Veto, gratulacje
Jak chcesz dobrze zarobić, polecam wyrmy. Ciśniesz je z Onyx Arrow albo Power Bolt, uciekając. Przy okazji super exp.
_metaxa
Z bp? Literówka![]()
Ostatnio edytowane przez .Zikares. : 26-09-2010 o 19:32
veto wyrmy z bp, ale jak skąpisz kasy na expa to z rs.
Z rs mniejsze waste, ale za to słabszy exp ;D
Przecież na dragach wyciąga profity tak niesamowite, że wyrmy nie są mu potrzebne. Ogólnie, nie zdradzę Wam, że Veto wybiera się na Necro i będzie można to obserwować przez Tibiacasta : P
Kod:Podsumowanie Zdobyte doświadczenie: 26514 expa, czyli 20660 exp/h Otrzymane obrażenia : 4871 (w tym 4871 bezpośrednio i 0 zablokowane maną) Najlepszy hit w ciebie: 145. Najgorszy: 1 Zadane obrażenia : 46360 Najlepszy twój hit: 300. Najgorszy: 3 Zarobione złoto: 9184 gp. Wydane złoto: 0 gp. W sumie zysk:9184 gp.
gratulacje dla Kotleta [V] !
lecisz do 101, bo potem pacc juz nie kupisz :}!
hehs, joU.
Dawno, dawno temu za siedmioma respami, za siedmioma bosami - w pixelandii - żył sobie pewien dzielny paladyn. Pewnego dnia postanowił wybrać się w karkołomną wyprawę w poszukiwaniu złotych monet i fejmu. Na przeszkodzie stanęli mu jednak złowrodzy nekromanci. Ów wojownik postanowił stawić im czoła:
Jego entuzjazm i chęci do walki zmniejszały się tak szybko jak ilość punktów życia i magicznych eliksirów w plecaku:
W końcu nie wytrzymał:
Postanowił zmierzyć się z mniej wymagającymi przeciwnikami:
Jednak w jego małej, pixelowej główce powstawał plan powrotu i zemsty na nekromantach! Wreszcie zdobył się na odwagę i udał się na miejsce z którego wcześniej musiał uciekać. Z daleka słychać było znajome okrzyki: 'DAWAJ NA RING, DAWAJ NA RING!'. Dał się sprowokować i wszedł na ring...
Tym razem bez skrupułów pozabijał wszystkich:
Nie udało mu się co prawda wiele zarobić, ale liczył na fejm po powrocie do miasta. Jednak nic bardziej mylnego. Jednak jego KRAJANIE powitali go zupełnie inaczej niż się tego spodziewał:
Zmartwiło to naszego dzielnego bohatera i pogrążony w smutku wylogował się...
Trochę poprzestawiałeś screeny, ale liczy się efektDobrze przedstawiłeś moją żmudną wyprawę sprawdzającą, czy Necromancer Quest został wykonany. Niestety - został, a bohów jak nie ujrzałem, tak nie ujrzałem. Ale liczy się fun i wylane ze śmiechu łzy na ventrilo
![]()
![]()
Btw. licząc kasę, mam już ~~60k, więc nie jest źle. Hail dragi i inne dające kase ścierwa![]()