 lvlspecker wymienka ; o
2h 15min
Wbiłem ok. 3,5mln oraz Annares ok. 2mln expa
Skeleton Lordy, Skeleton Warriory, Skeleton Mage
A tutaj mały hit z runy HMM
Hie Hie ; D
Zajebisty loocik i super hit z hmm o.0
oby tak dalej ; D
No gratuluję Ci rycerzu : / Goń tam 400 i wyjdz na main, fajny loot.
Gratki.
Ja to mam gdzieś... Musiałbym mieć ihera żeby tam przeżyć bo można szybko paść samemu (wyskoczą Ci 3 mage i leżysz) Mi wyskoczyło 5? ;D Wolę pograć teraz na main trochę...
Kolega up ma racje,
wg mnie up zwalony na roku bynajmniej, te potwory nie maja wogole sensu, maja duzo wiecej defa i hp jak darki i nie ma sensu na nich expic, vojska sie bawi dla loota, chodz wyddaje mi sie ze nic nie spadnie zaden dsm ani nic takiego;p ale najdzieje mozna miec, ja tam wole darki ;![]()
Stan postaci
gz
gou gou 400 lvl i 26 axe :P
slaby ax, jak nie potrzebujesz juz dsmu i rh to mozesz mi dac.![]()
wiceps o ile wiecej ihasz sie w "magic secie"" ze tak zapytam?? ps: go 400![]()
16hp chyba, więc na 1 hunt wychodzi 13khp więcej. Chociaż mam mniej defa niż w dsm i rh... więc jeszcze nie wiem dokładnie czy lepiej w dsm & rh czy magic set ;s
A więc opłaca się nosić magic set na rooku? A co do tych szkieletów to jak widać cudów nie wylocisz. Chyba że jakieś rarki rzadko lecą.
GZ i GoGo Specker!
Gz Wiceps XD mój Ty Warszawiaku < 3 .
7 left
No jedziesz top 1 , ej a ten loot na 5 mln bardziej ciekaw jestem na ile ih? znaczy ile wydales a ile zysku ;D