View Full Version : Przeniesienie postaci z serwera 8.42
W dniu dzisiejszym przeniesione zostały postacie z serwera 8.42 zgodnie z ustaleniami, poziom postaci został wyliczony w zależności od ilości banów otrzymanych przez postać na serwerze 8.42, jeżeli poziom postaci wyniósł mniej niż 100 postać taka nie została przeniesiona na serwer 7.6.
Postacie otrzymały pieniądze na początek, ekwipunek, oraz możliwość wykonania wszystkich questów na serwerze 7.6.
Konta z których co najmniej jedna postać została przeniesiona na serwer 7.6 otrzymały +7 dni PACC.
Zobacz listę przeniesionych postaci. (http://armia.toproste.pl/lista842.html)
Sorc Aka Siochacz
03-03-2012, 15:18
No i gitara, moze teraz nie będzie płaczu :P
A co z rookiem? Od którego poziomu przenosiliście postacie znajdujące się na rooku?
No fajnie, że to wykonaliście przynajmniej nie będzie płaczu, lecz nic nie jest wiadomo.. Myślę, że to dobra zmiana i ludzie bardziej zaangażują się w serwer 7.6.
-Palldino
03-03-2012, 15:31
Mortiis dlaczego 7dni paca nie dostalem ? nick Ich bin Palldino
top1 ek 8.42 - nie dostałem nic, dzięki
top 1 rooksteyer dostałem to samo co pozostali z mniejszym lvlem .. No ale i tak się ciesze .
Dziękuje :D
@Szkoda że 8.42 nie ma ;/
Knight Lukas
03-03-2012, 15:37
Santano udzieli więcej informacji.
I git mam 584lvl ek xDD ale z rooka moglo byc przeniesienie od 50 lvla ;p
Dlaczego nie nie był przeliczny mlvl i skile np skile miałem jedne z najlepszych a tu jestem w pierwszej setce tak samo mlvl
Malahada?
03-03-2012, 15:48
Ladnie, bdb super posuniecie! ale pacc'a nie otrzymalem :P You Mee
VeriSsek
03-03-2012, 15:50
Dla mnie tez byl dobry pomysl, tylko jak to bedzie z eq i kasa? Np na rook? Co oni podostawali i ile kasy? Bo teraz maja wyczyszczone Questy i moga sobie od nowa zrobic.
Noe aka Capitan
03-03-2012, 15:50
top 1 rooksteyer dostałem to samo co pozostali z mniejszym lvlem .. No ale i tak się ciesze .
Dziękuje :D
@Szkoda że 8.42 nie ma ;/
opłacalo się kiedyś grać na serwerze 8.4 :D
zrazik jakbys bana nie dostał byś miał wiekszy lvl niż ja ;D
.vimpex.
03-03-2012, 15:52
A co z rookiem? Od którego poziomu przenosiliście postacie znajdujące się na rooku?
Dolaczam sie do pytania.
@Topic
Zaiscie, ale i tak nie gram
Shakur Shooter !
03-03-2012, 16:08
żal odchodze z apo bo niechce widzieć tych ludzi z 8.42 ...
PACC powinien byc juz aktywny.
No i w końcu coś zrobiliście z tym servem :):)
Super, że zlikwidowaliście serwer, na którym i tak nikt nie grał, lecz co z GMami z 8.4? Ich też przeniesiecie na 7.6?
Assassin Mateusz
03-03-2012, 16:30
I bardzo dobrze, ze przeniesliscie. Mysleliscie juz nad postawieniem nowego serwera pod protokolem 8.54+?
Jarken v2
03-03-2012, 16:31
Super, że zlikwidowaliście serwer, na którym i tak nikt nie grał, lecz co z GMami z 8.4? Ich też przeniesiecie na 7.6?
Właśnie? + Popracujcie nad nowym 8.6+ i nad 'doświadczonymi (?)' ludźmi aby nie zrobili podobnego gówna jakim było 8.42.
Jeżeli w przyszlosci otwieralisbysmy jakis serwer to na pewno bedzie duzo testow z uzytkownikami na test serwerze. Maszyne nadal posiadamy na ktorej mozemy robic test serwery.
