Opłaca się zrobić nowe konto, bo 300um to 1 dzień _._ . A poza tym każda pozycja potrzebuje trochę um. podań, także wybieraj co chcesz.
Opłaca się zrobić nowe konto, bo 300um to 1 dzień _._ . A poza tym każda pozycja potrzebuje trochę um. podań, także wybieraj co chcesz.
@up
a od czego jest dom -,-/Auto -,-
PozdrawiamVetaktory nie chce zebym mial czerwonej reputacji
Grasz?
look sygna, troche lepiej juz![]()
@up
ciota XD
ja strzelam hat tricka pomocnikiem : \
@top
gz go go go 200k um![]()
Grasz?
Wiceps a nam nic nie dacie _/
Dzieki za taka pomoc
@down
Nie jestesmy przypadkiem... Wiceps mowil ze bedziemy dostawali kase :\
Ostatnio edytowane przez Czatboks Monkey : 12-08-2010 o 15:18
Grasz?
A Wy nie jesteście przypadkiem oddzielnym klubem? : )
Szuka ktos do teamu pomocnika?
Ja szukam obrońcy 500+ UM ;]
Xlori 1 - 1780
Dzielny Tabaluga 1744 - 2628
Hexolic 3122 - 3345
Hyper Beast 1 - 700
wsumie pomocnik tez sie przyda, byle dobry
szukam klubu na s1 ktory zasponsoruje mlodego zawodnika, bede gral pomocnikiem!
Ostatnio edytowane przez Midq : 12-08-2010 o 16:57
Mam pytania
jak szybko rozwinac swojego gracza , warto kupowac domy/samochody itp? jak znalezc dobry klub ? jak podniesc um i poszczegolne skile ogolnie chodzi mi o tajniki gry czyli jak szybko trenowac itp reput za pomoc
@up
strona glowna - Tutorial
Klub szukasz taki zebys gral
Oplaca sie samochod bo mozna go ulepszyc
Trenowac
pod treningiem masz glowne skille kazdej pozycji : )
Grasz?
Drogie i praktycznie nic nie daje. Sam samochod na poczatek wystarczy + domek a ulepszanie samochodu to jak juz bedzie mial sporo kasy.
MaMProblem zalezy na jakim serwerze chcesz zagrac. Na np. s1 idziesz do jakiegos lepszego klubu na lawke to tam mozesz ladna pensje zgarnac na s4 juz troche trudniej, bo to nowy serwer dochodzisz do jakiegos klubu wiadomo szalu nie bedzie i grasz. Skille zaleznie od pozycji jaka sobie wybierzesz jak wejdziesz w miasto -> trening to tam masz co jest wazne dla kazdej pozycji i to trenujesz. Staraj sie nie wbijac skilli ktore maja zerowy wplyw. Jak nie wbijesz 20 UM, bo nie bd mial kasy to nic sie nie stanie, bo i tak wbicie 20 w bronienie nic ci nie da tylko to ze bedziesz mial 20um wiecej, ale potencjalu tyle samo. Przydatna rzecza jest statek bo zmniejsza czas treningu i jego koszt wiec staraj sie zaoszczedzic na to i najlepiej obstawiaj zaklady 3 2 3 sprawdzaj jaka druzyna jest lepsza patrz na potencjal ustawienie formy zawodnikow mozna ladnie na tym zarobic.
@mamproblem
Znajdz sobie sponsora bedziesz miec 900 tys, kup przedmioty, klikaj codziennie toplisty, znajdz sobie dobry klub. Gdy zostanie ci troche kasy z 200 tys+ to wtedy obstawiaj mecze zawsze patrz gdy jest 1 mocna druzyna tzn ma duzo gwiazdek, dobre zgranie i zawodnicy maja duzo um i 1 slaba druzyna ktora ma malo gwiazdek, um i zgrania. Obstawiaj ze padnie wiecej niz 3.5 gola bo przewaznie pada wiecej. W wolnym czasie patrz na czatboks i pytaj sie ludzi czy sa to pewniaki itp.
Chyba ze chcesz szybciej wtedy kup pp i unikalne przedmioty wtedy dostaniesz sie do klubu z ligi.
Za klikane w topki coś się dostaje?
Ostatnio edytowane przez Xiraz : 13-08-2010 o 07:47
Yanni 0-?Xiraz 0- 1334 Sprzedany
Kasę. Oddałem konto na S4 Kazkowi. Ja ciągle zapominam o treningu, etc.