User Tag List

Zobacz wyniki ankiety: Czy przeszkadzaja ci Metalowcy??

Głosujących
340. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Sam nim jestem i jest mi z tym dobrze.

45 13.24%
  • W zadnym wypadku.

150 44.12%
  • Przeszkadzaja.

44 12.94%
  • Nienawidze ich!!

101 29.71%
Strona 1 z 16 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 1 do 20 z 312

Wątek: Czy przeszkadzaja ci metalowcy??

Łowca postów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Czy przeszkadzaja ci metalowcy??

Chcialem sie was zapytac czy przeszkadzaja wam np. punki, metalowcy (sam nim jestem). Nie raz spotykalem sie z dziwnymi docinkami (np. obetnij sie!; oo nie nastepny metalowiec. etc).

Jesli wam przeszkadzany napiszcie w jaki sposob (ciekawi mnie to).

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Dlaczego miałby mi przeszkadzać taki np. Margoth?;> Ma tylko inny gust co do ubioru, muzyki, fryzury. I co z tego? nie jestesmy tacy sami.;s jestes kól zią \m/.

Nowicjusz
    Miasto
    Gdzieś na Śląsku...
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Nie, nie przeszkadzają mi. Większość moich znajomych to właśnie takie osoby. I są to wspaniali ludzie, wcale nie gorsi od innych tylko temu, że np. mają długie włosy czy czarne koszulki Nie mam najmniejszego pojęcia dlaczego panowie łysi, 'najmądrzejsi' na świecie, którzy dużo widzieli (czytaj: ławkę przed blokiem), czepiają się takich osób. Uważam, że jest to bezpodstawne, bo to raczej ich społeczeństwo powinno się czepiać, gdyż jako przerywnika w zdaniu nie potrafią użyć nic innego jak wyrazu na "k". Cóż, to, że oni nie posiadają włosów nie oznacza, że każdy ich też ma nie mieć . Nie wiem, nigdy tego nie zrozumiem, oni sami nie widzą dlaczego mają coś do ludzi deczko inaczej wyglądających. Na pewno nie jest to zachowanie zdrowe. Eghm, ich problem, szkoda, że nim przy okazji uprzykrzają życie innym, bo czasami aż mdło się robi od słuchania, że się jest satanistą tylko dlatego, iż ma się na sobie koszulkę z logo ulubionego zespołu O.o

Nowicjusz
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Pierdolic tych Metalowcow,wkurwiaja mnie...dla mnie to dziwni ludzie...ja ich gnebie....zal mi ich ...jednym slowem CIOTY
    Ostatnio edytowane przez Splaxor : 30-05-2008 o 15:28

Łowca postów Matello's Avatar
    Miasto
    Sosnowiec
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

No cóż, jeśli wszyscy oni robią to co Marilyn Manson na koncertach, to bym zaznaczył "Nienawidze ich !!", ale jeśli nie, to "w żadnym przypadku". Cy ktos mógłby mi powiedzieć czy oni sie zachowują jak Marilyn Manson , żebym mógł zagłosować w sądzie

Doobie
    Guest

Domyślnie

Zetnij włosy brudasie!

@down
    stfu! : )
    Pozdro dla kumatych.
    Ostatnio edytowane przez Doobie : 19-07-2007 o 15:54

Gaduła Evil's Avatar
    Miasto
    Tarnawa√
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

#Up: Wez wyjdz noobie...

#Topic: Mi nie przeszkadzaja jak lubia niech graja se ich te "ryki" ;d
    Jaki gust taka muzyka..;d
    ╔╗╔═╦╗
    ║╚╣║║╚╗
    ╚═╩═╩═╝® By EviL

Zapraszam na Forum o tematyce 'Naruto'!
    Można się już zarejestrować (błąd został naprawiony)
    www.naruto4u.phorum.pl

Neko
    Guest

Domyślnie

Pierdole tych metalowcow. Poprostu zawsze jak widze metalowca itp. to sie brechtamy z kumplami z niego, bo jak to moze byc normalne, ze jakis metal chodzi w upale do 40 stopni w kozakach czy chuj wie jak to sie nazywa, wazne ze grube wielkie buty.