-Palldino
03-03-2012, 16:35
Jeżeli w przyszlosci otwieralisbysmy jakis serwer to na pewno bedzie duzo testow z uzytkownikami na test serwerze. Maszyne nadal posiadamy na ktorej mozemy robic test serwery.
jbc sie pisze na testy ;d
I bardzo dobrze, ze przeniesliscie. Mysleliscie juz nad postawieniem nowego serwera pod protokolem 8.54+?
Ja myślę, że lepszym pomysłem byłoby postawić coś na 8.6 ze względu większej ilości osób.
żal odchodze z apo bo niechce widzieć tych ludzi z 8.42 ...
Nie odchodź, BŁAGAM !!111111
#Super posunięcie, bedzie wiecej graczy :)
Zaraz się przekonamy jak to będzie z moją postacią :)
Assassin Mateusz
03-03-2012, 16:52
Odrazu pisze sie na testy. :)
@down
Mi perrymona nie przeniesli, bo mial miliard banow XDXD
Odrazu pisze sie na testy. :)
podbijam, też w to wchodzę!
#PYTANIE
chyba tylko mój top1 ek został pominięty w przenoszeniu postaci, domyślam się, że ze względu na bany, ale niech mi ktoś to wyjaśni bardziej, plx.
1st R. Boonek
03-03-2012, 17:33
Siema, mialem 100+ na 8.42 ale nie dostalem postaci na 7.6
http://i39.tinypic.com/2dv9an6.jpg
Arcano Druid
03-03-2012, 17:57
Dzieki za 419POZIOM postaci UCZCIWIE WBITEJ do 367lvl (Zrokowana do 155 bo miala byc cofka) + Ban za zabicie Mortiisa na Cabocie na 8.42 -.- !!!
Nie ma za uczciwosc ;*
Nikomu sie nie chcialo zdjac bana a Sherlock nie raczyl ruszyc dupy zeby oddac ten 367lvl -.-
Ryśku xD
03-03-2012, 17:59
Powinniście się cieszyć , dziękujemy.
Finderlow
03-03-2012, 18:02
Mimo wszystko nie narzekam .
Szkoda mi tylko full outfits (oprócz jednego) :(
Lady Lee
03-03-2012, 18:37
Troche lipa ze przenosiliscie postacie tylko na których był pacc.. troche naciągane, straciłem taką postać że..
jak już to powinniscie zrobic taką opcje że na stare konto jak ktoś dokupi pacc to będzie miał jeszcze przeniesione postacie.
+ za usunięcie 8.42
Troche lipa ze przenosiliscie postacie tylko na których był pacc.. troche naciągane, straciłem taką postać że..
jak już to powinniscie zrobic taką opcje że na stare konto jak ktoś dokupi pacc to będzie miał jeszcze przeniesione postacie.
+ za usunięcie 8.42
Postacie były przenoszone nawet bez pacc, więc nie wiem o co ci chodzi.
#topic
Dostałem 415 ek'a z eq, najs. ;d
a co z gm którzy mieli tą posadę na 8,42 dostaną teraz na 7,6 ; ))) ?
Dopiero niedawno doszli tam nowi .
Dostałem 650lvl z eq i kasą. Osobiście jestem zadowolony z przenosin. Dobije 16 leveli i zrobie pande i klapy. Zajebiście :)
Drunkusik v.2
03-03-2012, 19:37
Zenada..az chce mi sie smiac..
Na APO 842 za czasow jeszcze jak gralo po 80 osob to mialem ok. miejsce 40, a teraz na 7.6 mam miejsce nr~1000.. no bez przesady, smieszni jestescie tyle wam powiem i ciekawe co mam z tego, ze mialem jako nieliczny full brotherhooda, ktorego robilem z miesiac..
Ogólnie to lipa że servera już nie ma bo właśnie czekałem aż zostanie uruchomiony spowrotem i chciałem tam zacząć grać... No ale trudno.
Takanori~
03-03-2012, 22:02
Ogólnie to lipa że servera już nie ma bo właśnie czekałem aż zostanie uruchomiony spowrotem i chciałem tam zacząć grać... No ale trudno.
