User Tag List

Zobacz wyniki ankiety: Czy przeszkadzaja ci Metalowcy??

Głosujących
340. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Sam nim jestem i jest mi z tym dobrze.

45 13.24%
  • W zadnym wypadku.

150 44.12%
  • Przeszkadzaja.

44 12.94%
  • Nienawidze ich!!

101 29.71%
Strona 5 z 16 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 81 do 100 z 312

Wątek: Czy przeszkadzaja ci metalowcy??

Gaduła Czarny Lucyfer's Avatar
    Miasto
    Niebo? Raczej nie :)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Wy macie z gorem połowa. co wam przeszkadza oni nosza te grube buty(glany, desanty) oni zapuszczaja wlosy i oni chodza w ponurych ubraniach ale sa i tak lepsi od Drechow!

Nie naleze do zadnej z tych grop. Słucham to co mi sie spodoba.
    Gram na http://ots.wypas.eu/ OTS pod 8.1
    "Pomagaj innym byc moze ktos pomoze tobie"
    nie obleka tego faktu w słowa.'
    Okazywany człowiekowi szacunek czyni go lepszym.
    To czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach. To czy jest mądry, po pytaniach.
    Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Banned
    Miasto
    Poznań
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

I na ch** się niektórzy czepieją hip hop'u?? To że wy rozumiecie tylko "je**ć policję" itp. to znaczy że to wy tępi jesteście, a nie hip-hop.
    Krytykujecie to a nawet nie wiecie ile to talentu wymaga żeby składać takie teksty, dobierać słowo do słowa i jeszcze potrafić to zarapować do beatu! Spróbujcie a zobaczycie że to jest bardzo trudne. I jak nie rozumiecie hip-hopu to go nie oceniajcie.

Ja do metalowców nic nie mam, chociaż przyznam że muzyki nie rozumię wogóle.
    Lubie Linkin Park ale to nie jest metal w sumie.
    A to jak kto chodzi ubrany mnie wogóle nie obchodzi.

btw. Rap/hip-hop ROX!!

Banned
    Miasto
    Poznań - jedyne dla mnie miejsce
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

<Wcześniej były tu bluzgi na Metal>

@EDIT I tu właśnie wychodzi wasz brak wiedzy na temat tolerancji, każdy może sobie mówić co chce, każdy może wyrażać swoją opinię, akurat to co napisałem to był żart (może nie do końca, bo nie lubie takich, ale nawet jeżeli nie bluzgałbym tak na nich), ale to nic... Napisałem to właśnie po to, aby taki np. Gulidmage ( u którego patologia jest na porządku dziennym) mógł się wyrzyć :P... Diego napisał wszystko wporzo, ale wyobraź sobie, że ja nie jestem takim dresem, nie ubieram się tak, i nie gole bańki :P... Acha, i to "pocałuuuj mnie w dupe i jak gówno poczuj się!!!" to ścierwo jakieś, takiego gówna to nikt nie słucha

Pozdro 4 Dzieciaka "Diego" wg. którego metalowce się "mylą"...

@Gulidmage

I tu wychodzi też twój idiotyzm... Moja wina, że masz 10 lat i cie wszyscy biją, i się z ciebie śmieją? To tylko twoja wina... Wiem, że starzy cie koparką karmili, ale to nie powód, aby sie tak wyrzywać... Jeżeli nie przeczytasz tego co tera napisałem, to znaczy, że moja wypowiedź, nie jest mylna... Dziecko Tibii... żal mi cie *
    Ostatnio edytowane przez Bobo : 17-08-2007 o 13:27

