User Tag List

Pokaż wyniki 1 do 20 z 3283

Wątek: ^Bubu? Ogarniator^

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał ->Chemical<- Zobacz post
    Masz coś do Dextera przyszczepie? ten co pallkiem gra, a leczy sie heal potami XDDD epic fail.... oni poszli na hydre 4fun plebsie ;c on ma czym szpanować bo ma pacca, ogarniety jest bardziej od cb, kartoflu

GZ
    Tez se moge kupic PACC wez Alfirek nie szpanuj ty jestes jakims Debilem zawsze cos masz do moich komentow ...
    Myslisz ze sie boje tego co ty gadasz -.-
    To chyba jestes slepy nie widziales mp w bp?
    Nosze pozatym po 30 str hp i 60 str mana -.-
    Dexter ok ale jak nie masz kasy to po co idziesz 4fun ;d no nie widzialem ze jest sio myslalem ze nie ma to sry ;/
    dobrze ja tez nie kupuje kasy na Allegro bo gra bez sensu ;] w przeciwienstwie do alfirka ..
    Alfirek wlasnie koncza mi sie SS'y mam 1500 z 5000 i tez kupuje PACC widzisz tez bd mial czym szpanowac
    I wtedy te 60hp i 30mp to tylko dlatego ze te manaski slabe a duzo pk na poszku ;/ pozatym ja nie placze jak padne a tak wgl to nie padam jeszcze tym charem nie padlem ani razu a tyle juz pk gonilo ;d

Alfirek ... ''ten co gra palkiem i uzywa hp'' a ty moze zaprezentuj swego chara widzac po twojej noobowskiej grze na Apo niczego wiecej sie nie spodziewam jak 30-40 lvl -.- pozatym nie wiesz jak wyglada life ring zrozum ze na nich bardziej sie oplaca ...

Dexter ok zgadzam sie mozesz nie miec kasy bo ek wszedzie traci rzadko gdzie zarabia ;/ radze Ci wbij skille z 80+ wtedy na dragonki mozna pujsc i juz nie takie waste albo jak juz tak naprawde ne ma kasy zrob palka i lec na Zombiska w Yala spokojnie bd z 6k/h kasy i to bez loota
    Bo teraz to tylko palkiem sie dobrze zarabia a ek tylko na jakis Rotach larvach a gdzie indziej nic nie zarobisz jak nie ma dobrego skilla ;o

Alfirek dlaczego jak ktos cos zawsze napisze to ty zaczynasz cos gadac bez sensu jakies texty do niego jak jakis PRO haha...
    jeszcze co sekunde zmieniasz awatary nudzi Ci sie w domu ze musisz to robic?

Moze pograj na rl jak ejstes taki niezly ze sie tak znasz oj... a nie zmieniasz awatary ciagle -.-
    Ostatnio edytowane przez Drunkus : 31-08-2010 o 19:15

Zasady Postowania