salika mapa jest lipna. owiele lepsza jest darkdevila
Mnie sie spodobała darkdevila i na niego też zagłosowałem
Głosuje na prace RZULFIKA choć wiem ,że nie jest to jego najlepsze dzieło ze względu na teraźniejszy brak czasu oraz zepsuty główny komputer. Robi on na prawdę świetne mapy co udowodnił mi jako mój osobisty maper. Pozostałe prace tak samo są na prawdę dobre lecz nie głosuje na darkdevila ponieważ nastawiał dużo różnych przeszkód w mieście przez które nie da się przejść np. różnego rodzaju kamienie. Salik też ma świetną mape lecz za bardzo mi przypomina klimaty APO a chciałbym jakieś innowacje na ots'ie dziękuje![]()
Jestem ciekaw ile osób zrobiłoby takie "zajebiste" mapki bez full auto bordera
@topic
Zagłosowałem na Salika
A ja uważam że najlepszą pracą jest praca Salika
Stawiam na Rzulfika, ale nie pomoże już mu to chyba :c
ps. nie wiem, ale zdawało mi sie, że na niektórych zdjęciach Rzulfika były rzeczy z tibii 7.6+, ale nie wiem, bo sie nie znam na tym xd
Zdecydowanie podoba mi się mapa Salik'a i z tego wynika , że wygra.
xddd
Bardzo profesjonalną mapkę wykonal salik shooter.
Ogólnie ,dobrze by wyglądało nowe miasto soran ,w tym świetle ,więc oddaje na niego głos.(Chociaż już ma zapewnioną wygraną).
Wszystkie sie do dupy nadaja wedlug mnie, ale jak juz mam wybierac to wole prace Rzulfika
Większość głosuje na mapę Salika.
Może i nie jest zła, jednak odrzucają mnie od niej podziemia, wg mnie wykonane zostały na "odwal", chociaż nie powiem, reszta mapy na wysokim poziomie.
Praca Rzulfika wykonana bardzo ładnie, świetne wykonanie podziemi jak i samego miasta.
Praca Darkdevila urzekła mnie mnie od razu.
Idealnie dobrana roślinność, detale, bardzo ciekawie zagospodarowany teren na prawo od trainerów, zróżnicowanie ziemi idealne.
Głos na pracę: Nr. 1 czyli pracę Darkdevila!
Pozdro
Praca Dardevila ma że tak brzydko powiem napierdolone badziewiami po całym terenie, robimy miasto, a nie śmietnik. Rozumiem, że jeśli wrzuciłby aurę opuszczonego miasta, które tylko czeka na wybrańca, ażeby go odkrył, to można ściany zrobić ze mchu i kilka kwiatków na ziemię, i krzaczków, i owszem, ale bez przesady. Mój głos na Salika, chociaż Rzulfik był blisko mojego trafienia. Tylko zdenerwowały mnie te kwadratowe dachy ; ddd
Nikogo nie znam wiec bede obiektywny. Najlepsza praca wydaje sie praca Salika![]()
Zmienione i chuj;]
A więc postanowione!
Salik Shoter wygrywa!
Serdecznie gratulujemy! I dziękujemy wszystkim za udział w konkursie!
Oczywiście jako nagrody pocieszenia, darkdevil i Rzulfik otrzymują PACC na 60 dni.