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

#up
    Aleś mnie rozbawił
    Zrobili Ci tacy coś?
    Co Ci się w nich nie podoba? że są inni?
    Oni mogą powiedzieć o hip-hopowcach to samo.
    Chodzą takie mendy w dresach ,myślą że są cool i szpanują kołysząc się w prawo i lewo na 50 stopni.
    Najbardziej mnie rozbawiło
    rasistą nie jestem
    Wiesz dzieciaczku kto to jest rasista? jak nie to www.wikipedia.pl
    Ciekawe jak Ty byś się czuł gdyby na Ciebie tak bluzgali.
    Brudasy? A skąd wiesz że się nie myją.
    jak widzę takiego to mi się żyć nie chce
    Mi się żyć nie chce jak przechodzę obok takiego dresa ,łypie się na mnie spode łba ,wyraz mordy ma jak by zaraz mnie zarżnąć chciał ,kołysze się na prawo i lewo słuchając na max głosie empertójki ,a z odtwarzacza dobiega ciężkie brzemienie:
    pocałuuuj mnie w dupe i jak gówno poczuj się!!!*
    Dlatego więcej tolerancji -.-

*-Dla niewiedzących kawałek tego hip-hopu
    Ostatnio edytowane przez Diego : 17-08-2007 o 19:37

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Bobo Zobacz post
    Hahahaha... Czemu ich nazywacie "metalowcami"? To są brudy! Jeb*ane brudasy, powinno sie ich usunąć z ulic, bo jak ide przez osiedle i widze takiego to mi się żyć nie chce, takie ku*wy gorsze są od szkiełów... Nie jestem rasistą ani nic takiego, ale CHWDM - dla niekumatych (m) = metalowce

Tak jak @up say : Rap/hip-hop ROX!!

Metal/Rock SUUX

Skutki zabawek pod prądem, patologi w rodzinie .. smutne

Jesteśmy z Tobą nie rób nic głupiego polecam rozmowe z psychologiem bądź z rodzicami żeby przestali Cię katować bo wychowali totalnego idiote.. bez urazy ale to co zaprezentowałeś świadczy o twoim poziomie

Administrator Mortiis's Avatar
    Mentioned
    95 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Ave drodzy forumowicze \,,/ ;P

to moze ja powiem cos o sobie...
    osobiscie za metala sie nie uwazam, ale slucham ciezszej muzyki i ubieram sie na czarno, nosze glany jak jest chlodno ;p po miescie chodze praktycznie nieuzbrojony, no bo czym sa te palki, kastety, lancuchy? no niewinne zabawki...

mam duzo znajomych ktorzy zdecydowanie sa "metalami" i smialo stwierdze ze sa madrzejsi od sporej ilosci osob wypowiadajacych sie na tym forum.

osobiscie jestem tolerancyjny i nie rozumiem tych co uwazaja ze "metal" to "brudas".
    nie przeczytalem wszystkich wypowiedzi w tym temacie, bo nie mialem czasu, a tym co uwazaja innych za brudasow radze zeby popatrzyli sie na siebie.

http://666.toproste.pl/Mortiis_Zje_Wasz_Mozg.jpg

PS kto chce bana za brak tolerancji?

Łowca postów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

OoOoOoooOo jaki zaszczyt... sam GOD sie wypowiedzial :P
    A co do fotki to jest boska ;D Fajny pieszczoch ;P
    Niektorych wypowiedzi sa beznadziejne (np. NEKO, myslalem ze jest z deczka inteligentniejszy-.-)

MLvL: 101
    Gildia: Inleashed

100 [X]
    150 [X]
    200 [X]
    250 [ ]
    300 [ ]
    350 [ ]
    400 [ ]
    ...
    Level Complete [ ] xD

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=7710  Czy przeszkadzają ci metalowcy??
    http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=9534  Free Hugs!!!
    Ostatnio edytowane przez Margoth : 16-08-2007 o 20:46

Banned
    Miasto
    Warszawa
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Ja osobiscie ( bez obrazy Mortiis ) nienawidze tych ' lancuchow , czarncyh ubran jak na pogrzeb ' itp , i jak widze takiego 'brudasa' na swojej drodze to naprawde mam ochote mu... jebn.... bo nie wiem jak mozna sluchac metalu i napierda... wlosami co 2 sek
    Przepraszam za obraze ale poprostu taki juz jestem i bede

