No spoko tylko ze ja padlem 4 razy, a nie 5 jak mowisz. Ale luz : D 4 vs 7 w tym dwoch 3 ekow od nas :OO gz![]()
No spoko tylko ze ja padlem 4 razy, a nie 5 jak mowisz. Ale luz : D 4 vs 7 w tym dwoch 3 ekow od nas :OO gz![]()
napsialem to co mi mowili XD
poza tym pindol mogl pineda przyleciec a Ty tym rpkiem XD
to by nie bylo 3 ekow ;P
[27-07, 15:31] Zarexoholik? co ty wiesz o wardach synu idź powalcz sobie ze smokiem
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=60876[*]
Rpkiem bym sie zlozyl od dwoch typa, a wy jeszcze na combo liderze byliscie to huhuhuhu
Jak wbije 555 poziom Pineda to wtedy przyjde, co do tego 'wara' smieszni jestescie placzecie mi tutaj 4vs4? przyszlo was 6 po czym ucieklismy na dl ze wzgledu na to iz nie mielismy combo aby zabic kogo kolwiek, po tajemnie zalogowal Akka i przybyl! padlem nie wszedlem na czas na schody bywa! ale ty Arcano wyjdz moze na rowne sklady a nie 3 osoby przewagi w tym same ed/ms XD! pozyjemy zobaczymy!
Edit.
Pisalem ci wsioku ze nie mam na manasy/blessy wczesniej latalem bez i w strong potach a bylo was tym razem za duzo maly lag i bym stracil 25 poziomow, wiec po co? wolalem przyjsc moim Ekiem ktorym was denerowalem :P
Dziwne, ze akurat bula sie zlaczyla za 2k uashduahdusah
[27-07, 15:31] Zarexoholik? co ty wiesz o wardach synu idź powalcz sobie ze smokiem
pindol idz sie zdrzemnij
kto expi na apo to jest noob i leszcz!
Czy Wy wszyscy nie wiecie, że serwer APO 8.42 należy do taty Demona i mamy Pindola?! Szanowni rodzice owego serwera uważają, że wszysto to co oni powiedzą/zrobią ma być ściśle przestrzegane (w końcu to rodzice^^) Przecież to oni tyle na nim osiągneli, że po prostu im się to należy. Te liczne wojny, wzloty i upadki, wspólna walka z wszystkim przeciwnościami losu, jakie czakały na nich na tym wspaniałym serwerze. Oczywiście w ich mniemaniu (nie wiem, czy w ogóle mam prawo nie myśleć podobnie) bo jeżeli tak nie będzie, to jako dobrzy nasi podopieczni ustemperują nas do pionu epitatami typu. gównie, 0, pjonasie. Oj powinniśmy im za to wszysto pięknie podziękować, przecież w przyszłości nam to się wszystko zwróci. Nie będziemy tacy zepsuci... więc apeluję, Logest, Ałkano, Holi, Tomek i inni OPANUJCIE SIĘ!
Nie zabierajcie im tej wiary, że świat należy do nich. Nie bądźcie tacy zawiśni. Chcecie żeby doszło do tego, żeby Palldino akka bajceps ze stachu w końcu poszedł tam gdzię nabierze trochę krzepy. Patrzcie jak ostatnio język mu się rozwinął, jaki jest mocny! Jest mu z tym dobrze, więc czemu chcecie do diabła mu to odebrać! Oj, ta typowa polska ezystencja przez Was przemawia. Nakłaniam Was do refleksji, opanujcie się zanim będzię za późno i znów zostaniecie skarceni !
Pozdrawiam:
NEWB akka Finderlow.
P.s. Mam nadzięję, że spodoba Wam się moją satyryczno-refleksyjna wypowiedź. Myślmy, a będzie nam dana prawda :*
Ostatnio edytowane przez Finderlow : 20-11-2011 o 13:19
Finderlow dobrze piszesz xD
Tatus Demonek, mama Pindolka i synek Palldinio ;D
To jest family of 8.42 apo ;O
To oni 'musza' dyktowac nam zasady gry na owym serwerze bo graja na nim od poczatku dzien w dzien sa zalogowani jak tylko maja wolny czas (czyli zawsze) ! Wgl trzeba im pogratulowac wszystkich swoich "OSIĄGÓW" XD \,,/
Pindol tak kocha apo ze nawet do szkoly nie chodzi i pewnie 1 gimnazjum nie zda ^^
Pozdro !
Tez Was Kocham ;***
Takie tam na refresza![]()
Mariuszns
Profesja: Elder Druid
Poziom: 595
Haha widze jedziecie z allegro
@Jarken
Pisal kiedys do mnie na pw czy oplaca kupic za 100 zl bo juz zalicytowalpowiedzialem ze nie ale i tak kupil
nick z 8.4 Creative chyba xD
Ostatnio edytowane przez Rebgal : 13-12-2011 o 19:36