Gz, podbijcie Guardię XD
![]()
Gz, podbijcie Guardię XD
![]()
Boonek nie ma opierdzielania : / zawiedziesz kibiców x d
Lajt 30 min left![]()
gratulacje
dawaj reputa !xD
Ta wielkie gz podbijajcie guardie ; D
Najsowo lecicie , czekam na ss
Jutro moze cos wrzuce, a na cotersona nie ma co liczyc bo dla niego 60 sword to mission imposible xD
Zamknij ryj XD dzisiaj cały dzień w robocie byłem, a teraz nie chce mi się nawet logować, a jutro idę na koncert z koleżanką więc też bym nie liczył na jakieś cuda!XD Zacznę od poniedziałku![]()
Grim riper wyblokowany
Demon tez ;d
No ale na koncu sie wyjebalem xd
Bonkuwa ładnie expisz
gogo 200i wracaj na apo
![]()
blokowales grim reapera bez shielda? kozak... ;d
Za grima gz, ale demca z utama to ja daktylkiem bloknalem na 71 lvlu z drobnymi problemami ;d (MS) .
ps
Na jakim swiecie grasz;D?
@Edit.
Mój mózg o takich godzinach nie pracuje, guardia widze xD
Ostatnio edytowane przez Cytexx : 07-03-2011 o 09:37
Mój life na realu.
Mój kolega ma 80 rp i lajtowo sobie bije grimy na darashi i wyciąga 300k/h bez staminy. Rzucaj fire walle i biegaj tak, że grim Cię nawet nie uderzy. Ofc ciągle ass + san.
Gz, jak teraz między innymi postaciami stoi rp ? ;d Bo z tego co pamiętam (dawno to było) to nawet koxił swojego czasu.
Gz.
#up. wiemy.
Takich trzech, jak nas dwóch, to nie ma ani jednego.
10.04.2012(666 postow) Satan ]:->
Gratuluje. Lecisz do 150, 200 i tak dalej![]()
JLB
Gratuluje Boonek, szkoda, że na honerze nie grasz, byśmy pohuncili coś razem. Daremnie jest na guardii bo tam wszystko tanie i na wyższym levelu trudniej coś sensownego zarobić : /
Dawaj do 150 ; )
[*] budruth/ jarzbi incredible /saint bubus [*]
No gratulacje takiego levelu.Soi, jeśli chodzi o rp to ogólnie jest dobrą profesja. Wydaje mi się, że jak na tą chwilę to najlepsza profesja na rl...
Ja również ostatnio gram na realu tylko palkami, na APO również.
![]()