PDA

View Full Version : Ma?o graczy

Miodek
19-02-2012, 21:19
Ostatnio wchodzę na serwer cóż ja zauważam ? 3 osoby z tego 1 na aJmie
Mam propozycje zróbmy konkurs !

za 100 reklam osoba dostanie Steam
za 50 reklam Admina na serwerze
za 30 reklam Slota na miesiąc
za 10 reklam 1k reputacji na 4um

Niuchacz
19-02-2012, 21:22
bez sensu, wrzucenie jednej reklamy to kwestia zarejestrowania się na forum i skopiowianie a i tak nikt nie sprawdza tych reklam

1st R. Boonek
19-02-2012, 21:24

Beka, ktos kto spamuje na forach debilnymi reklamami raczej sie nie nadaje na admina ale lus XD

z reszta tak jak up napisal typek^ kwestia rejestracji... niech mortiis znajdzie jelenia co rozreklamuje i tyle.. wystarczy jedna osoba

Greyback
20-02-2012, 11:51
Po co się w to bawić, i tak Mortiis nie ma żadnych zysków z tego servera.
Wyłączyć i spokój będzie, a severów do pogrania na necie nie brakuje :D

Zetro
20-02-2012, 13:45
Ostatnio wchodzę na serwer cóż ja zauważam ? 3 osoby z tego 1 na aJmie
Mam propozycje zróbmy konkurs !

Nieodpowiednie osoby posiadają admina CS na tym serwerze a Ty jeszcze bardziej chcesz go w ten sposób pogrążyć .

Serwer jest dobry..
Co do zysków , można by było ustawić serwer tylko dla graczy posiadających steam - zmniejszyć ilość slotów do 20+HLTV łącznie 21.
Czemu? Odpuśćmy sobie grę FFA , przestańmy się denerwować przez 10letnie dzieci z serwera APO wchodzących na czitach lub nie znających zasad gry kampiących na respie czy dachach .

Rozdać 2 Konta administracji dla naprawdę ogarniętych, dojrzałych ludzi a nie kogoś takiego typu "Romek" .
Nic do niego nie mam , wręcz lubię z nim grac ale nie nadaje się na ta funkcje . Jak można być adminem i samemu nie przestrzegać regulaminu ?

Ponadto Pseudo administracja nie angażuje się w działanie serwera..

Romus
21-02-2012, 01:18
@Up
W jaki sposób nie przestrzegam regulaminu? W taki, że "spinam" sie do swoich ziomkow dla beki? To jest łamanie regulaminu? Większość osób która gra na tym serwerze wie, ze lubie sie posmiac. Zapewne ty byłbyś idealnym adminem no ale niestety, póki co jesteś nołnejmej. Może uda Ci się zapracować na tą funkcję w co wątpie bo prędzej ten serwer padnie.
Uwierz, że administracja nie jest problemem tego serwera a właśnie Wy - gracze a raczej ich brak ;(
Jeżeli masz jakieś uwagi co do mojego adminowania, załóż odpowiedni temat w dziale Skargi/Odwolania oczywiście ową skargę popierając dowodami. Narazie to Twoje słowa są puste i nic nie znaczące.