View Full Version : Jako drugi, 1000 pkt u Urlicha By Sasha =]
Sasha Rookslayer
11-12-2011, 21:42
Było ciężko, lecz nie ma żadnej nagrody :mad:
http://i43.tinypic.com/505vk0.jpg
Wszyscy mają Sca, mam i Ja! :*
Teraz się tniemy Gnoje :(
http://www.myfacewhen.net/uploads/282-mother-of-god.jpg
Jak że zajebiscie epicka liczba zdobytych pkt z tasków !
Gratki leć do ? 1500 ?
@ EDIT
Gratki STONE KUTER AXA !
Legendoos
11-12-2011, 21:44
Gzzzzzzzzzzzzzz
Teraz 2k wbijaj
Magnatek.
11-12-2011, 21:55
Gz Michał gon teraz Mr Fsze z PKT.
Gratulacje Sasha! Teraz napierdalaj top1.
Nie gz bo jesteś największym kretynem wszech czasów !
przez takich ludzi jak ty apo właśnie upada ; D
jeszcze raz nie gz - bocie .
Hartkorowy Koksu
11-12-2011, 22:51
Oczywiście nie gz :) A no i gz kupienia sc'a za 400zł hahahahah :) Pozderki
Alfonsik
11-12-2011, 22:55
haha no gz axa za złotówki XDDDD bekowo
Sasha Rookslayer
11-12-2011, 23:09
Kupiłem Sca za 400 zł XDDD
Beka xd Przezemnie APO UPADA CURVA! XDD
haha no gz axa za złotówki XDDDD bekowo
A nie kupił czasem tego sca za 2kkcc na mainie?:> Tak mi się wydaje bo kupił jakiś items przez jakiegoś tam wymieniacza za 2kkcc:S ale mogę się mylić;p
#gratuluję:)
Magnatek
12-12-2011, 00:08
Ale tu śmierdzi prowokacja :D hahaha mam pizde z was ;d
Ubaw po pach ! hahaha <lol2>
Sasha gratulacje pkt ja cie juz gonie !
Sasha Rookslayer
12-12-2011, 00:17
Ale beka, jak zawsze, gdy wrzucam Screeny XD
Wymieniłem z Rooka 400sc za 2kkcc Main.
Potem kupiłem Sca od Belu (Hardkorowy Koksu) Przez wymieniacza: Precisionka za 2kk, koniec tematu, koniec Bajek Belu i Alonsz Kotki :*:*:*:*:*
Franco de la Pucio
12-12-2011, 00:52
Oczywiście gratuluję ci ujemnego iq, braku życia i kolegów. Jaraj się dalej pixelami, szkolny popychadle :)
Potem kupiłem Sca od Belu (Hardkorowy Koksu) Przez wymieniacza: Precisionka za 2kk, koniec tematu, koniec Bajek Belu i Alonsz Kotki :*:*:*:*:*
Tak się składa, że kupił to sc'a za 400zł i wiem lepiej bo to mój qmpel mu sprzedał
Aha! xD
Nie gz, bo większego psa to ja jeszcze na APO nie widziałem ;)
Gratulację ilości pkt ;D
Ale jak to prawda ,że kupiłeś to SCA za zł ,to nie mam pytań i jesteś dla mnie ******* darmozjadem , dziękuję...
Magnatek.
12-12-2011, 10:33
Tak się składa, że kupił to sc'a za 400zł :) i wiem lepiej bo to mój qmpel mu sprzedał :)
Ale jestes noobem napinaczu gdzie ty widziales to 400 zl to ja nie wiem.
Nie po to pomagalem mu wymieniac kase z rooka zeby teraz jakis pajac, czyli taki jak ty i inni co mysla ze kupno za 2kkcc to sa zlotowku pozdro.
Tak mam z was bede ze glowa mala. Ogary zazdroszcza takiej kaski na rook.:eek::eek::eek::eek::D:D:D:D
Niuchacz
12-12-2011, 11:00
Tak mam z was bede ze glowa mala
[?] :confused:
# no no, nie gz
RekruT #21
12-12-2011, 12:23
Gz sca .
jakisś zj** skasował mego posta więc muszę jeszcze raz napisać.
