No wreszcie wbiłem ten 49 XD
Dzisiaj miałem dość pracowity dzień z Exe _/
Z loota mieliśmy ogółem jakieś 25k więc waste nie było, on stracił 165 smp a ja 100 health potów ; }
![]()
No wreszcie wbiłem ten 49 XD
Dzisiaj miałem dość pracowity dzień z Exe _/
Z loota mieliśmy ogółem jakieś 25k więc waste nie było, on stracił 165 smp a ja 100 health potów ; }
![]()
Gratz SreksterLecisz do 50 a potem do 51 itp.
Gz Dexterzapraszam do obejrzenia moich nowych ss
![]()
Nie no super dekster ;D
Ciśniecie tam i nie grajcie na apo bo to nie dla was serwer, tylko dla mnie.
Ja będę tam panował <HAHAHAHAHAHAHA>
hehe Gz widze ostro pizgacie xD
Brawo Kuba, kiedy softy sobie zakupisz?
Gratulację!
nie umiecie wogole expic we dwóchdruid powinien siochac bardziej sie oplaca. a hero bije sie z morta. druidem an 50 lvl bardziej sie oplacaja male manaski niz strongi.
80 skill knightem to nie problem.
@DOWN
100 skill? to troche gorzej ale wystarczy miec duzo czasu i stac na skillu![]()
Ostatnio edytowane przez Aquilezs : 06-09-2010 o 14:55
To pokarz nam ogarze jak się expi we 2. Hero wiem ze się klepie z morta, ale może nie mam kupionego Oo. Małe manaski są mniej opłacalne niż strongi mój "miszczu" mały średnio daję 80many SMP 150, a różnica w cenie to 30gp. Dziękuje Dobranoc...
A i daj ss z swoimi skillami z Okoboxa
Bo bota lub no-life masz ładnego
![]()
Ostatnio edytowane przez Exedoxis : 06-09-2010 o 15:57
haha ja i bot? ;p ciekawe jaki ^^ pisz do mnie kiedy chcesz nie wazne czy to godzina 12 w dzien czy 20 wieczorem lub 4 rano, ja gram recznie poprostu mam duzo czasu wiec gram, nie chodze do szkoly przyznaje bo mam wyjebane lubie duzo grac wiec gram
co do tego co napisalem wczesniej to morta nie kupiles okej, co do malych manasow mam swoje zdanie bo expilem w teamie testowalem strongi i male i wychodzilo mi taniej malymi.
@#EDIT
screen usuniety poniewaz nie nalezy do tego tematu.
@Down
troche mniej niz 14h. Dlatego nie gram na non-pvp.
Ostatnio edytowane przez Aquilezs : 10-09-2010 o 04:07
I teraz już mogę Ci powiedzieć, Gratz ! Wreszcie jakiś normalny twój post, przyznałeś wkońcu racje, to ja tobie też muszę przyznać, tylko zauważ jak różnią się nasze światy, jedyną moją opcją jest skillowanie na slimie i zmienianie go co parenaście sec, twoją zaś zostawienie włączonego kompa gdy bijesz monka. Tym się różnią nasze sposoby skillowania, ale musze przyznać, skille masz dobre, ja żałosne. Jak będę miał czas to zaczne skillować, ile idzie Ci jeden skill ? ;>
# up
to sobie nie wyobrażam tyle skillować...
# up2
a ty nadal uważasz, że ja boce? nie masz na to dowodów więc nie głoś herezji.
Ostatnio edytowane przez Dexter Rook Sorcerer : 06-09-2010 o 16:23
no teraz wiem ze nie nie bocisz.
@up
ale dalej jestes Debilem
@Zark
on kupil bohy na 48 lvl to wiesz...
@top
gz ;p
xdddddddddddddddddddddddddd
Ostatnio edytowane przez ->Chemical<- : 06-09-2010 o 21:27
dzieki ze macie o mnie takie zdanie heh wy tez jestescie spoko ziomki.
@Dexter
gz beggara, co do expa nie lepiej Sapphire Hammer? wiecej defa ma.
@Down
a no racja, ja nie patrzylem na shadow spectre bo jak kiedys gralem knightem z cluba to byl prawie nie dostepny przedmiot teraz po 10k chodzi no to lepszy bedzie shadow spectre.
Ostatnio edytowane przez Aquilezs : 06-09-2010 o 21:22
Hmm, ja do 35 miałem ss, potem shadow spectre (39 ataku więcej defa od ss) i do 60 potem Cranial Basher 44 ataku, ty możesz od 55 kupić Queen's Spectre 43 ataku i chyba 19 defa ;d
Skull Staff
36/12 /+1/1
Atak/Obrona/Modyfikator obrony/ilu ręczna
Shadow Spectre
39/17 /0/1
Potem masz do wyboru:
Cranial Basher
44/20/-2/1
Czyli ma 18 defa
Queen's Spectre
43/19/0/1
Twój Wybór
Ostatnio edytowane przez ->Chemical<- : 06-09-2010 o 21:36
ja teraz kupie tego queen sceptre, teraz, jak kasy troszkę zarobie bo to chyba droższe niż 10k.
jutro będzie uroczysty screen na 50 level.