bym pograł z Wami ale bym musiał Dacc mieć ;] a zeby miec to moge z kims sie zamienic APO- Pokemony ;] Priv
a tak to Gz ;P
bym pograł z Wami ale bym musiał Dacc mieć ;] a zeby miec to moge z kims sie zamienic APO- Pokemony ;] Priv
a tak to Gz ;P
Nie gram :P
Jak ja dawno w tę śmieszną grę nie grałem ;P Może sobie wejdę dzisiaj na trochę, ale gry, które polegają tylko na expieniu mnie szybko nudzą![]()
nikt z Was nie chce wymienić sie kasa ja daje Apo a ktoś na pokach ?? :P chodzi o djamenty :P
Czemu ss nowych nie wstawiacie![]()
Kup se "Djamenty" na allegro ; >
PozdrawiamVetaktory nie chce zebym mial czerwonej reputacji
Grasz?
Ja mam troche ssów ale nie chce mi się ich dodawać xD jak coś to może później ...
Póki co nie gram bo skończył mi się dacc kase mam i jakby kasa nie starczyła na diamenty to hauntera sprzedam ale to dopiero jak bd miał ferie czyli 2 tygodnie po nowym roku :P
#down
Graty ; o
Co to za "moves" ? update klienta był ? ; o
Ostatnio edytowane przez Arcik : 18-12-2010 o 21:51
ZAJEBISTY DZIEN! Kolega dostał 80 level z hitmonchanem i sam ma 59 i chcial podexac poki na saffari. poszlismy i zobaczcie co z tego wyszlo : )
JEDEN JEDYNY SCYTHER TEJ POSTACI I JEDEN JEDYNY BAL NA NEIGO ZUCONY
szkoda ze scyther na crystalu ale bedzie po 120 zl za diamenty xd (ja bylem na postaci assch czy jak ona tma ma)
EDIT
NAJPRAWDOPODOBNIEJ PIERWSZY SHINY PIDGEOT NA TOPAZIE!
no ładnie ja to nie mam dacc i nie chce sie grac;/
No panowie, 0 screenów ?
NOWA SZANSA TEGO TEMATU
Witam! Po restarcie postaci na PO grałem już raz. Był hack na 1.3kk no ale gramy od 0 na nowym servie. Obrałem kierunek Jasper i gram tu z kolegą. Reszta poniżej
18.11.2011r
26.11.2011r
10.11.2011r (dziś) po 19 dniach DACC
Czekam na komenty ; ) Póki co jest spoko. zaraz 63 levelZapraszam na Jasper do wspólnej gry
jak ktoś nie zna strony pisać pw.
Ostatnio edytowane przez The Master Sorc : 10-12-2011 o 21:57
Salik Shooter come back.
Aktualnie pogrywam na rl świat Guardia!
Elo. Pykam tam cos sobie teraz czasem na servie Yellow to dodam czasem kilka fotek. jak ktos gra zapraszam do dodawania zdjec. na rifresz jakies 3 screeny.
polowe dacca przeafkowalem w sumie ale jutro wjada diamenty to cos dodam.
DO MODERATORA Proszę o zmianę nazwy tematu na "Quesser on PxG [Yellow]" z gory dzięki.
139 level
jakis luck 2x tylo ;d
i jakis stan postaci. Byle do 150
![]()
GZ HOPAKI
Ja gram an Silver 155 Naturia Keeper
2 dni temu Dratini (70~ub) i Dragonair (300~ub) catche
2 left do 130 Kanto box![]()
[27-07, 15:31] Zarexoholik? co ty wiesz o wardach synu idź powalcz sobie ze smokiem
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=60876[*]
Aż chce się znowu w poksy pograć ;d
Gratuluje![]()