grasz dziennie na rooku po 8h. więc mało czasu masz na main i na 100% nie miał byś tyle kasy na sca za kase mian i jestem tego pewny i jeszcze kupujesz kase rook za kasę main a to że nikt nie sprzedaje na rooku kasy rook - więc kupujesz na allegro i to jest pewność 100% - kupiłeś kasę a potem za kasę kcc kupiłeś sca aby beki nie było a kasę pewnie z innego konta też kupujesz a potem przekładasz tylko ; p
no no drugi raz sca i tak samo za zł hehe nieźle masz poj***** ***
nie gz - jesteś allegro i to z tego wynika i jestem pewien w 100%
kcc - ale kupił kcc na allegro a potem zamienił proste ! 400 zl . dobrze hardkorowy ;d dziś twoja audycja xD
Sasha Rookslayer
12-12-2011, 16:04
Xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd dddddd beka z was ludzie, tylko tyle mam do powiedzenia xdddddddd:d
Lethornek
12-12-2011, 16:04
http://s1.wgrane.com/download.php?file=75633
IkeBroflovski
12-12-2011, 16:13
Beka , beka , beka :confused: , taa gratulacje napierdalani* tasków ; o i prowadzenia własnego życia. : |
grasz dziennie na rooku po 8h. więc mało czasu masz na main i na 100% nie miał byś tyle kasy na sca za kase mian i jestem tego pewny i jeszcze kupujesz kase rook za kasę main a to że nikt nie sprzedaje na rooku kasy rook - więc kupujesz na allegro i to jest pewność 100% - kupiłeś kasę a potem za kasę kcc kupiłeś sca aby beki nie było a kasę pewnie z innego konta też kupujesz a potem przekładasz tylko ; p
kcc - ale kupił kcc na allegro a potem zamienił proste ! 400 zl . dobrze hardkorowy ;d dziś twoja audycja xD
Jesteś totalnym błaznem. Nie znasz Sashy i nie wiesz, że ma w curwe kasy na rooku i nie wiesz zapewne, że jest możliwość wymiany kasy main-rook i odziwo! dużo osób wymienia tą kasę na rooku:)) Mam prośbę, jeżeli gówno wiesz to się nie udzielaj. Wymienił hajsik i kupił za 2kkcc i nie pyskuj lus.
#wypowiadałem się
Sir Krystian
12-12-2011, 18:38
Oczywiscie Nie gz ;D Nie no joke Thiefku :P gz go go 2000 ;P
Magnatek
12-12-2011, 19:43
chyba komuś , żal dupsko sciska :D
Hartkorowy Koksu
12-12-2011, 20:11
Jesteś totalnym błaznem. Nie znasz Sashy i nie wiesz, że ma w curwe kasy na rooku i nie wiesz zapewne, że jest możliwość wymiany kasy main-rook i odziwo! dużo osób wymienia tą kasę na rooku:)) Mam prośbę, jeżeli gówno wiesz to się nie udzielaj. Wymienił hajsik i kupił za 2kkcc i nie pyskuj lus.
#wypowiadałem się
To ja również mam prośbę. Gówno wiesz na temat sc'a to się nie wypowiadaj ok ?
@topic nie gz :)
Teraz się tniemy Gnoje :(
aha jak ty masz 14 lat no ale ok hehe
ngz
Noe aka Capitan
12-12-2011, 22:12
Nie wiem czy dałeś 400zł czy tam 2kkcc ale jeżeli daleś 400zł za itemek to naprawdę masz coś z głowa i nie masz na co wydawać kasy XD 2000kcc za itemek to też przesada ale jak kto woli
Gz axa
Ogólem nie gz jesteś noobem i najlepiej o tym wiesz :>
Ergowiosla2012
12-12-2011, 22:32
gratulacje masz fajna bron w tipji od teraz jestes moim fanem
Only Sio
13-12-2011, 17:23
Wystarczy z domu nie wychodzić, także nie masz się czym dzieciaku chwalić.
#t
Nie gratuluje.
@Brawo,super osiagniecie!
@btw
NIe znam Cie,pierwszy raz z Toba pisalem ale nie dziwie sie juz czemu ludzie uwazaja Cie za idiote..
Atak adhd:
http://i43.tinypic.com/2dl0qyu.jpg
Sasha Rookslayer
14-12-2011, 15:34
@up.
Nie znasz mnie, a masz mnie w Vipach? Aha:confused:
Ja nie zapominam ludzi, nie martw się i pamiętam co o mnie kiedyś pisałeś.
Dzięki, że robisz ze mną Screeny, teraz wrzucisz sobie Tego ss na Pulpit i będziesz się podniecał, że ze mną pisałeś? :)
@up.
Nie znasz mnie, a masz mnie w Vipach? Aha:confused:
Ja nie zapominam ludzi, nie martw się i pamiętam co o mnie kiedyś pisałeś.
Dzięki, że robisz ze mną Screeny, teraz wrzucisz sobie Tego ss na Pulpit i będziesz się podniecał, że ze mną pisałeś? :)
Mam tego chara od kilku dni bo wymienilem za kase na mainie;] poprzedni owner mial Cie w vipach.Wiec Cie nie znam.Ogarnij sie dziecko;] i przestan wymyslac.
JA WIEM SKAD ON TO MA !!! JA WIEM ***** JA WIEM !!!
ON MA 16 LAT CHODZI DO TECHNIKUM GASTRONOMICZNEGO I NA PRAKTYKI !! A CO MIESIĄC DOSTAJE 132zŁ~ a że robi od września czyli
wrzesień -132zł
październik -132zł
Listopad -132zł
= 396zł
czyli w sam raz na axa :DD
Jupikajej mada faka !!
gratki :p pamietaj nie boć jak dzieci są online i kase kupuj na ebay.com :DD żeby cie nie spradzili XD
4 osiemnastki kurv* xD
Sasha Rookslayer
14-12-2011, 16:20
Płatne praktyki będe miał dopiero w 2 klasie ;/
A za Sca, nie dałem 300 zł z groszem tylko 600zł
Zbierałem tą kwote od początku wakacji!!
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BEKA XD
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.