@up
a sam żyjesz stereotypami, kolo. -.^
Sam nim jestem i jest mi z tym dobrze.
W zadnym wypadku.
Przeszkadzaja.
Nienawidze ich!!
@up
a sam żyjesz stereotypami, kolo. -.^
@up
a ty jestes ciota
Ogolic brudasow do gazu z nimi nienawidze was gracie jakas pojebana muze i ja sluchacie wypierdalajcie !!
Pozdro dla ziomali i sluchajacych hip hopu![]()
Oto moja postać na OTS![]()
http://armia.toproste.pl/search.php?name=Tanuki
NIE DAJE FREE ITEMS!!
20:00 Shafel: mam w pisiorze regulamin
20:09 Krowka: Naab mow sobie do mamy, kolego. Ja sobie nie zycze.
Ta muzyke trzeba tepic tak jak was brudasy!! Wszy we wlosach szczykawki w zylach i na koncert ostatnio u nas w katowicach byla Metalo Mania "BrudoMania" ja to tak wole nazwac i przyjechaly brudy z calej polski :/ rozumiecie odor straszny w spodku pewnie byl nacpani przyjechali nic tylko do srodka rzucic granaty i powybijac to scierwoHip Hop to muzyka pokoleń nara Brudy
NIE DAJE FREE ITEMS!!
Tepic Brudy !!! I Emo !! I Brudy!! I Coguara Haha
Nie nawidze ich jak widze taka ciote co ma 3 kilo zlomu na sobie to chcetnie bym po nim poskakal
Hip-Hop Najlepszy
Pogromca ty z WNC?? Git to pewnie GieKSiarz jestes ziomuspierdolic brudasow i chorzowskich smieRdzieli
![]()
NIE DAJE FREE ITEMS!!
Uffff Tanuki, ale powiem Ci, że Ty taki evul, zło i w ogóle zły jesteś, poćwiczymy razem skille ? <3
Jeny weźźźź mi daj autografff plx taki ziom rox fox kox jesteś kocham Cię...
Ehhh po raz kolejny żal...
Mi to wisi czy ktoś chodzi ze złomem i ma włosy do podłogi czy jest łysy i ma dresik... na moje to może mieć różowe spodenki i biegać z bułką w ręku...
Kogo to obchodzi kto co robi, żyjemy w wolnym kraju, a wszystko polega na tym, żeby żyć w dobro bycie i nie przeszkadzać innym... nie wszyscy to rozumieją i są tacy źźźźli o jaaa....
żal ?
Zamknij jape Extasssy idz do swoich kolegow brudasowi se z nimi pogadaj i to tyle ....
NIE DAJE FREE ITEMS!!
Banda brudasów (metalowców) siedzi w parku i grają swoję satanistycznę lub innę utwóry. Wkurzają i zakłócają spokój w miejscach publicznych. Normalnie, to nie mam nic do nich, ale niech sobie grają tam gdzię nikogo to nie wkurwia.
Proszę Cie wyjdź z tego tematu, toczy się rozmowa o tym czy lubimy metalowców, a tu jakieś kontrargumenty tyczące sie hiphopowców. Czy Ty człowieku wiesz coś o nich? Wiesz jaka to muzyka? Wiesz jaka jest kultura hiphopowa? Powinieneś uderzyć głową o sciane i patrzeć czy puchnie. Czy ludzie słuchający metalu lub rocka nie piją alkoholu, palą baki i nie biorą innych używek, nie chodzą grupami po mieście w nocy?
WSZYSCY SĄ TACY SAMI, JEŻELI CHODZI O ZACHOWANIE, BO WSZYSCY JESTEŚMY LUDŹMI.
I jeszcze jedno uwierz mi niekórzy hiphopowi artyści mają szersze pojęcie o kulturze metalu, punka niż wielu teraźniejszych wykonawców metalowych rockowych
@Topic Nie mam nic do tych ludzi znam wielu i mi nie przeszkadzają.
