nowy addon , holy orchid już mam , ale zrobię na 60 jak będe na baschee szedł bo nie ma mi kto wyczyścić xD
![]()
nowy addon , holy orchid już mam , ale zrobię na 60 jak będe na baschee szedł bo nie ma mi kto wyczyścić xD
![]()
dragi dają rade, potem pochwale się lootem
EDIT
gonie kumpla xd
Ostatnio edytowane przez Padekro : 10-01-2010 o 08:01
Ziom Guard 0-xxx ?(ok. 500 teraz)
Gz Offczargo go 100 ;d.
ja jestem chory, to moze wbije 56 w tydzien XD 98% do lvla![]()
Mój life na realu.
dajesz rade
MAM DZISIAJ URODZINY BĘDE EXPIŁ 3 GODZINY!!!!!!!!!!!
![]()
no koledzy, wiecej ssow wstawiac !!
Kupie bp small stones :d
arbi juz nie gra to tu bd ssy wstawiac xd
81:
82:
i swiezo wbity 83 ;d
i jakies tam ssy
1 boss :
2 boss:
dalej mecze piraty xd jeszcze 1,7 ; f
"szukam" gsów w yalahar :/, bo expieniem tego nazwać nie można,
jednak wróciłem na dragi w yala _/
pozdro becjo 3maj się wbijaj 1000 level i goń sarumara!!!1111
mauy rifersz xdd
![]()
Mam na sell winning lottery ticket, g legi, i kupie spellbook of dark mysteries jak ktos operuje takim itemem :P..
Inny owner gra charem, wiec nie piszcie ;p
Ostatnio edytowane przez Cytexx : 21-01-2010 o 20:46
Mój life na realu.
gz jedziecie z Tymi lvlgo go 300 !!
![]()
Nie gram :P
Gratulacje dla wszystkichSam zaczolem grac na Refugi ( oczywiscie przy pomocy mojego przyjaciela - elfbot
) Mam 35 lvl knight. Moze moglby ktos wyczyscic mi Crusader helmet quest? Moj nick w grze to Yoozek Knight.
Pozdrawiam i zycze dalszych sukcesow.
Kryczaseq~~ nie gz, co szpanujesz addonem i softami zakupionymi ode mnie na allegro? . zycze hacka.
Slyszałem, ze sie bloker poskladal na frostach.. a niby jestes taki pro elo, elo ogar.. radze uwazaz na expwach typu forsty/dle/hellspawny, bo ktos Ci moze cos nalurowac.
Jan 20 2010, 15:12:34 CET Died at Level 80 by a frost dragon. biedaczek, haha. postarałem sie, zebyscie jeszcze raz padli. czekam na tych Twoich kolegow .. bo cos kiedys mowiles ze masz "plecy" na Refugi. jestem ciekawy ;].
Ro$$ uwazaj na tych typow co Ci pisalem jakbys sie gdzies wybierał, jutro im napisze, ze wszystko ok. xd Go go 100, to ci załatwie czyszczenie Dhq.
Elo;*
Ostatnio edytowane przez Cytexx : 21-01-2010 o 21:20
Mój life na realu.
) Crusader helmet quest przy pomocy kolegi ;p
Dziekuje za pomoc![]()
ten screen nie potrzebuje komentarza
16:54 Loot of Ferumbras: 3 gold coins, a platinum coin, a red backpack, a backpack, a bag, 45 gold coins, a white pearl, ferumbras' hat, a devilhelmet, 14 gold coins
SIEMA SIEMA
NIE MOJ ALE KUMPLA HEHS
:|:|:|:|:|:|::|:|
A WAM GRATULUJE GZ
Moje JP to jebać Pozerstwo!
[04-02, 22:23] Mikiel Król Sedesów, ej! nie obchodzi mnei to, chcialem się przylansić że mam CANAL+
Lans na tibijskim forum bezcenne.