A co ? Cave chciałeś postawić ? Haha
@top
Wielki + dla ekipy ! Szacun ! Długo czekałem na tą decyzje, ale i tak jestem zniesmaczony tym przenoszeniem postaci z oczywistych powodów... Cave, których niedopilnowaliście. Ale i tak to wielki postęp... Mam nadzieje, że drugi raz otwierając nowy serwer takich głupstw nie popełnicie... Pozostaje pogratulować osobom, którym przeniesono postacie... Teraz ekipo, grubą parą do pracy nad 7.6 !
Alber Einstein return
03-03-2012, 22:14
Normalnie to aż mnie to rozbawiło, ale mam beke z ciebie mortiis. Co to za gówniany pomsył z przenoszeniem postaci z serwera 8.42 na 7.6. Kto ci taki pomsył zarzucił chłopie normalnie deleted i tyle. rozumiem jescze żeby taki gracz musiał wnieśc opłate w zł to jeszcze, jeszcze. A teraz jeszcze dostaje oni all itemy na które ja musiałem wydac w chooy kasy i pacca znaczy zł.
gratz pomysłu, powodzenia all przeniesionym, obyśmy dobrze współpracowali
nara barany
Dragon Slash
03-03-2012, 23:22
Normalnie to aż mnie to rozbawiło, ale mam beke z ciebie mortiis. Co to za gówniany pomsył z przenoszeniem postaci z serwera 8.42 na 7.6. Kto ci taki pomsył zarzucił chłopie normalnie deleted i tyle. rozumiem jescze żeby taki gracz musiał wnieśc opłate w zł to jeszcze, jeszcze. A teraz jeszcze dostaje oni all itemy na które ja musiałem wydac w chooy kasy i pacca znaczy zł.
gratz pomysłu, powodzenia all przeniesionym, obyśmy dobrze współpracowali
nara barany
Wyjdz
@top
Tam i tak nikt nie grał a jeśli już to dla warów?Według mnie dobre posunięcie ;d
I taka postać przeniesiona z 8,42 na 7,6 ma np 650 lvl i z jakim eq startuje?
oraz możliwość wykonania wszystkich questów na serwerze 7.6.
To jest żałosne, Caav pisał co innego na ten temat, Santano chyba też :confused:
Elite Filutek
03-03-2012, 23:39
Ja jestem zadowolony z tego przenoszenia ;) . Pozdro dla Adminów :)
Lethornek
04-03-2012, 00:48
Szkoda że Nolie sprzedałem, tam 300+ jakiś był na 8.4 ;D
First Adrian of Sork
04-03-2012, 01:05
Ja dostałem 701 ms'a pande wh softy i zrobiłem już pande i klapy ogólnie jestem zadowolony. :)
A jakbyście zrobili server 8.6+ ? Może by ktoś zaczął grać ;p
Zarexoholik?
04-03-2012, 02:06
Bardzo dobre posunięcie. Od samego początku wiedziałem, że ten serwer będzie niewypałem.
Lagga v3
04-03-2012, 10:10
Witam
Chciałbym powiedzieć , że przelicznik jest beznadziejny . przenieśliście postacie z 8.42 , taki ghastly na 620 ma 101 m lvl , ja na 618 eku mam 105 sword , to są jakieś jaja? :)
~~<Biohazard>~~
04-03-2012, 10:27
No z tym mlv przesadziliscie ;/ na 620 ed zamiast miec 120+ to mam 101 ;/
Trochę zjebaliście z tymi poziomami magicznymi oraz z Questami.
Standardowe Questy typu 'idź -> weź nagrodę' powinny być zablokowane (Panda, Klapy[dla osób powyżej 666], BH[pow.1k]) reszta byłaby ok.
Alber Einstein return
04-03-2012, 10:42
Witam!!!!!!!!
A mam takie pytanie przyszłościowe: " Jak zabraknie serwera na który bedzie można przenieść graczy to do notatnika poprzenosicie wszystkich czy nie?"
Żałuje że wogóle zacząłem tu grać, wciągnąłem do tego moich braci również i po jakiego "hiperprzestrzeń u lub j-wymiarowa".
