PDA

View Full Version : APO Team og?asza rekrutacj?

Alcio <33
18-10-2011, 01:02
Witam.

Mam zaszczyt zaprosić wszystkich graczy z levelem 200+ do gildii APO Team.
Gildia powstaje z mojej inicjatywy. Chcę, aby gracze z niższym levelem mogli również mieć gildię z prawdziwego zdarzenia, która pomaga a nie tylko istnieje na 'papierku'.

Gildia oferuje:
-Miłą atmosferę
-Pomoc
-Guild House na wyspie expgard (w przyszłości mam zamiar kupić GH na terenie facc)

Czego wymagamy od nowych członków?
-kultury osobistej
-pomocy innym członkom gildii (w miarę możliwości i czasu)
-szacunku wobec innych członków gildii.

Zanim zechcesz dołączyć do gildii 2 razy zastanów się, czy spełniasz w/w warunki. Nie potrzebujemy sztucznego tłumu.

Mały regulamin gilddi
*każdy członek gildii zobowiązany jest do spełniania w/w warunków
*wszelkie przekleństwa i wyzwiska na Guild chacie będą karane wyrzuceniem z gildii
*Każdy członek gildii winien mieć otwarty Guild Chat.
*Każdy członek jest zobowiązany do czynnego uczestniczenia w życiu gildii (pisania na Guild Chat, pomocy etc.)
*Wszelkie przejawy noobstwa (tj. wyzwiska, zabieranie respa członkom gildii itp.) będzie karane.

UWAGA!!

Poszukuję również Vice Liderów
Wymagany 300lvl oraz znajomość serwera.

Wszelką chęć wstąpienia do gildii proszę zgłaszać w tym wątku oraz do Lidera Gildii (nick w grze: Hernandez).

Styl
18-10-2011, 09:28
gildię z prawdziwego zdarzenia

Czego wymagamy od nowych członków?
-kultury osobistej

Spóźniłeś się o jakieś 5 lat +/-. Wtedy to były gildie "z prawdziwego zdarzenia" i ludzie pomimo ze byli młodsi nie walili w chuja pokolei wszystkich. Powodzenia.

Splaxor
18-10-2011, 12:08
*Każdy członek jest zobowiązany do czynnego uczestniczenia w życiu gildii (pisania na GH, pomocy etc.)
Popraw bo chyba nie o GH chodziło.

@topic

Serdecznie polecam guildie. Widać, że lider na poważnie będzie ją traktować i prowadzić, a taka guildia ma szanse przetrwać.

KePuczasta
18-10-2011, 12:45
(pisania na GH, pomocy etc.)
jak dasz rade cos napisac na GH to jestes dobry xDD hehs

#t
Szczerze zycze powodzenia w prowadzeniu guildi, jak nie bedziesz nolife gc to zrobi ci sie syf 'za przeproszeniem' -.-
Pisala bym sie do pomocy ci ale juz nie gram... xDD
POWODZENIA!!

Alcio <33
18-10-2011, 15:25
Wszystkich sceptycznie nastawionych do gildii pragnę poinformować, że gildia pomalutku rozrasta się i nabiera sił.
Dochodzą nie tylko lev. 200+, ale i ponad 1,5k.

Każdego chętnego zapraszam do mnie (nick w grze Hernandez), bądź do Maradony (nick w grze: Maradona).
Oczywiście chęć dojścia do gildii można również zgłosić w tym wątku - wtedy dodam inva jak będę on-line w grze.