Nowicjusz
    Miasto
    Bydgoszcz
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Fager , jeśli się ocenia ludzi tylko za wyglad i za muzyke a nie za charakter... to oczywiscie, .że cos lub ktos ktory Ci sie nie podoba "a raczej to jak wyglada" bedzie Ci przeszkadzal...ale tu trzeba nauczyc się szacunku do 2giej osoby...by ona odpłaciła nam się tym samym..Osobiscie cale moje środowisko to "punkowcy, metalowcy " chociaż siebie nie moge nazwac żadnym z nich.

Nowicjusz
    Miasto
    Białystok
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Nienawidze metalowców, dlugie wlosy glany i ta muzyka której sluchaja nienawidze metalu i metalowców . Jednym slowem Frajerzy frajerom pogarda.

Banned
    Miasto
    Poznań
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@Diego
    Jak ty uważasz "Pocałuj mnie w dupe i jak gowno poczuj się" za rap, to się grubo mylisz. To że na ciebie tak patrzą to masz pecha, a że ty się nie potrafisz na nich spojżeć to pipa jesteś Boisz się?? Ryj to nie szklanka.

btw. Mówicie tutaj o tolerancji, a nie potraficie tolerować nawet tego jak ktoś się patrzy <fuckin' lol>

Po za tym, nie oceniajcie rapu po kilku utworach jakiś typów takich jak "Karamba" (gówno) itp.
    Posłuchajcie sobie Wu-Tang Clan, Mehtod Man, Snoop Dogg, Papoose, Tupac i wsłuchajcie się w teksty jak potraficie.

Napewno mało kto z was wie że Tupac pisał wiersze, czytałem, i mi się podobają.
    Po za tym nawet nie wiecie z jakiego syfu oni się wywodzą i jakoś udało im się wybić, szacunek im sie za to należy. W swoich tekstach opowiadają o tym, muzyka jest po to żeby wyrazić swoje uczucia, oni to właśnie robią, a wy ch*j o tym wiecie!! -.-

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Hymmm wiesz co niedlugo znudzi sie wam ten rap jak znudził sie i mi .. a do metali nic nie mam styl jak styl tak samo mozna powiedziec o skejtach ze maja kroki do kolan bo sie zesrali

Ja tam wole luźne ciuchy ale poprostu bardziej punkowe wzory

i z całym szacunkiem punk rox

Średnio zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Hahaha...
    Śmieszą mnie wypowiedzi typu sierść i brud. Czyms takim udowadnia sie ze Polska jest grajem nie tolerancyjnym ( Polecam odcinek Kuby Wojewodzkiego z Peterem, leaderem Vader )
    Gdy kilka lat temu gdy do mojej klasy doszedl obywatel Francji, czar noskory obywatel... Szok, co on znosil. Wszystko ze strony Polskich cwier c inteligentow ktorzy brali do siebie teksty hiphopowe i chcieli byc fajnymi ulicznikami... ( taka prawda ) Nawet nosili kosy. (hahaha)
    Wiec jak dla m nie pojebancami jest wiekszosc tych od hiphopu... Nigdy nie mialem do czynienia z "metalami , emo ", z dressami praktycznie codziennie...

Banned
    Miasto
    Poznań - jedyne dla mnie miejsce
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Guildmage Zobacz post
    Ja tam wole luźne ciuchy ale poprostu bardziej punkowe wzory
    I znowu Guildmage zabłysnął swoją super inteligencją... Luźne ciuchy w punkowe wzory... -.- No, a ja wole włosy mieć na żel, chociaż mam łysą banie (taki przykład)

Hymmm wiesz co niedlugo znudzi sie wam ten rap jak znudził sie i mi
    To Ty chyba poprostu słuchałeś rapu, nie próbowałeś go zrozumieć...
    Poweidz, jaki przekaz ma punk?

