W co dawać w wojownika na początku???
W co dawać w wojownika na początku???
Centurion 1-726
Virtuus 1-???
Ja patrzylem na hlvle jak maja, albo nie wiem bralem przyklad z innych. Co do woja to nie wiem dokladnie, wal na najmniejszym lvlu w wytrzymke i sile, potem mniej wiecej na 15-20 lvl wyrownaj szczescie, sile i wytrzymke, a potem dodawaj tak zeby na sile bylo najwiecej, troche mniej wytrzymki i jeszcze troche mniej szczescia. O reszcie nie zapominaj, ale bez przesady xd.
Ja do Wojownika daje najwięcej w siłe lekko mniej w życie i jeszcze w szczęście sporo bo właściwie to jest najważniejsze ;p zaraz wkleje stan postaci na dziś
A poco jest złoto i te grzybki (chyba)???
aha zloto to kasa :P a te grzybki??
Ostatnio edytowane przez MisieQ : 07-01-2011 o 19:08
Centurion 1-726
Virtuus 1-???
Jak masz grzyby to postać znacznie szybciej sie rozwija a za złoto kupujesz sobie te skille ;p
![]()
Ostatnio edytowane przez Linksys : 07-01-2011 o 19:12
JEBLEM Z KRZESLA !!!!!
Stan Deadbysunrise:
Stan Radka:
Pierwsze lochy skończone :d:
Zamierzam grzyby kupić by szybko wbić 60lvl
Gratuluje wszystkim !
No bez grzybów nie ma gry xd tak już zrobili tą grę żeby trzeba było za nią płacić ale jeśli nie brakuje ci kcc to nie ma z tym problemu ;p
Grzybki sa potrzebne do kupowania, piwek u barmana. Gdy skończy Ci sie awanturniczosc nie mozesz wykonywac misji idziesz do barmana kupujesz 5 piwek (1 piwo = 1 grzybek) i masz znów 100 awanturniczosci, dziennie mozesz wypic tylko 10 piwek, ostatecznie do kupowania lepszego uzbrojenia.
Dodam screena dopiero na 30 lvl
Prawie dobrze tylko wytrzymałość i szczęście to raczej odwrotnie powinno być ;p... Bo cie będą wojownicy kosić bardzo xd
Mój stary char, nudzi mi się to zaczynam w to grać od dzisiaj. d; Jak rozłożyć staty?
![]()
@Up. Szczęścia ci wystarczy to wal w zręczność i żywotność...
Ja dziś wbije 85 to dodam ssa ;o awansowałem w ranku o 700 miejsc w tydzień, obecnie best rank 440.
Dostałem od kumpla maga 62lvl
i mam dylemat bo mam 4 rózgi i nie wiem którą bić
1.
Obrażenia 209-277 (~243)
Wytrzymałość +112 Inteligencja +92
2.
Obrażenia 193-365( ~279)
Inteligencja +230
3.
Obrażenia 191-367 (~279)
Inteligencja +134
Zręczność +86
4.
Obrażenia 216-368 (~292)
Wytrzymałość +256
I zwracam się do was o pomoc która wybrać
Centurion 1-726
Virtuus 1-???
Ja proponuje ci tą pierwszą albo ewentualnie tą co daje najwięcej do inteligencji... Zresztą zakładaj po kolei każdą i sam ocenisz która najlepsza ;p
nom 1 albo 2 xd ale raczej 2
Druga, omg... Przeciez ta pierwsza ma hity mniejsze o 30 az ;s
#Goatee
Zamien ilosc szczescia z wytrzymka oraz zmien ten item ktory daje Ci zrecznosci, bo widze ze masz na jakis z inta (: Teraz tylko zbierac artefakty i expic! XD
#Poziomek
za duzo szczescia masz... z kazdym bedziesz przepierdalal teraz hehs. Zostaw sobie jeden item albo tak zebys mial 25-28% szczescia a reszte w zrecznosc, bo na serio bedziesz mial lipe w lochach i arenie (:
#Stany wieczorem :f
To taki stan na dziś...
![]()
To może ja coś dodam
![]()
Centurion 1-726
Virtuus 1-???