Banned
    Miasto
    Szczecin
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Mnie nie przeszkadzają ani trochę.
    W końcu ... chłopak zapuszcza włosy. I co w tym złego?
    Ubiera się na czarno ... Co z tego ?!
    Metalowiec też człowiek.
    Ale ostatnio fajną akcję w tramaju widziałem. Siedzę sobie na krzesełku kulturalnie, a przede mną siedzi metalowiec. Słucha sobie tego swojego metalu i takim grubym głosem cichutko śpiewa. Do tego ruszał rękoma, jakby grał na gitarze xD

Średnio zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

neko ty jeszcze nie dostales bana za przeklianie xD?
    Ostatnio edytowane przez Splaxor : 30-05-2008 o 15:28
    50: [x]
    100: [ ]
    150: [ ]
    200: [ ]
    250: [ ]
    300: [ ]
    350: [ ]
    400: [ ]
    450: [ ]
    500: [ ]
    Wejdz i robuduj mi las
    http://matiu.act4trees.com/

Łowca postów Iakovlev's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Szczerze ich nie lubię i jak oni mi nic nie robią to nie jestem w stosunku do nich agresywny
    Podpis się zmył.

Neko
    Guest

Domyślnie

Cytat Napisał Ciawa Zobacz post
    neko ty jeszcze nie dostales bana za przeklianie xD?

Ty sie tym nie intresuj, zamij sie soba.
    Ostatnio edytowane przez Splaxor : 30-05-2008 o 15:27

Średnio zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Hm... a kiedy wy sie nauczycie nie oceniac ludzi przez pryzmat ubioru czy sluchanej muzyki?..

Nie lubisz metali bo? maja dlugie wlosy...O my God... a czyz wsrod mezczyzn nie panuje teraz moda na dluzsze wlosy? mnie sie wydaje cos,ze tak...Poza tym "Metal" dzieli sie na kilka kategorii...
    Nie kazdy metal slucha Mensona..i nie kazdy rodzaj metalu to "ave satan".
    Wychowalam przy muzyce rock`owej dorastajac szukalam ludzi ktorzy beda mi odpowiadac swoimi pogladami i zainteresowaniami..i musze wam przyznac ze "rock`owce" "metalowce" czy wspolczesni "Hipisi" to chyba jedyna subkultura nie czepiajaca sie innych ludzi pod wzgledem ubioru, muzyki czy pozycji materialnej akceptuja kogos w 100% takim jakim jest.Nie oceniaja tylko za to ze ktos jest ladny czy brzydki.Mi odpowiadalo ocenianie mnie za moj charakter i postepki.Wiekszosc z moich znajomych " metalowcow" to ludzie uzdolnieni chodzacy na rozne zajecia plastyczne , muzyczne czy teatralne. NIe mowie ze w innych subkulturach tego nie ma -poprostu ja sie nigdy nie spotkalam z tym zeby "Dress" chodzil na zajecia plastyczne lub kurs fotografii.Sama jestem osoba ,ktora nie patrzy na wyglad czy subkulture a na to jak mnie dana osoba traktuje i jak postepuje wobec mnie.
    Co lepsze poznanie kogos takiego to czysta przyjemnosc...sa towarzyscy <moze sa wyjatki> ale wiekszosc z nich to osoby ktore z checia przyjma cie do swego grona znajomych tak od poprostu.
    Od 13 roku zycia sama moglabym nazwac sie "metalem" nawet nosilam sie na czarno , nosilam glany < mam je do teraz i chodze w nich zima XD> caly czas az do teraz 20stego roku zycia krece sie gdzies pomiedzy metalem, punkiem, gotykiem, rockiem pomimo ze wyroslam i nie nosze juz CZARNYCH ciuchow w glebi wciaz sie jest "rock`owcem". Nie ukrywam ze lubie np Drum&Bass`y czy dobry Hause lub Chillout.. Kazdy metal w swojej dyskografi ma cos co mogloby was zadziwic
    @Elvan to ze on sie tak zachowywal czyz to nie znaczy ze poprostu kochal ten kawalek co lecial? doceniam ta muzyke i czul jej klimat?
    Ps.. Wiecie ze wasz Bóg jest metalem ? ... tak raczej hihih...
    Nie oceniajcie ludzi za to jakimi sa.. a za to co czynia
    Aj... a wogole jesli juz jest ktos tak ograniczony i powierzchowny ze czepia sie tylko tego ze ktos nosi sie na czarno i ze ma dluge wlosy jest prosta rada. Traktuj metali jak powietrze..wyobraz sobie ze ich nie ma...tak jak wiekszosc metali wyobraza sobie ze nie ma ludzi ktorzy ich nie akceptuja badz gnebia....a wysmiewanie sie z nim to dziecinada i pokaz swojej niedojazalosci wobec 2 osby a zreszta ktos kto uwaza sie za lepszego od innych nigdy nie zrozumie pojacia "rownosci" i uwazam ze predzej pomoglby Ci sie z ziemi podniesc metal gdy sie przewrocisz niz "dres""kibic""pseudo SZKEJT"ktory by sie tylko zasmial.
    Punk is not Death

