Byl ladny lvl, potem spadl na 104 a teraz znowu odbijam :P
![]()
Byl ladny lvl, potem spadl na 104 a teraz znowu odbijam :P
![]()
Dobrze koGzy.
Go go 150 i dajcie jakes ss'y z Open/akcji ;d
Mój life na realu.
niedlugo ogarne sobie premium casta to bd nagrywał a potem bd strzelał screeny ;d bo na akcji to straaasznie ciezko cos ująć fajnego :x jeszcze bez uosu.. pozatym teraz poszlismy do enemy i hmm wychodzimy, a gdy robi się gorąco to kazdy ucieka i gubi pz tylkoi w sumie nieukrywam, ze ja to pierwszy
![]()
Wiem, ze ciezko ja na akcji tylko prn screena wale w byle jakim momencie, byle było widac co sie dzieje ;d
Mój life na realu.
up - a gdzie nasze ssy z pk?
down - a to skurw****
Ostatnio edytowane przez Berafito Ryathhh : 26-01-2011 o 12:15
Nie zapisał się.
: /
Jest ciężka sytuacja na infernie, lvl spada a komputer, który się sam wyłącza podczas expa mi w tym nie pomaga ; )
nom gz chlopaki ;]
moze tez zaczne tam grac...
Hipcio Bercik
0 - 1016
1022- ? [1036]
GZ go go 500 lv ;d tez mam watpliwosci czy nie zaczac grac na infernie bo APO mnie znudzilo :|.
Z battle przed chwilą. XD
up - hehe tam gdzies moje sexi cialko lezyjak nie dwa hehe
DD.. dzisiaj 3x padlem, z jednej strony stracilem 100k ale z drugiej malo lvla i to mnie pociesza ;dd
a do wszystkich ktorzy chcą u nas grac - zapraszamypoki maly opór stawiają nam to mozemy wam jakos pomoc na początku, a od 60lvla vt zamotamy, szczerze to nawet na akcje raz czy dwa mozecie isc tylko a jak wkoncu capniecie sobie watery w koment na caly dzien to 70 wpadnie odrazu :PP
my tu gadu gadu a tu trzeba spac, by jutro wstac .. i expicD
@Up, w sumie wiesz, a może lepiej wiecie ;p .
Ja przez obecny stan rzeczy (czytaj, to że ingeruje w wojne 57 lvlem z rse'm) nie za dużo czasu spędzam na morganie, wchodze jak mnie na vencie wołają, ewentualnie, poexpic coś jak widze, ze duzo osob od nas online, wtedy zydki pzta nie wbijają, zmotam zaraz jakąś postać.
Ogarniecie jakis secik dla pallka ? już zmotałem chara "Cytexx ryath" - Słabo to wygląda, i brzmi, ale chu*.
Ostatnio edytowane przez Cytexx : 26-01-2011 o 22:39
Mój life na realu.
i tak sedan grac w tibie nie ómierz
gie zet gogo do 100 lvla i graj ze mna w csika :<
pogram jak mi wyjdziesz z roka wbijesz 50 lvl i kupisz paca b3k@
Najpierw ded na necro quescie, wczoraj ded na grimieexpilem wyrmy i sobie pomyslalem a chuuu* pojde tez grima wybijac.. no to fajnie, rzucilem walle ale tak rzucilem ze nie bylo ani1sqma przejscia wiec bilem grima o tak z nim biegając.. noi zly pomysl, jak dostałem bułe to ojj
swiezo odrobiony 117 :P.. boze jak mysle, ze te 2 dedy od potworkow to juz bylby pacc na 90dni a jeszcze 2dedy na blesach to ~1lvl caly stracony too.. ja nie wiem kiedy dobije wkoncu ten 130, zeby moc fajnie bocika sobie na wyrmy stawiac![]()
No ja poszedłem sobie na hunta ze Start Endą na serpenty i medusy, na ekranie nic nie było, więc nie zakładałem energy ringi a tutaj nagle ded. 5 sekund zastanawiałem się o co chodzi, dopiero potem zobaczyłem na stronie, że ded od medusy. Najlepsze jest to, że nie widziałem żadnego potworka na ekranie a nagle ukazuje mi się ded. Wiecie jakie zdziwienie? : D Medusa musiała mi walnąć z jakiegoś czaru za full 685 ; | SEDAN = PECHOWIEC. Tym bardziej, że na tibii wiki piszę tak "Maks. obrażenia: 500 hp" To ciekawe jakim ja cudem dostałem za 685 i nawet nie widziałem żadnego czaru lecącego do mnie XD
Najgorsze, że straciłem chęci przez tego deda, ale moze dzisiaj odrobie póki jeszcze wojne wygrywamy : D
Dzisiaj 110 lvl wbity : d
Na 15 lvl na soulach, spadły mi tylko 3 spirit cointainery z czego dzisiaj z dwoch huntów dwa i 120k do przodu XD