Gratuluje gogo do 150 ;p
Lepiej jakbyście ciągle wstawiali ss ;]
Gratuluje gogo do 150 ;p
Lepiej jakbyście ciągle wstawiali ss ;]
Może nie cieszy się popularnością, ale to zawsze jest jakiś punkt zaczepienia i na 'stare' lata możesz pooglądać sobie, jak to było, jak sobie zabijałeś i jak lvle zdobywałeś ; d
Gz takiego poziomu na hardcore pvp, naprawdę to sztuka : D
90 lvl.
Wczoraj, tzn dzisiaj koło 2 mass logiem zalogowało dużo enemy i nie zdążyłem już uciec z respa. Dętka, ale lvl odrobiony. XD
226 Druid sprzedany, czas na Infernę. xd
Ostatnio edytowane przez SedaN* : 04-01-2011 o 08:47
Jutro pacc i pg!
Dzięki dla Oxiego za poświęcenie się i odbycie dzisiejszej nocki na skillowaniu. : <
![]()
Ostatnio edytowane przez ⊕ Cineczeq ⊕ : 04-01-2011 o 17:26
A ja, berafito i jeszcze jeden ziomek złożylimy się po 80k na pacc na 90 dni na inne acc, na którym mam 40 knighta i będziemy nim bocić i kasę zarabiać. Wyjdziemy na plus ofc + lvl : D
Gz wszystkim, a tak nawiasem jeżeli możecie mi powiedzieć ile cc kosztuje pacc na jakimś non pvp np na olympy?xd
za 1kk~ :P chociaz od osob bardziej zaufanych (tych, co mają zajebistą reputacje na allegro lub poprostu sprzedają pacci od resellerów<jak kupisz innego pacca to nigdy pewnosci nie masz, ze nie wycofa platnosci>), troche wiecej niz 1kk ;p
jak mamy rozkrecac temat to by sie przydalo dac troche ssów, jednak wychodzi mi z glowy zawsze zeby pare porobic![]()
skilluj tym pallem do 95 nie wiele czasu zajmuje. moj kolega juz ma 94 na 19 lvlu![]()
teraz po dedzie w pvp nie traci sie az tak wiele jak kiedys, wiec moze by tak szybko nie spadało mu.. ALE ***** WES MI ZIOMEK POWIEDZ, SKAD ON MA MIEC KASE NA WBICIE TAKICH SKILLI I BLESSY oO?? Allegro? no wlasnie..
Dobra a teraz tak - jezeli sie umie grac to nie popada? a co mają umiejetnosci do gry 20pallkiem? toz to jak cie ktos bije to utani hur i map click.. ale to tylko jak wbije jakis noob pk team, a z reguly jest tak ze jest to jakis 60+ms noi niestety![]()
naprawde, to nie jest harmonia ze za wyplate mamy kupic mozna sobie 2bp cckow :x pozatym tutaj tez nie jest tak, ze rzadko kiedy padasz :P wiec to jest nie oplacalne
po co w ogole grac jak sie padnie? no ja nie wiem :/ glupia gra