a i Neko nie kazdy w upale chodzi w glanach wsrod metali jest pelno dzieciakow ktore chca pokazac "ahm mam glany jestem metalem" tak jak wsrod innych subkulturach sa pozerzy.
    Ostatnio edytowane przez Kaisza : 16-08-2007 o 20:49
    "Łatwo dostrzec górną granicę dobra, nikogo jednak nie powstrzyma dolna granica zła, bo jej w ogóle nie ma. Droga schodzi coraz niżej i niżej. "
    "Dym ich katuszy po wieki wieków sie wznosi i nie maja odpoczynku we dnie i w nocy, czciciele Bestii i jej obrazu i ten,kto bierze znamię jej imienia." "Apokalipsa św.Jana"

Średnio zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Margoth Zobacz post
    Chcialem sie was zapytac czy przeszkadzaja wam np. punki, metalowcy (sam nim jestem). Nie raz spotykalem sie z dziwnymi docinkami (np. obetnij sie!; oo nie nastepny metalowiec. etc).

Jesli wam przeszkadzany napiszcie w jaki sposob (ciekawi mnie to).
    Chlopcze mieszasz sie ;p Nierozumie tylko po co pisales to ze sam nim nie jests boisz sie ze zostal bys pocisniety? Jezeli boisz sie przyznac do tego kim jestes dla mnie jestes zwyklym pozerem!
    ps. Zawsze chcialem byc biustonoszem!

Nowicjusz
    Miasto
    Gdzieś na Śląsku...
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Vetebcio Zobacz post
    Chlopcze mieszasz sie ;p Nierozumie tylko po co pisales to ze sam nim nie jests boisz sie ze zostal bys pocisniety? Jezeli boisz sie przyznac do tego kim jestes dla mnie jestes zwyklym pozerem!
    O_o przecież napisał, że nim JEST. Może by tak nauczyć się czytać ze zrozumieniem?

Średnio zaawansowany
    Miasto
    szczecin
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

Margoth ja słysze "obetnij sie" codziennie kilka razy. Od rodzicow siostry etc.

Jestem metalowcem i dobrze mi z tym
    Jeśli jestes rasistą wyskocz przez okno...

...a jeśli nie dodaj to do swojejo podpisu

Nowicjusz
    Miasto
    Pabianice
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs down Bleeeee...

Moja wypowiedz na ten temat to taka sama ja Neka...
    Ĉ&#227;ł&#227; Рọĺş&#227; Ő ŧỹm špأәأша Ťǐńķ Ŵǐńķỹ ĵәşŧ ž Ŵĺďžәŵ&#227;

• CipSoft Jest Wrogiem !
    • Tibia Bogiem !
    • Expienie Nalogiem !
    • Skille Podstawa !
    • PK Zabawa
    • Quest Odkryciem !
    • Poziom Przezyciem !
    • Dead Zwatpieniem !
    • Lecz ADDON Pocieszeniem !

Łowca postów Matello's Avatar
    Miasto
    Sosnowiec
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Skoro inni metalowcy to takie h... chamy to zaznaczam 4 odpowiedź, tzn "Nienawidzę ich", tej zgrai idiotów z mansonem na czele...

Gaduła SyncMaster's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Mam wszystko przeciwko Menelom. Najlepiej to opisał Neko Zgadzam sie z nim w 100%.
    Ostatnio edytowane przez SyncMaster : 19-07-2007 o 15:12
    Tibia Jest tylko Grą

Średnio zaawansowany Jaquera's Avatar
    Miasto
    Szczecin
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Powiem krótko, nikt przeszkadza, dopóki mnie nie wku**i i dla mnie mało ważne jest czy ktoś jest metalem, skejtem, rock'owcem czy jeszcze kimś innym. Bo czy o charakterze człowieka decyduje jakiej muzyki słucha? Jak sie ubiera?
    Moje osiągnięcia na Podkarpackim:
    Jako 17 wbilem 100 lvl, jako 4 -200 lvl, jako 3 - 300 lvl, jako 12 - 400 lvl, jako 100 - 500, druga osoba na otsie która wykonała Dragon Scale Helmet Quest, pierwszy gracz który zsolował ots queen oraz zbloczył 3 kingi, grudzień 2005- 3 na otsie pod względem lvl, Luty 2006- 4, Lipiec 2006- 8, Sierpień 2006- 12, Rekord expa w 1 dzień- 350 mln. Data rozpoczęcia przygody z Podkarpackim 25.09.2005.

Może kiedyś tu wrócę