Jest to temat moj Palldina, + Demona jak bedzie chcial wrzucac ss'y, dopisac sie lub co kolwiek! Jihad rzadzi na 7.6, wiec na 8.42 jeden czlonek tez porzadzi zawsze rzadzilismy tym serverem! w imie Jihad!
Jest to temat moj Palldina, + Demona jak bedzie chcial wrzucac ss'y, dopisac sie lub co kolwiek! Jihad rzadzi na 7.6, wiec na 8.42 jeden czlonek tez porzadzi zawsze rzadzilismy tym serverem! w imie Jihad!
moze pokasz eq albo ktury masz lvl
Troche za male ale co tam, mozna sie domyslec
Fajnie się expi we dwoje na cały serv ? XD ! Graty, ciskacie, aż 8.42 zamkną ! Beka !
Malahada gra na gameboy'u![]()
Nikt nie jest święty jak go święci widzieli,
Niejeden święty by mnie tutaj pierwszy odstrzelił
Oj tam Arcus ;DDDD zaraz na gameboyu ;ddd
zrobilem temat dla beki, ziomeczek o nicku Alesso grozil mi huntem, wbijajac mi na respawn, napisalem ze server nalezy do mnie nie uwierzyl! i chcial utworzyc temat, aby sie ze mnie posmiac, to chyba zrozumial ze beke mamy z niego czlowiek ktory grozi ze cos zaraz bedzie, daje loga i wyzywa od szmat, do tego smieje sie sam z siebie to chyba nie normalne co nie? xdd
Mariusz pro ogar, Palldino go sam tam prawie ubijal, on sie uhami leczyl do tego!!! xddd
Beka tam z ogaru Mariuszns'a. Nawet jezeli to sciema z UH'ami to i tak beka wpasc w trap takim lvlem i wyjebac sie od 2 osob. XDXDXDXD
To nie sciema z uhami! naprawde tak bylo, typ sie jeszcze rzucal ze padniemy itd itp, po czym dal loga i poszedl na 7.6 X d
Tia, jesteście na czele... Bo nikt tam nie gra ! Lol
No GratZ Palldino ale szkoda ze z Pindolem latasz... Najwiekszym smieciem aka zerem ;/
[27-07, 15:31] Zarexoholik? co ty wiesz o wardach synu idź powalcz sobie ze smokiem
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=60876[*]