View Full Version : PACC przez Moje Rachunki
ziomus517
07-01-2012, 19:27
Chciałem się zapytać jak zakupiłem przez Moje Rachunki Pacc`a na 90dni to jak Administracja sie dowie że to ja kupiłem?
Na pewno się dowie, bo przecież nie udostępnialiby takiej formy płatności, gdyby nie widzieli, jak sprawdzić, kto wpłacał pieniądze za premium account. Wpisujesz w informacjach o posiadaczu konta swoje dane, czyli imię, nazwisko i email, więc nie musisz się obawiać, że na twoje konto nie zostanie załadowany pacc.
ziomus517
07-01-2012, 19:47
Na pewno się dowie, bo przecież nie udostępnialiby takiej formy płatności, gdyby nie widzieli, jak sprawdzić, kto wpłacał pieniądze za premium account. Wpisujesz w informacjach o posiadaczu konta swoje dane, czyli imię, nazwisko i email, więc nie musisz się obawiać, że na twoje konto nie zostanie załadowany pacc.
a jak wpisałem inny E-mail niż mam na koncie to coś się stanie ?
up a gdzie to jest ? Wpisujesz w informacjach o posiadaczu konta swoje dane, czyli imię, nazwisko i email
Wytłumacz mi całą swoja procedurę zakupu premium account przez Moje Rachunki, bo chyba się nie zrozumielismy :eek:
wybrałem zakup przez moje rachunki i wpisałem swoje imię i nazwisko oraz email na którym nie jest to konto tylko inne.
Jeżeli chodzi o e-mail, to myślę, że nie będzie z tym problemu. Zapłaciłeś już za tego pacca? (użyj opcji Edit)
tak zapłaciłem
Więc teraz wystarczy tylko czekać aż pacc zostanie doładowany na twoje konto :)
ziomus517
07-01-2012, 19:54
okej. A około ile będę musiał czekać ?
Wysłałem o 15:14
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.