Po serii testów wzięliśmy się do pracy! Radio oficjalnie zacznie grać w okresie do końca stycznia, niebawem więcej informacji!
www.radio.armia.org.pl
Po serii testów wzięliśmy się do pracy! Radio oficjalnie zacznie grać w okresie do końca stycznia, niebawem więcej informacji!
www.radio.armia.org.pl
coś nie działa te radio! .........
Nie gram :P
Jeśli to będzie działało to bardzo fajnie bo to fajny pomysł tak jak i APO News i radio też się przyda ;p
Według mnie sądzę że te APO Radio to będzie jeden... Wielki... NIEWYPAŁ!:]
Nie sądzę tak bo pisze tak 50% osób... :| Ale jak będziecie puszczać takie gówno to powodzenia i szerokiej drogi... Według mnie możecie puścić trochę klasyki (Na wprowadzenie nastroju dawnych lat... Założę się że puścicie hity Playlisty typu Pussy Cat Dolls [HAHAHA] Czy innych gówien "Techno" itd. ;]
>_< Wolałbym już słuchać East West Rockers starych ich kawałków bo one mają jakiś przekaz... A sądząc że 90% osób ze społeczności APO to dzieci w wieku 11-14 lat to nie rozumieją Tekstów z Języka Angielskiego , ani nie rozumieją przekazu Hip-Hop'u i jest Pokolenie JP. I sądzą że są fajni? ;]
Puścicie coś normalnego... Troche Reggea , troche HardStyle (Troche ostrzejsze od Techno) muzyki klubowej (Typu z Energy 2000 , Qlimax) Możecie puścić troche Nightwish , jakieś kawałki z hip-hop'u (ale nie takie że 95% to Hemp Gru , Albo REPREZENTUJE JP) Tylko PIH , O.S.T.R itd. ;]
Wolałem zrobić jedną długą notke niż 10 krótkich... ;]. Tyle co o tym sądzę...
ELO!;]
Asman - 1 - 724 ( Zrookowany )
HAHAHA Radio miało działać od 01 stycznia a tu co?
Przed 01 stycznia działało, a teraz nie działa.
Wróże jak najlepiej, ale z takim radiem nie wypalicie!
Grajcie zwykłą "radiową" muzykę, to będzie więcej słuchaczy. Pozdro
Ostatnio edytowane przez Kumpel Armii : 14-01-2010 o 23:31
JUŻ PONAD 6 LAT Z WAMI >>> Fansite / Cennik-APO - Wersja: N.G. <<<
!!! Wersja NoWeJ GeNeRaCjI 2013/2014 !!!
JEDYNY TAKI 'Cennik-APO', który jest zbiorem, a zarazem źródłem wszelkich informacji o niemal każdym przedmiocie!
Powinniście dodać kilka rzeczy takich jak:
- Pozdrowienia na antenie o.0Oczywiście też trochę śmiechu
- Trochę różnorodności w muzyce, a nie jakieś programy :d Programy typu reggae czy hip-hop powinny się znajdować w czasie 22-6 :d Bo tak to będzie to uciążliwe dla normalnych słuchaczy, a dla no-life'ów zadziała usypiająco
Z tym punktem wyżej to pół żartem pół serioAle to byście mogli wprowadzić
![]()
No i to co wcześniej mówiłem... Adres url żeby wpisać do winampa i z głowy a nie ściągać jakiś badziew...
Popieram marcellla jeśli chodzi o pozdrowienia, mam nadzieje że mój 80 utworowy track list się na coś przydał. Jeśli potrzeba kogoś do rock/metal to pw.
Widzę, że projekt dalej jest obięty pracami.Ważna jest strona, jej 'uszycie' graficzne, możliwości, zakładki. Zobaczymy jak to będzie wszystko grało.
No mam nadzieję że wszystko będzie Ok!Na razie jest w porządku..
![]()
Wracamy niebawem....
mam nadzieje że zadziała
#top..
fajny ten pomysł
Nie mogę się doczekać tego waszego radyjka maryja (Hehe) ^^. Jeżeli to wypali to puszczajcie często metal a będę słuchał. >_>
Regards,
Melman Shooter.
Noo... jak mi wiadomo to miało grać od początku roku.
Będzie miesiąc grania a potem zwiną wszystko Cya ^^
Wszystko ustalone, audycja startowa nowego odsłony odbędzie się 14 lutego [w walentynki]. Będzie grał każdy rodzaj muzyki z przewagą tych o miłości ;]
W między czasie zapowiadamy coś dla graczy, informacje już 1 lutego.
I wielkie Gówienko.
nie działa nie działało i nie będzie działać -.-