Cytat Napisał Berafito Ryathhh Zobacz post
Juz? Skonczyles? Swoim wykurwistym pogladalem myslisz, ze stales sie fajniejszy i zablysnales? Od kad wrocilem na real tibie, nigdy jeszcze nie zjebalem calej full staminy, z reguly po godzince sobie expie. Czyli juz ty sam wiecej czasu tracisz na przegladanie tego forum lub granie w CS'y czy cokolwiek bys tam nie robil, to nie wierze, ze nawet godzinki nie siedzisz. I ja nie tylko o sobie mowie, ale tez o innych osobach do ktorych sie odniosles. Czy to Vegera czy Misiakov ktorzy w tym temacie wklejali ssy tez rzaaadko grają. Tak wiec jak chciales dam nam super rade, to my dziekuje a teraz serdeczne WYPIERDA***.

KaMaCz - Robisz misje The New Frontier, bardzo latwy quest dopiero w siodmej misji lepiej sobie kogos wziąć do pomocy chociaz na upartego sam dasz rade spokojnie to przebiec :P. Jak skonczysz tą siodmą misje to teleport zaczyna dzialac i mozesz wbijac za te góry z dragami, dlami, frostami. Nie wiem czy w ogóle wiesz o czym mowie ale jak cos to The New Frontier Quest w wiki sobie wpisz i wszystko bedziesz mial tam wyjasnione :P

nie tlumacz mu sie, bo po co? to twoja sprawa ile grasz, nie wiem po co tyle osob sie w to wpierdala