Alcio <33
18-10-2011, 01:02
Witam.
Mam zaszczyt zaprosić wszystkich graczy z levelem 200+ do gildii APO Team.
Gildia powstaje z mojej inicjatywy. Chcę, aby gracze z niższym levelem mogli również mieć gildię z prawdziwego zdarzenia, która pomaga a nie tylko istnieje na 'papierku'.
Gildia oferuje:
-Miłą atmosferę
-Pomoc
-Guild House na wyspie expgard (w przyszłości mam zamiar kupić GH na terenie facc)
Czego wymagamy od nowych członków?
-kultury osobistej
-pomocy innym członkom gildii (w miarę możliwości i czasu)
-szacunku wobec innych członków gildii.
Zanim zechcesz dołączyć do gildii 2 razy zastanów się, czy spełniasz w/w warunki. Nie potrzebujemy sztucznego tłumu.
Mały regulamin gilddi
*każdy członek gildii zobowiązany jest do spełniania w/w warunków
*wszelkie przekleństwa i wyzwiska na Guild chacie będą karane wyrzuceniem z gildii
*Każdy członek gildii winien mieć otwarty Guild Chat.
*Każdy członek jest zobowiązany do czynnego uczestniczenia w życiu gildii (pisania na Guild Chat, pomocy etc.)
*Wszelkie przejawy noobstwa (tj. wyzwiska, zabieranie respa członkom gildii itp.) będzie karane.
UWAGA!!
Poszukuję również Vice Liderów
Wymagany 300lvl oraz znajomość serwera.
Wszelką chęć wstąpienia do gildii proszę zgłaszać w tym wątku oraz do Lidera Gildii (nick w grze: Hernandez).
Mam zaszczyt zaprosić wszystkich graczy z levelem 200+ do gildii APO Team.
Gildia powstaje z mojej inicjatywy. Chcę, aby gracze z niższym levelem mogli również mieć gildię z prawdziwego zdarzenia, która pomaga a nie tylko istnieje na 'papierku'.
Gildia oferuje:
-Miłą atmosferę
-Pomoc
-Guild House na wyspie expgard (w przyszłości mam zamiar kupić GH na terenie facc)
Czego wymagamy od nowych członków?
-kultury osobistej
-pomocy innym członkom gildii (w miarę możliwości i czasu)
-szacunku wobec innych członków gildii.
Zanim zechcesz dołączyć do gildii 2 razy zastanów się, czy spełniasz w/w warunki. Nie potrzebujemy sztucznego tłumu.
Mały regulamin gilddi
*każdy członek gildii zobowiązany jest do spełniania w/w warunków
*wszelkie przekleństwa i wyzwiska na Guild chacie będą karane wyrzuceniem z gildii
*Każdy członek gildii winien mieć otwarty Guild Chat.
*Każdy członek jest zobowiązany do czynnego uczestniczenia w życiu gildii (pisania na Guild Chat, pomocy etc.)
*Wszelkie przejawy noobstwa (tj. wyzwiska, zabieranie respa członkom gildii itp.) będzie karane.
UWAGA!!
Poszukuję również Vice Liderów
Wymagany 300lvl oraz znajomość serwera.
Wszelką chęć wstąpienia do gildii proszę zgłaszać w tym wątku oraz do Lidera Gildii (nick w grze: Hernandez).