No to wróciłem z urlopu ;p
750 akcji do wykorzystania
+
Obecnie masz w banku: 4.522.751.818 €
Obecnie zarabiasz: 90.455.036 € dziennie
Obecnie 17.100 um~ + te akcje do wykorzystania.
Dodam później ssa.
No to wróciłem z urlopu ;p
750 akcji do wykorzystania
+
Obecnie masz w banku: 4.522.751.818 €
Obecnie zarabiasz: 90.455.036 € dziennie
Obecnie 17.100 um~ + te akcje do wykorzystania.
Dodam później ssa.
[63`] Naprawdę nie wiem na co liczył kapsel smolarek. Przecież Spocony Stefanek to jeden z najlepszych defensorów. Pojedynki z nim jeden na jednego to zły pomysł. Napastnik traci piłkę, a szkoda bo miał jeszcze dwóch kolegów. Gdyby odegrał mogliby chociaż oddać strzał na bramkę.
propsyXD
Nie wiecie może jak wbić szybko um? A z tego klubu to ja się chyba wypisze bo jestem najsłabszy, kasy żadnej nie dostaje, i treningów żadnych też nie ma :/
![]()
Przeczytaj na głos kolor słów:
NIEBIESKI
CZERWONY
BIAŁY
BRĄZOWY
Jak nie wyplacaja kasy to pisz do supportu dostanie nagrode za to w postaci bana XD
@top
Dostalem 1.5k podan z zadania ogolnie mam ponad 38k UM w tym 31.5k podan)) I dzisiaj wbilem tez 100k potencjalu
)))
Obecnie masz w banku: 11.366.599.185 €
Obecnie zarabiasz: 227.331.983 € dziennie
Asyst w sezonie: 65 pkt
Podania: 31616
@edit
Dzisiejsze brameczki) i asysty xd
[42`] Akcję prawą stroną prowadzi Suszin wrzuca nisko w pole karne GOOOOLLLLLL! GOOOOLLLLLL! GOOOOLLLLLL! Piękna przewrotka w wykonaniu Mazgaj v2! Kibice wyją z radości, tak efektownie zdobytej bramki nie widzi się codziennie.
[63`] Na czystej pozycji jest Mateusz Harasimczuk 7, szykuje się do strzału...zmyłka! W ostatnim momencie wypuścił do Mazgaj v2 który strzela już do pustej bramki GOOOOLLLLLL! Profesjonalne zagranie Pomocnika, widać, że wie na czym polega jego rola na boisku.
[72`] Podanie do Mazgaj v2, przed sobą ma jeszcze 2 obrońców, co zrobi w tej sytuacji? Podanie do Piotr Ambrożewicz #10, ten szybko odgrywa ponownie i tym sposobem minęli zdezorientowanych obrońców. Mazgaj v2 uderza i oczywiście GOOOOLLLLLL! W tej sytuacji nie mógł spudłować, miał przed sobą tylko Huzza, który nie miał szans w tym starciu.
[27`] Wrzutka w pole karne autorstwa Mazgaj v2, Mohamed Grakchui zmienia głową kierunek piłki i GOOOOLLLLLL!. Miło ogląda się takie strzały. Widać, że obaj zawodnicy są w świetnej formie w dzisiejszym spotkaniu.
[78`] Na czystej pozycji jest Mazgaj v2, szykuje się do strzału...zmyłka! W ostatnim momencie wypuścił do Mohamed Grakchui który strzela już do pustej bramki GOOOOLLLLLL! Profesjonalne zagranie Pomocnika, widać, że wie na czym polega jego rola na boisku.
Ostatnio edytowane przez Patryk1551 : 22-07-2010 o 21:22
Siema
Zaczynam gre w Football Team na S3. Co polecacie na początek jak zarobić kase jestem pomocnikiem
Yanni 0-?Xiraz 0- 1334 Sprzedany
Ma ktoś jakiś klub w lidze, poza strefą spadkową i wolne miejsce? Bo szukam klubu, obrońca, 5,5k UM, 12k+ potencjału, serw 2.
#Edit
Już mam.
