Ja oglądam ;d gz all ^^
Ja oglądam ;d gz all ^^
Ja też oglądam ale nie chce mi się komentować :P(żart) lecicie do 250 leveli i wstawiajcie ssy![]()
Wkoncu ktos napisal ;p
Mysle ze z 70 jeszcze bedzie ;p ale z kasa juz lipa ciagne tyle co z expa wyleci ;D
![]()
Gratulacje 60 lvla dajesz teraz 70.
Calkiem inaczej wklejac ssy jak tospowie nawet te glupie gz bo przynajmniej wiadomo ze ktos to obejrzy..
![]()
@up
Gangstersko dobity level na ratach : D
@top
Gratuluję ciskaj więcej leveli bo fajnie się ogląda i wrzuć screena z banshee questa![]()
Wróciłem ! ELO XD
Ale wraz ze mną niemiła niespodzianka - hacka miałem, nie wiem w jaki sposób, hack tylko na jednej postaci ale oki - prawdziwy tibijczyk się nie poddaje, nie przed startem, jutro biegne po pacc jak prawdziwy maratończyk, wypełnie blankiet od przelewu i voila - pacc jest![]()
[*] budruth/ jarzbi incredible /saint bubus [*]
Gz.
...............................................
dexter ban, hack, coś pecha masz XD
gz miśki .
Moj kumpel wczoraj dostal bana xd Uzyl tylko teraz bota do leczenia bo nie ogarnial na ms hp ;p i moze pouzywal z 5dni bota i dostal deleta ;/ Fuks ze nie na glownym koncie... Ale i tak poszlo sie jebac jakies 1.2kk samej kasy plus itemy..
Mialem tez isc z kumplem na bashee ale sie upil i kicha..
![]()
NIESPODZIANKA ! : >
JP. JUŻ BYŁA POŁOWA DO 105 XD
Swoim charem sie lepiej gra ;p
Zaraz idym na bashe nasza pro elo ekipa xd
![]()
No tak, dopiero ogarniam postać magiczną ale co do tego deada to nie miałem szans, za dużo tego było. Gdybym był o jedną kratkę dalej to może bym nie padł : ///
Tutaj hunt na djinach dla kasy bo nie mam nawet na blessy, pare avalanche, troche potów, ogółem fajny profit jak na 45 minut.
![]()
zajebiscie chlopaki poobaja mi sie te ss'ki dawajcie ciskajcie z lvk'em i ss'ki wstawiac ;p
Waleczny Majdzik 1-Forever
Majdzik 1-1900 + Hack i 1 lvl ;<
Dexterro ja tam widze 1 moba ale kazdy kiedys tak padal ja nie ogarnialem tez magicznych i nie ogarniam dalej xd pograj troszke tydzien max i juz bedzie ok.
@top
Gz lecicie do 250
Widzę, że jesteś newbie. xd
Gz panowie. Moja przygoda sie zakonczyla. tez mialme hacka nie wiem jakim cudem. Niestety, trzeba na apo wrocic :P
Salik Shooter come back.
Aktualnie pogrywam na rl świat Guardia!
graty ja tam swoim 103 edem brałem po 5-6 i walilem ava i 0 gleby;s