Najtrudniejszą częścią questu jest wejście do sali, reszta banał
hail?
Najtrudniejszą częścią questu jest wejście do sali, reszta banał
hail?
Gz koxy!
nie ma to jak we 2 poia zrobic, gz xd
No no GZ teraz go go AOK![]()
[27-07, 15:31] Zarexoholik? co ty wiesz o wardach synu idź powalcz sobie ze smokiem
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=60876[*]
Powiem tylko jedno :
PORAŻKA
APO 8.42 - Sir Legend Knight
APO 8.42 - RLX
Honor, Bóg, rodzina trzyma, tak jak lina alpinisty, tak jak wszyscy za jednego, tak ja sam jeden za wszystkich !
Ostatnio edytowane przez Goatee : 03-10-2011 o 20:24
Xlori 1 - 1780
Dzielny Tabaluga 1744 - 2628
Hexolic 3122 - 3345
Hyper Beast 1 - 700
Ale nie ma co porównywać innych ots. Apo to apo i tyle i zdziwiłem się jak widzę jak bardzo łatwo jest wykonać poi quest...Jednym słowem porażka - spodziewałem się trudnych questów które dość ciężko będzie wykonać a nie , że w dwie osobyI co dalej ? To było update 2/2 dodali poi które robili max miesiąc i oaka którego robili w tydzień...I teraz myślą , że gracze dojdą ? Jest masa osób co kupiła pacc tylko by wykonać quest i dowidzenia ots.
Jedyną Wasza słuszną decyzją byłoby usunięcie serwera - przeniesienie charów na 7.6 i odpalenie nowego z dodanymi questami rl , update klienta + dobra reklama i tyle. A każdy wie , że apo cieszy się tym , że nie ma restartów jak na innych ots co 2 tyg. Mortiis nawet nie wiesz ile tracisz nie robiąc nowego serwera - naprawdę![]()
APO 8.42 - Sir Legend Knight
APO 8.42 - RLX
Honor, Bóg, rodzina trzyma, tak jak lina alpinisty, tak jak wszyscy za jednego, tak ja sam jeden za wszystkich !
No beka pozdro dla dwulicowych ; )
gz zerowcze