Ostatnio edytowane przez Cavadi : 27-07-2007 o 10:06
Bonecrusher.
Ja osobiście jestem metalem/punkiem i bardzo mi z tym dobrze. Patrząc na ostatnie posty chciało mi sie śmiać. Ludzie ku*wa ile wy macie lat? No ja pier*ole. Zachowujecie się jak banda dzieci-skinów którym złe, okrutne metale ukradły waszego ulubionego patyka. Ja osobiście uważam że HH jest dupny ale nie biegam jak nawiedzony kaznodzieja z misją rozdziewiczania parafian i nie manifestuje tego. Kogo to obchodzi że wy byście rozstrzelali metali? A jakby tak jakiś metal uratował wam życie? A no właśnie... nie myślcie że każdy metal jest taki jak Manson. On pozatym też prywatnie jest normalny, a że na koncertach mu odwala to dlatego że chce żeby sei to dobrze wszystko sprzedało. Myslicie że po co on sobie wyciął dwa żebra? W plotce mówią że chciał samemu sobie robić oral... wątpie, że chociaż raz sobie to zrobił, chciał poprostu pod publike się wylansować. Ktoś tam wyżej powiedział że HH to muzyka pokoleń. Pierwszy HH ukazał się ok. lat 60 i wtedy NIKT tego nie słuchał. Owcześni wykonawcy bankrutowali. Natomiast Metal zapoczątkował się od Rocka który miał początki w latach 50 (Beattles itp.) I do tej pory ludzie na słowo Iron Maiden czy inne Deep Purple upadają na kolana. Niewiem czy wasi rodzice byliby zadowoleni gdybyście im powiedzieli że byście pozabijali wszysatkich punków/metali itp. Myslicie że czego się słuchało w czasach ich młodości?
I jestem pewny że zarz mi tutaj jakiś yntelygent wyjdize i powie "Zamknij morde" ale takim czymś właśnie udowadniacie kochani jakie jest wasze IQ. I też nie mówie że każdy HHowiec jest be. Mam wielu znajomych którzy tego słuchają i nie są wcale jacyś dziwni. Ale oni nie manifestują że metali trzeba posiekać, pokroić w kostke, resztki spalić i rozrzucić w 4 strony świata przy wietrze Halnym.
Dzięki za przeczytanie jeśli ktoś dobrnął do końca
Jak ich widze, w ogóle te wszy na włosach to mnie obrzydzenie bierze. Zawsze nazywam ich dziewczynkami z brudnymi włosami i wszami wszedzie. Brudasy jedne, pewnie eni wiedzą co to wanna? A co ciekawego jest w metalu. Nawet nie slyszysz tekstu bo tak dre ryja ze nie idzie wytrzymac
A co do Kaiszy to juz mi brak słów. Powinnas isc na psychologie. Ile masz lat? Na moje oko zapytalas sie mamy i przepisałas to co Ci poweidziała. Idz sie umyj brudasie i tyle! Smierdzicie i jestescie zawszeniBRUDY
![]()
No nawet w reklamie orbit white smieja sie z brudasow jak koles podlazi do kolesia z dlugimi wlosami bo mysli ze to laskano czasami to niewiadomo czy to chlopczyk czy dziewczynka
ja tam osobiscie umiem odróznic laske od brudasa bo widac z daleka ze brudas ma nie umyte wlosy
i lazi latem w dlugich czarnych jeansach glanach i czarnej koszulce z napisem Iron Gejden
zal mi was brudasy ale zaniedlugo sie zacznie era golenia Pozdro dla wszystkich ktorzy nienawidza Metalu Rocka i tego typu scieRwa .....
![]()
NIE DAJE FREE ITEMS!!
Taaa i nosi te glany, nawet jak jest 40 stopni na placu .... Zenua!