Może i zgarniecie jakieś dzieci do gry co ledwo czytać i pisać "Cześć" potrafią- żeby bana nie dostać za cave bota.
Nie łatwiej było na allegro kupic od graczy te postacie i wtedy deleted.
Kamor zabił Papkina
04-03-2012, 11:43
Mogli byście tą liste uporządkować alfabetycznie,bo nie wiem czy moje przeszły.
Takanori~
04-03-2012, 12:09
Mogli byście tą liste uporządkować alfabetycznie,bo nie wiem czy moje przeszły.
Wbijasz w podany link z przeniesionymi postaciami wybierasz opcje szukaj bądź skrótami klawiszwymi CTRL+F, wpisujesz swój nick postaci w okienku i wszystko jest jasne... Myślenie nie boli. :f
Dark Slug
04-03-2012, 13:09
A ja jestem zadowolony z przenosin. Cieszcie sie że w ogóle coś dostaliście chociaż na 7.6, bo jak by mortiis chciał to wyłączyliby serva nie patrząc na wasz głupi płacz. ;)
GrzybqAkaErgos
04-03-2012, 14:36
Dobra a ja wyraże swoj placz i mnie tu nie zobaczycie,to jest dla mnie bardzo smieszne iż za top1 postac na 8.42 >658 lvl ed,dobrze z 4 banami,tylko ze kto myslal ze kiedys beda jakies przenosiny i ***** postawiłem bota pare razy,2 bany były za antyparala i jakies gowna potrzebne na wojne,rzeczywiscie ,straszne,ots ile stał ? 4 lata ? nie weim dobra chuj,patrze a tu dostałem za 660 ed 887 lvl :D: DD::D ktorego bym wbił w 2 tyg na 7.6, a na 8.4 tak łatwo nie było,taki yolas 300 ek dostał taki sam lvl jak ja co moge go wybocic w 10 dni bez mozliwosci bana jesli sie uda,dobra grajcie sobie tam na tym smiesznym apo bo dla mnie to jest zenujace,inna sprawa z addonami inni sie meczyli 50 lat a inni wgl nie mieli,i tak wg mnie np taki mariusz >560 lvl bez banana,i tylko 1,5k lvl dostac? dobra zreszta wjbn elo pozdro expijta na wardach : ) <cisnijcie mnie za puacz> : } :***
.LOGEST.
04-03-2012, 14:47
UAHSUAHSUAHUSHAUSHAUSHAUSHAUSH
dziękuję
BUAHAHAHAHAHAHA
Blood Raven
04-03-2012, 16:26
UAHSUAHSUAHUSHAUSHAUSHAUSHAUSH
dziękuję
BUAHAHAHAHAHAHA
Dziecko dostało padaczki ze szczęścia....
@top
Super że przenosiny były ale mogliście przemnożyć też skille i m lv bo na 480 eku dostałem 9 m lv i 82 sworda tak jak mialem 175 na 8.42 :D a 300 ed 72 m lv ;d
.LOGEST.
04-03-2012, 16:48
Dziecko dostało padaczki ze szczęścia....
@top
Super że przenosiny były ale mogliście przemnożyć też skille i m lv bo na 480 eku dostałem 9 m lv i 82 sworda tak jak mialem 175 na 8.42 :D a 300 ed 72 m lv ;d
ale zamknij mordę ok? Ja płakałem jak po mnie wpadali czy ty? BUAHAHAHHA
tak tak kłóć się jeszcze, jakby dali próg przenosin od 200lev to by ci żadnej postaci nie przenieśli ani tego śmiesznego 150ek ani 180rp XD
Gratulacje. Chociaż postępy są ale porównując dzień wczorajszy: 256/800 a dzień dzisiejszy: 178/800
tylko cieszy mnie to, że wreszcie 8.42 zostało usunięte
Gratulacje. Chociaż postępy są ale porównując dzień wczorajszy: 256/800 a dzień dzisiejszy: 178/800
tylko cieszy mnie to, że wreszcie 8.42 zostało usunięte
Nie każdy gracz niedziele spędza przez Tibia kiedy można ten czas spożytkować w inny sposób np.spacer z dziewczyną , kino czy rodzina. Nie każdy gra co dzień i to tylko chwilowy spadek osób. Ktoś kto lubi tam grać i nie miał zamiaru odchodzić musiałby być idiotom , żeby przez takie coś odchodzić z serwera tym bardziej , że połowa osób nie będzie grać tymi charami , gdyż mają to w .... :)
Ja się cieszę bo dostałem 730rp z eq :) i wolę czasem wbić dla jaj pobawić się w pk niż wcześniej nic z chara nie mieć :)
Shakur Shooter !
