PDA

View Full Version : PACC przez Moje Rachunki

ziomus517
07-01-2012, 19:27
Chciałem się zapytać jak zakupiłem przez Moje Rachunki Pacc`a na 90dni to jak Administracja sie dowie że to ja kupiłem?

Eklerq
07-01-2012, 19:39
Na pewno się dowie, bo przecież nie udostępnialiby takiej formy płatności, gdyby nie widzieli, jak sprawdzić, kto wpłacał pieniądze za premium account. Wpisujesz w informacjach o posiadaczu konta swoje dane, czyli imię, nazwisko i email, więc nie musisz się obawiać, że na twoje konto nie zostanie załadowany pacc.

ziomus517
07-01-2012, 19:47
Na pewno się dowie, bo przecież nie udostępnialiby takiej formy płatności, gdyby nie widzieli, jak sprawdzić, kto wpłacał pieniądze za premium account. Wpisujesz w informacjach o posiadaczu konta swoje dane, czyli imię, nazwisko i email, więc nie musisz się obawiać, że na twoje konto nie zostanie załadowany pacc.

a jak wpisałem inny E-mail niż mam na koncie to coś się stanie ?

up a gdzie to jest ? Wpisujesz w informacjach o posiadaczu konta swoje dane, czyli imię, nazwisko i email

Eklerq
07-01-2012, 19:52
Wytłumacz mi całą swoja procedurę zakupu premium account przez Moje Rachunki, bo chyba się nie zrozumielismy :eek:

wybrałem zakup przez moje rachunki i wpisałem swoje imię i nazwisko oraz email na którym nie jest to konto tylko inne.

Jeżeli chodzi o e-mail, to myślę, że nie będzie z tym problemu. Zapłaciłeś już za tego pacca? (użyj opcji Edit)

tak zapłaciłem

Więc teraz wystarczy tylko czekać aż pacc zostanie doładowany na twoje konto :)

ziomus517
07-01-2012, 19:54
okej. A około ile będę musiał czekać ?
Wysłałem o 15:14