i z całym szacunkiem punk rox
    I z całym szacunkiem punk ssux :P

Nowicjusz
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool

Jesli mnie nie zaczepiają to mi nie przeszkadzają .Sam do niedawna nosiłem długie włosy <takie do ramion xD> ale słucham hip-hopu i ubieram cie na kolorowo :P

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Czytając ten temat wysiadłem po pierwszej stronie .. Widać tu setki bulzgów na metali ale prawie nikt nie raczył się dobrze uargumentować dlaczego tak sądzi .. No poza paroma osobami. Jeżeli myślicie, że słuchając hh i techno jesteście w czymś lepsi niż Ci co słuchają metalu to musze was uświadomoć, że się mylicie Hh - większość tekstów wymyślana na biegu .. Rymowanie o niczym .. [W tym miejscu szacunek dla Bez cenzury mimo iż bardziej kręcą mnie cięższe rytmy]. Na przyszły raz zastanówcie się zanim napiszecie metal - brudas .. Przez to dajecie po sobie poznać jak bardzo jesteście zacofani ..

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Z metalem proponuję na złom prosta sprawa

Banned
    Miasto
    Poznań
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Guest Zobacz post
    Hh - większość tekstów wymyślana na biegu .. Rymowanie o niczym ..
    To że czegoś nie rozumiesz nie znaczy że jest to o niczym.
    Nie można rymować o niczym, poprostu nie potrafisz zrozumieć.

btw. Jak jesteś tkai kozak to spróbuj powiedzieć jakieś zdanie które będzie o niczym, tylko wiedz że jak coś mówisz to napewno o czymś.

I takie pytanko jak Bobo, niech ktoś mi wytłumaczy jaki jest przekaz Punk'a/metalu/rocka czy nie wiem co tam jeszcze.

Mój kumpel słyszał jakiś utwór właśnie z tego gatunku w którym koleś w refrenie się darł "Moja kupa śmierdzi bardziej niż twoja!!" tylko że po angielsku. Więc nie wiem czy wy tego słuchacie czy może czegoś innego, nikt nic nie napisał na ten temat.

Średnio zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@Up
    Hmm.
    Powiem Ci ze Punk itd jest dla ludzi... Hmm...
    Napisze tak. Ja prakt ycznie nie widze przeslania np w txt Hg. Kiedys gdy tego posluchalem to zrozumialem tylko to - Nienawisc do policji...
    W punk itd jest przeslanie, jest ta puenta.
    Np posluchaj sobie piosenki Biale Gowno.
    Ty i reszta tych Hap hop pro sluchaczy nie bedzie widzialo przeslania, a w tej piosence przeslanie jest proste... Mow my nie rasizmowi...
    Wiec jak widzisz w tej muzyce jest przeslanie, tylko ze ta muzyka jest dla ludzi rozwinie tych, w przeciwienstwie do HH. ( tylko zeby nie bylo ze pisze ze Hh sluchaja osoby nie rozwiniete, tylko uwazam ze ponad 70 % ludzi sluchajacych hh jest ... no wiecie)

Gaduła Ogel's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Mi punkowcy i metalowcy nie przeszkadzają w żaden sposób.
    Nie znam osobiście wielu metalowców więc jak mogą mi przeszkadzać?
    A to że ubierają się jak chcą, to ich sprawa, mnie to nie interesuje, byle by zachowywali się w stosunku do mnie normalnie (a tak się zachowują) więc nie mam prawa ich nie szanować. Chłowieka nei można oceniać po tym jak się ubiera... Troche tolerancji, ludzie... Nigdy nie miałem żadnych sprzeczek z metalowcami, wręcz przeciwnie, byli to mili i pomocni ludzie. W ankiecie zaznaczyłem odpowiedź "W żadnym wypadku"
    Na stary forum widywany pod nickiem Hero&Zero...
    Pamięta ktoś mnie jeszcze???

Ogel & Old Shatterhand here!

10:13 Mistyc Knight: a po ile uhaja i manasuja soft bootsy??

Help PLX