Bojkotuje tylko nagrody za 2 i 3 miejsce. Nagroda za pierwsze miejsce jest przyzwoita i sam Event nie jest głupi. Nie wypowiedziałem się w temacie, w dziale dla ekipy, bo pewnie gdybym to zrobił, to napisałbyś żebym się nie wtrącał do 7.6... Z resztą nie ma o co się kłócić bo i tak to do niczego nie prowadzi.![]()
You can't kill me because I'm already dead!
Ja wtedy bd pić piwa lepiej w niedziele by było bo w sobote ludzie idą na imrezy itd troszke zdupcyliscie XD
Sherlock i Mc Maciek - to nie jest miejsce do kłótni, jeszcze bardziej do kłótni ekipy, jeśli macie ze sobą jakieś spory możecie porozmawiać z szefem wszystkich szefów (czyt. Mortiisem), a jak coś to pw.
@topic
Hoo, pierwsza nagroda świetna, ale muszę się zgodzić z Sherlockiem, gdyby nie ten dyplom to nawet do gry by się nie chciało wchodzić, nagroda dla 2 i 3 miejsca jest fatalna :/
Ale sherlock ma racje dupiate nagrody mogli by dać jako1 nagrode te uw co Vojska dal niby za odbanowanie hara a nie takie gów.. i to jeszcze w dzień co all są na dworze
@up.
Co do nagród od Vojski, to Administracja już kiedyś napisała, że będzie na to Loteria. Loteria będzie podobna co na Rook była, a prawdopodobnie ona będzie po upie 2/2 ;<
a ty sasha nie nabijaj postów udajesz że masz gm'a i piszesz że niby ty Santano raz piszesz że to ty a raz że to twój znajomy i ci załatwił gm;a na apo . jak ty byś go miał to by upadło apo a kto wie że nie masz bo musi być jakiś powód że apo się sypie ...
i Sasha nie udawaj że wszystko wiesz . kiedy to i kiedy tamto all pisze na forum .
co do eventu nie lepiej w niedziele ? więcej osób wtedy jest i ogołnie
ten dyplom to jak w tibi nagroda ?? xD
najlepsze nagrody to dowlny item swoja nazwa i ten dyplom choć nie wiem co to xD
Mi też nie pasuje za bardzo w Sobotę ;/ Wolał bym w Niedzielę
Ale spróbuję być na tym evencie![]()
Hoverd 1-?
"Miał świadomość, że zginie, jeżeli wnet nie wejdzie na jego pułap i nie narzuci mu równej walki."
Arkady Fiedler
Fanie coś nowego ;p
Czekamy na pytania ;p
Ostatnio edytowane przez Lethornek : 15-09-2011 o 11:55
czyli mam pytanie. Jezeli wygram to bede mogl na rook nazwac d axa np. 'dzida' czy bede mogl wybrac sobie dowolny item np. sca i wtedy sobie go nazwac?
Ale pomysl z tym eventem fajny![]()
Item, który posiadasz możesz nazwać.
@topic
Wiedziałem, że jak będą nagrody mniej wartościowe to będą komentarze, że nie opłaca się brać udziału. Powiem Wam kilka słów. Najpierw każdy narzeka, że jest w cholere kasy na serwerze, a tutaj chcecie w nagrodę jakieś UW.
Po drugie narzekacie, że Administracja nic nie robi, a jak pojawia się event to jesteście zadowoleni to nagrody Wam nie pasują.
Ten kto będzie chciał brać udział to weźmie, a Ci co nie chcą to spoko ich sprawa. Mam wtedy większe szanse na zycięstwo.
Razem z innymi postanowiliśmy, że nie warto dodawać drogich nagród bo potem pojawią się komentarze, że znów itemki z kosmosu. Teraz są sporadyczne nagrody też źle.
@Zarexoholik
Ja już w wieku 14 lat waliłem winca za hołdami, więc oni w wieku 16-17 lat też może idą na imprezę. Nie imprezowałeś w wieku 17 lat?
No to beda chyba podstawy podstaw, bo poziom wyksztalcenia osob grajacych na apo to pewnie gdzies mniej wiecej srednia 2.0 - 3.5 w lic./tech i 2.5 - 4.0 w gim.
A 8.42?
Na 7.6 nie gram, wiec nie wezme udzialu.
#Sprawa Vojski
Co z tym UW? Co miało być do wygrania?
#t
Wreszcie coś na Apo ruszyło ...
Teraz czekamy na UP 2/2.
Ja również jestem za tym, aby godzinę przenieść na 20 lub 21, aby każdy miał możliwość skorzystania z eventu.
@topic.
Ja osobiście powinienem być, choć nie obiecuję.
Pewnie jakaś podróba chyba ten dyplom nie będzie latał przez całą Polskę aby gm dał autograf; d
pokaż jak on wygląda xD
pewnie zaraz ktoś zrobi kopie i na allegro da ;d