boty sie nie licza, nudzilo sie w pracy expic sie nie dalo bo szkoda mi byloby stracic Sla ;p wiec skilalem ;p a oto efekt
![]()
boty sie nie licza, nudzilo sie w pracy expic sie nie dalo bo szkoda mi byloby stracic Sla ;p wiec skilalem ;p a oto efekt
![]()
LOL GZ.
przeciez astiz to chyba postac gma![]()
@bambucha, raczej nie First jesli liczac boty a jak nie to JEstem FIRST)))
@Lagga to raczej nie jest char gma napewo nim nie jest ale jest w 100% wybocony tak samo skill fighting jak i shielding a taze mlvl,
Chodz bardzo Fajnie bylo byc 1st po raz 2 ,w koncu jako 1st wylocilem Skull Staffa na roku z Necromoze i uda sie znowu w czyms zatriumfowac, zobaczymy czy gmowie dadza szanse
![]()
gz ładne skile ;D jedziesz dalej ;D![]()
Bez bota? bauhahahahahahahhahahah nie rozwalaj mnie)
@topic
gz :P
Ładne, skille ale coś mi się wierzyć nie chce, że bez bota![]()
Ostatnimi czasy Noe ciężko i wytrwale trenował skille.Przesiadywał w trainerze jednocześnie rozmawiając ze mna,gdyż i ja byłem bardzo często online. Więc proszę aby nie kierować w jego stronę jakichkolwiek słów typu bot.Chcecie bota ? pogadajcie z parą największych leveli na rooku,o ile istanieje taka opcja jak rozmowa w panelu bota. A Tobie Noe życzę kolejnych awansów, a inni niech zazdroszcząStatystyki należą do nas !!!
Gz ziomus , ale Astiz trenil bez bota. Wiem kto to jest , niestety nie moge zdradzic ale on pisal tez duzo ze mnaa po 2 uczy sie w tym czasie itp.
Aktualnie:Real Tibia 622 MS
Wczesniej:Apo Rook - Tytan Macik 1-2145
widac ze gowno wieszskoro tak myslisz, nie raz z miskiem rambo rook i innymi graczmi nixomka i jeszcze offspringiem i chyba WPW old dla astiza wybijalismy walkirye a od dopiero sie budzil jak nic nie bylo wiec mi tu nie wkrecaj tego o czym napisales
a co do was to siedzialem przez jakies 3 tygodnie po ok 6~ online wiec jakies pol skila wpadlo a ta pierwsza polowa wpadla podczas expieniatyle mam do powiedzenia, a duzo osobom nie odpisywalem znaczy tych ktorych uwazam za noobow i im nadal nie odpisuje
a reszcie ktorych znam i szanuje a takze low lvl odpisuje to zalezy od humoru.
Śmieszny jesteś .. ile razy gm cie kickal żebyś bana nie dostał? nie raz po parę godzin z rożnych kont dobijałem się do cb a ty nic :d troche dziwne nie?
Ojjj, Noe Kidzie xd
Grat$.
Lecisz z botem do 30 skill sworda.
Aha i kiedy mam deda? ;> xd
Cieszysz sie ze nie odpisuje do ciebie?? to sie ciesz a jak nie to placz nie bd pisac z noobami, myslisz ze bede odpisywac tobie czy capitanowi czy innym do ktorych nie odpisuje, wole odpisac i pomuc dla jakiegos low lvl niz pisac z toba ... a wiec nie pird. jak nie wiesz bo bana za bota nie mialem i nie bd miec bo nie boce i nie ma nic przeciwko jesli bd mie dalej sprawdzac jak bd logac i skilac wtedy sam dostaniesz bana za trucie dupy gmom ze kogos FALSZYWIE oskarzasztaki powienien byc
nie raz mnie tutek sprawdzal jak spamowales na GC zeniby na bocie 2h a tylko co lognalem
Ciagle z kims pisze ale niestety ty do nich nie nalezysz i nie bedziesz
PS udalo ci sie z domkiem bo nie wiedzialem ze marik sprzedal chara...
Dziekuje, Dobranoc, Zegnam.PA.
Gratk noe
pamiętam jak jeszcze grałem rookslayerem wielkim miałem 70 lvl a ty 54 hehe
PS:
wtedy mi powiedziałeś ze suvvri z rl to ty...
nadal podtrzymujesz to zdanie??
bo ja znalem suvvriego na dolera![]()