Cituś się wziął za real tibie, no nie wierze.
Ciśnij ziomeczku stóweczkę.![]()
Cituś się wziął za real tibie, no nie wierze.
Ciśnij ziomeczku stóweczkę.![]()
Nikt nie jest święty jak go święci widzieli,
Niejeden święty by mnie tutaj pierwszy odstrzelił
Mozolnie. xd
BTW. Kto gra teraz na Guardii, prócz mnie, Byout'a, Bibera, Szyszola?![]()
Są takie kwiaty których nie wolno zrywać, są tacy ludzie dla których warto oddychać, są takie miejsca do których warto wracać, są takie granice których się nie przekracza.
No ja mam postać, ale zero chęci do gry. Kiedyś wpadne, wbije kilka tyś expa i wyjdę. Brak czasu na grę. Ale cel nadal aktualny - 100 lv na Guardii wbity manualnie. Zrobię to, bo jestem King Bruce Lee Karate Miszcz : D
Powodzenia tam, w skillowaniu. Ręcznie masakra, ale do zrobienia. Mocna psycha przydatna : D
Nie gz for szyszol![]()
Moze dołacze do was od nowego roku xD Beka z biberka hahaha
Dobre eq, skille ale popracuj nad mlvl i bedzie git![]()
Dobra panowie, bylby ktorys tak mily i podrzucil p seta steel/dark helmet i dwarven shield? + moze z 1k?xd
Gratulacje wszystkim ; )
Zapraszam rowniez do mojego tematu!
Pozdrawiam
Hogart Jest Tylko Jeden..
slaby skill tym pallem masz, mogles najpierw podskillowac zanim kupiles pacc.
@up
Nawet sie na ss zalapalem xd
Gratz wszystkim booniek jedziesz do 20, szyszus do 100.
Wszystkim GZ niezle dajecie
No Crayon checi zero nie zagladalem tam uuu xd moja postac tez sobie jest nawet 2 mi usuneli z kontaNo ja mam postać, ale zero chęci do gry. Kiedyś wpadne, wbije kilka tyś expa i wyjdę. Brak czasu na grę. Ale cel nadal aktualny - 100 lv na Guardii wbity manualnie. Zrobię to, bo jestem King Bruce Lee Karate Miszcz : D
Powodzenia tam, w skillowaniu. Ręcznie masakra, ale do zrobienia. Mocna psycha przydatna : D
BANKAI!
Mam na sprzedaz posac na Guardii (77druid), chce go sprzedac za kcc na serwerze APO, wszelkie oferty prosze skladac tutaj badz pisac priv ;>
Gra tu ktoś jeszcze?
Z Margothem planujemy znowu ponoobić w tibie :/
Również planuję powrót na Guardię, tylko pasuje zamotać jakiegoś Pacca.
Mój nick to: Shiva Shiva.![]()
Nikt nie jest święty jak go święci widzieli,
Niejeden święty by mnie tutaj pierwszy odstrzelił
No, zapraszam jak nie macie kasy - Black Kodex, pomagam w questach i cos moge rzucic : )
Gz panowie. Ja na tygodniu bede mial 20 palka tutaj to moze cos zagram xd
Salik Shoter banned ;c