Jak narazie w rzeszowie nic nie zalało ;p Ostatnie dni były do dupy, ale juwenalia sie udały :d A teraz leje deszczyk, i z tego co widze nie ma zamiaru przestać ;d
Zabrze . W Czwartek zaczęło u nas padać, pada do dziś. Przelotne burze itd.
Opady w południowej części kraju powinny ustać w środę lub czwartek. Polecam obserwować sytuację hydrologiczno-meteorologiczną w Polsce!
Pozdrawiam.
Ja mieszkam w Jeleniej górze (Wrocław) niebo jest czyste, wczoraj było mokro, a przedwczoraj lało jak sam chuj. ; o
Gorole, farty. Mają ładnie, jasno i sucho. A patrzcie gdzie ja mieszkam(czerwona kropka)
Pozdrawiam Cielaka, przez którego wiedzę jestem udupiony. Bałem się tu wchodzić, wolałem żyć w nieświadomości. Dzięki!
U nas w małopolsce już od wczoraj wieczoru leje.
Ciekawe co z tego będzie ;d
Ja jestem z Wrocławia i jakoś na razie się nie zapowiada na jakieś poważne opady.
@Krajon
Mam to samo. ;x
@top
Ja mieszkam koło Gliwic lub, jak to napisał Dexter, koło Zabrza (15 minut autobusem). Od kilku dni padało codziennie, ale po kilka godzin. Od dzisiejszej nocy leje bez przerwy do teraz. Mam wodę w piwnicy xd
Ostatnio edytowane przez Laluś : 16-05-2010 o 17:23 Powód: Bo murzyny tak chciały
W 1 linku zobaczyłemu mnie leje od półtora tygodnia codziennie po od 2 do nawet 6 godzin codziennie i jest mokro od chuuuya ;d a potem słoneczko wychodzi gitara a na noc znów burza.
Ja mieszkam w Łodzi i bardzo sie z tego ciesze. Do okola nie ma wody , wiec nie ma powodzi. cóz... leje . ale powodzi nie bedzie
Wspolczuje wam (tym co mieszkaja na poludniu)
Ja jestem z Podkarpacia deszcz pada prawie ciągle, ale zadnych podtopień nie ma _/
U mnie o 19 przeszły chmury i wyszlo słońce, teraz widzę piękny zachód słońca nad jeziorem oraz czerwone niebo. D:
Taa, ja się denerwuję gdy widzę 20cm a tu 100+ na metr kwadratory to mi aż w żołądku przewraca.
Mam nadzieje że w środę już opady się umiarkują..
[Kmq] 1-1505
[Bart] 2927 - 2939 | 2983 - 3021
[Zarexoholik] 3108 - 3134
[Tru] 1 - 2618
z przerwami
Na chwilę obecną są 4 ofiary śmiertelne. MSWiA szacuje, że najbardziej zagrożone miejsca powodzią to Małopolska, Śląsk i Podkarpacie. W Krakowie Wisła osiągnęła 762 cm(242 cm przekracza stan alarmowy).
Pozdrawiam.
dzis nas ze szkoly zwolnili bo zalalo XD
O Cholerka, a kto zatroszczy się z ekipę z Przemyśla?
Co z nimi będzie??
U nas na lubelszczyźnie też pada, ale nie aż tak żeby podtopienia były.
źródło: IMGW
Obecny stan komórek konwekcyjnych oraz stref opadów nad Polską [tj. 19:20]. Na wschodzie Polski występują burze, w czasie których opad deszczu lokalnie może być bardzo intensywny. Burze są również aktywne elektrycznie.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.