UMYJCIE SIE! UMYJCIE SIE! UMYJCIE SIE SMIERDZIELEEE
ZETNIJCIE SIE! ZETNIJCIE SIE! ZETNIJCIE SIE BRUDASYYY!
Ostatnio edytowane przez Maffer : 27-07-2007 o 22:31 Powód: bo tak mi sie podoba
Ciekawy temat nawet![]()
Jakie jest moje zdanie ??
Uważam że metale mogą być spoko lub przeciwnie..
Większość ma rację, że metale chodzący w czarnych grubych ciuchach w lato i słuchających black metalu ( zespoły typu Behemoth ) to dziwni ludzie.
Mam jednak masę znajomych którzy słuchają lżejszego metalu typu Slipknot czy Linkin Park. I muszę powiedzieć że to są świetni ziomale. Szczerze mówiąc wole sie zadawać z nimi niż jakimiś kibolami co ciągle piją i chcą sie nap.. pod blokami. Wogóle metale mają jakiś styl ( długie włosy i różne srebrne bajery ) przez co inni sie z nich śmieją tylko dlatego że oni sami nie mają własnego stylu lub wstydzą sie ubierać po swojemu.
Coś o HipHopie......
Większość artystów hiphopowych w swoich utworach nie śpiewa tylko recytuje teksty w rytm muzyki. W dodatku nie robią sami sobie muzyki tylko zatrudniają dj-ów. Wieć trudno tu nazwać ich artystami....... chociaż racja że niektóre teksty mają jakieś przesłanie - szczególnie od tych hiphopowców wychowanych na ulicy. A tacy rockowcy czy metale to chociaż umieją śpiewać i grać na gitarach.
Jeśli chodzi o mnie to wole techno. Jednak nawet w tym gatunku muzyki znajdą sie debile. Szczególnie nienawidze tych co przyjdą na impre z 2 kg żelu na włosach, wezmą tabletke, ściągną koszulki i bendą skakać przy jakimś beznadziejnym dancie lub przy jakiejś innej komercji.
A tak ogółem to Polska jest nietolerancyjna przez co życie metala może być trudne.......
Ciekawostka : Seromontis jest metalem.
mi neie przeszkadzaja sam mam kolege metalowca :P zwyczajni ludzie co wy od nich chcecie zgwalcili was czy co?
Pzdr.
Zostań wróżką, chyba trafiłeś w sedno ich nienawiści xD
Czowieku ile ty masz lat? No prosze cie... może czasem niewiadomo - jak ktoś dziwnie ułoży. Ty mówisz że to chpynie wygląda jak ktoś chodzi latem w glanach. A jak wy HHowcy chodzicie w kapturach? (). A no właśnie. a co do "Iron Gejden" to zakładam że nie słyszałeś nawet jednego ich kawałka. Równie dobrze ja mógłbym ci wrzucać na jakieś twoje "Peje-Geje" itp. Tobie jest żal nas, a my sie śmiejemy z was. Pozdrawaim wszystkich, którzy nienawidzą HH i tego kału.
No i jaki wniosek z tego ze chodzimy w kapturach?? Zal ci dupe sciska z tego powodu?? Sam bys chcial nosic kaptur ale by ci sie przykleil do tych tlustych i zawszawionych wlosow <lol2> a nie slucham Iron Gejden bo to jest dla mnie najgorszy syf jaki moze byc Matelurgia, Iron Gejden, i inne pierdolniete zespolyz waszej niskiej sfery metalowo rockowej
![]()
NIE DAJE FREE ITEMS!!
Czytanie ze zrozumieniem. Nie chodzi o to, że dla was popieprzone jest chodzenie latem w glanach. A czy chodzenie w kapturze nie przygrzewa troszke w głowke latem?? Ja wolę mieć odparzenia na nogach niż głowie. Wrzucasz na zespoły rockowe, mimo że w życiu nie słyszałęś pewnie porządnego rockowego kawałka.