View Full Version : Red Dragon - loot.
Witam!
Osoby grające na Rooku zapewne wiedzą, że ostatnio był dość dobry loot z Red Dragonów. Ale parę dni temu został obcięty. Zrobiono dokładnie to samo, co z Elf Soldierami. Był loot dobry - teraz już nic nie leci. Z Red Dragonów nie lecą nawet dragon shieldy lub tower shieldy. Nie chodzi mi tu o to, aby z każdego sypał się fs + rh i towerka. Nie płaczę, że nie mam kasy. Do bogatych Rookgardy nie należę, chodzi o co innego - robiąc taski na Red Dragony, wychodzi się na bardzo mały plus. Według mnie loot powinien zostać polepszony o jakieś 5 - 10%.
Pozdrawiam,
Heaven.
@edit
Nie mówcie, że nie mam szczęścia. Nie wierzę w dziwny zbieg okoliczności, że od tego samego dnia ja i znajomy nie mamy wgl loota.
@down
Ale ten plus jest bardzo mały... ledwo co za ihy się zwróci za pójście z 20 bp ih.
.Vimpexx.
27-11-2011, 21:38
robiąc taski na Red Dragony, wychodzi się na bardzo mały plus.
Skoro wychodzisz na +, to o co Ci chodzi ? XDDDD
@Topic
Z tego co wiem, Xaxi ostatnio (2 dni temu?) w przeciągu 12 minut lootnął 2x fs'a, więc jednak leci coś :O
@Down
I to się właśnie nazywa szczęście...
@up.
Wiesz, pojdziesz na apo na nocke i poleca ci 3 broszki a drugiej nocki ani jedna :)
Kumpel z gildi skarzyl sie, ze kijowy loot wiec mozna by poprawic, TAK
TuRoczeK
27-11-2011, 21:53
Dobra propozcyja. Właśnie gadałem z ludem i mówią, że ch*ja z nich leci!
Ulepszyć go!
Moim zdaniem loot jest dobry, wolałbym osobiście aby taki pozostał. Nie należy nic poprawiać - twierdzicie że na serwerze jest przecież za dużo kasy. :)
Ludzie to jest norma na apo, wprowadzili wardy za kilka dni zmniejszy loot wprowadzili pathy to samo, ib na rooku, fw też więc można było się tego spodziewać... I się dziwić potem że wszyscy idą na jednego respa jak reszta udupiona...
Ulepszyć? No chyba was pojebało, że tak się wyrażę. Ostatnim czasem wbiłem tam 2.5 lvla (147,5-150) z całego loota wyszło mi ponad 850cc, tego chcecie? Dziwne, że Crusader, Zdenio, Marik i cała spółka tam siedzieli.. czyżby zachciało im się poexpić na jakiś słabych potworach?! NIE! Kto by przecież nie zechciał w tak łatwy sposób pozarabiać... :eek:
#Edit
12:37 Red Dragon: royal helmet, 2 power bolt, 1 platinum coin, plate legs, fire sword, noble armor, strange helmet, 1 dragon ham, 79 gold coin
= 60cc - Tego chcecie? Pozdrawiam \_
Dragon Slash
27-11-2011, 22:13
Na chacie caly czas ktos pokazuje Fs'a z dragona ....(napis z loot chanelu) LD
Loot jest git :D
Loot jest dobry, niech zostanie taki jaki jest.
Nie gram na rooku, ale gdyby ogólnie poruszyć temat lootu na APO to według mnie jest'ustabilizowany' - że to tak nazwę. Może nie masz szczęścia Heaven? Założę się że nie raz będziesz miał o wiele lepszy loot.
Ja raz na apo 2 godziny 3 broszki, raz 5 godzin i nic.
A przecież kasy na serwerze ma być mniej.
to jest wlasnie zalosne na roku/ogolnie apo wprowadzaja zmiane potworow przez jakis czas loot jest wy*ebany w kosmos kilka osob posiedzi zarobi te kcc a pozniej na 4um placz, to jest standard wg mnie ekipa powina tak naprawde przetestowac loota zanim cos zmienia bo jak czas pokazal zawsze jest tak samo.
5
@top zeby nie bylo lota zostawcie a zarobic mozesz na hydrach, polecam :>
Może nie masz szczęścia Heaven?
Kilka osób "nie ma szczęścia" od tego samego czasu? Nie wierzę w taki dziwny zbieg okoliczności ;)
@top zeby nie bylo lota zostawcie a zarobic mozesz na hydrach, polecam :>
Tak, raz wziąłem taska na Hydry i do polowy taska nic nie spadło, więc anulowałem go... bezsensu iść dalej na minus. Może wtedy nie miałem szczęścia.
@Haat
Pisałem o tym w pierwszym poście. Przez jakiś czas loot był dość dobry, ale teraz go tak uwalili, że nawet dragon shield nie leci.
To powinno zalezec od szczescia a nie ze za kazdym razem kazdy musi zarobic... wiesz w ogole co to jest "waste"?
Jestem na nie
"Jak ci nie pasuje, to tam nie expij"
Owszem, przed weekendem poprawiłem loot, ale jak później się okazało stanowczo za dużo... Dlatego musiałem z powrotem loot ten zmniejszyć. I tak jest teraz ustawiony "trochę" lepiej, niż był jeszcze wcześniej. Nie wiem czy również zauważyliście, ale Red Dragon daje teraz również więcej exp'a. O tym nikt nie napisze, prawda?
Nie dziwcie się, że jak wprowadzamy jakieś potwory, to z czasem możemy coś w nich zmieniać. My nie mamy czasu na to, aby testować te potwory przed dobre kilka godzin, dlatego nowo wprowadzone potwory zawsze mogą zostać zmienione, bo to Wy - gracze - najlepiej możecie je przetestować.
Dlatego proszę - PŁACZ OFF...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.