#patryk
Usunęłem drugiego posta![]()
Ostatnio edytowane przez Wnorekkk : 24-07-2010 o 08:04
Wnorekk naucz sie edytowac posty xd bo znow usuna temat i bedzie chujnia
@top
Um: 39.064
Asyst w sezonie: 85 pkt
Goli w sezonie 12 goli
[36`] GOOOOLLLLLL! Piłka odbiła się od słupka po potężnym woleju w wykonaniu Mazgaj v2. Kto asystował? Wydaje mi się, że dogrywał mu Mateusz Harasimczuk 7. Proszę posłuchać jak cieszą się kibice. Wszystko jeszcze jest możliwe.
[51`] Akcję prawą stroną prowadzi Mazgaj v2 wrzuca nisko w pole karne GOOOOLLLLLL! GOOOOLLLLLL! GOOOOLLLLLL! Piękna przewrotka w wykonaniu Mohamed Grakchui! Kibice wyją z radości, tak efektownie zdobytej bramki nie widzi się codziennie.
[48`]GOOOOLLLLLL! Suszin rypnął potężnie, całkowicie zaskakując bramkarza. Piłkę wypuścił Mazgaj v2. Trener musiał ostro zmotywować zawodników w czasie przerwy, bo od razu w drugiej połowie zaczęli grać na porządnym poziomie.
Osiągnąłem mój cel mieć 1.00 um następny cel 1.500um
![]()
Ja tam teraz dobijam 10k UM. Wreszcie własny klub będę mógł :P
Awans do kolejnej ligii:
Potem dam statystyki, jak wytrenuje te 50 pkt...
Od 23 czerwca kontem sie zajmuje kumpel, ja wracam 16 sierpnia z Angli to juz bede grac na serio, wroce do administracji itp.Poprzyjmowal bym was na lawke, zebyscie sie dorobili, ale jestm na wakacjach, i nie mam za duzo do powiedzienia ;P jak wroce postaram sie
)
PS. czemu nam usuneli poprzedni temat? :/
Bo ja wziąłem urlop na 5 dni i dlatego mam 750![]()
Zostało jeszcze 400 akcji ;p
@down
Urlop oznacza, że nie możesz zalogować przez tyle dni, na ile wziąłeś urlop oraz akcje się kumulują.
NP. Ja wziąłem urlop na 5 dni. 5x150 = 750. Stąd mam te 750 akcji. To jest opcja przydatna jak gdzieś wyjeżdżasz, żeby nie tracić UM. Kapisz?
Ostatnio edytowane przez Devixx : 24-07-2010 o 15:26
Mam pytanie co zrobić żeby mieć więcej pkt akcji ? Bo jak na razie mam tylko 150 a jak devixx napisał że ma 750 0.o
Aha czyli żeby mieć więcej pkt akcji (chodzi mi oto że każdy ma normalnie 150/150 ?) muszę
wziąć urlop ?
//.Devixx.
Połączyłem Twoje 2 posty, następnym razem, używaj opcji 'Edit'
Ostatnio edytowane przez Devixx : 24-07-2010 o 15:26
Przeczytaj na głos kolor słów:
NIEBIESKI
CZERWONY
BIAŁY
BRĄZOWY
Gogogo 20k UM? Za 3 godziny mecz o drugie miejsce w lidze. Jak nie wygramy, to nie awansujemy =/
Fajne konto xd tylko dziwi mnie czemu nie trenujesz dosrodkowan i strzalow xd Ja np. wbijam 40k podan i trenuje 15k dosr i 10k strzalow zeby miec ten idealny rozwoj. Co do tamtego tematu to nie wiem czemu usuneli, ale wydaje mi sie ze byl za duzy spam
@stan
Umiejętności 39.064 (104.015 potencjału, forma 100 %)
Atak: 571
Obrona: 370
Skuteczność: 600
Kondycja: 370
Szybkość: 370
Podania: 32054
Dośrodkowania: 2488
Strzały: 1870
Celność: 370
Bronienie: 1
Za kilka dni 20k UM ;]Atak: 680
Obrona: 560