04-03-2012, 17:55
Nie każdy gracz niedziele spędza przez Tibia kiedy można ten czas spożytkować w inny sposób np.spacer z dziewczyną , kino czy rodzina. Nie każdy gra co dzień i to tylko chwilowy spadek osób. Ktoś kto lubi tam grać i nie miał zamiaru odchodzić musiałby być idiotom , żeby przez takie coś odchodzić z serwera tym bardziej , że połowa osób nie będzie grać tymi charami , gdyż mają to w .... :)
Ja się cieszę bo dostałem 730rp z eq :) i wolę czasem wbić dla jaj pobawić się w pk niż wcześniej nic z chara nie mieć :)
Nie Masz Racji Pare osób zaś odchodzi z apo bo te nooby z 8.42 tu graja zobaczycie że bd mniej ludzi grać a nie więcej xdd
Assassin Mateusz
04-03-2012, 18:09
Nie Masz Racji Pare osób zaś odchodzi z apo bo te nooby z 8.42 tu graja zobaczycie że bd mniej ludzi grać a nie więcej xdd
Czesc jak czapka! Myslisz, ze ktos bedzie za toba plakal? Znajac was to i tak pewnie wrocicie na ten serwer, bo to cale wasze zycie XD
Marcelllo
04-03-2012, 20:26
No właśnie :D Bo miałem 65+ lvl i jakoś nie mam go przeniesionego :/
Nick: Marecki Hejter
Bana żadnego ani nic... ;x
No wreszcie coś porządnego! Teraz ma powstać nowy OTS 8.6 z tamtą mapką+ kilka nowych miast!
Kamor zabił Papkina
05-03-2012, 08:09
Wbijasz w podany link z przeniesionymi postaciami wybierasz opcje szukaj bądź skrótami klawiszwymi CTRL+F, wpisujesz swój nick postaci w okienku i wszystko jest jasne... Myślenie nie boli. :f
Kurva nie wiedziałem o takim czymś.
Nie jestem informatykiem jak 90%
No na rooku tam to powinno być od 75 bynajmniej ; >>
Wiele postaci na rooku od tego poziomu nie było :>
Wszystko dobrze, tylko te mlvl w postaciach magicznych są troszeczkę żałosne ;p
560 ms 98 mlvl XDDDD coś nie halo XD
# Hektor Tobie nie przenieśli żadnej postaci i dostałeś okresu, że się tak wysłowię?
To nie jest płacz Ciemna istoto -.- Porównaj Lvl - Mlvl na takim poziomie i przemyśl co piszesz baranie.
Hektor Gompka
06-03-2012, 13:06
I znowu płacz. Jeśli kasują serwa to powinni skasować też Wasze postacie. A Wy jeszcze płaczecie, że macie liny mlvl na swoim daremnym msie...
Blood Raven
06-03-2012, 15:24
ale zamknij mordę ok? Ja płakałem jak po mnie wpadali czy ty? BUAHAHAHHA
tak tak kłóć się jeszcze, jakby dali próg przenosin od 200lev to by ci żadnej postaci nie przenieśli ani tego śmiesznego 150ek ani 180rp XD
Czy ja płakałem debilu?XDDd jakby mi nie przenieśli to bym się nie pociął a Ty kupiłeś Cubana żeby Ci go przenieśli bo na tym swoim 280~~ msie wbiłeś manualnie może z 15 leveli więc stul pysk :)
@down
wpadaliście a padłem hmm 2x a wpadaliście z 20 ;) zresztą na 8.42 byłeś zerem na 7.6 jesteś jeszcze większym a w realnym życiu nie da się tego opisać
.LOGEST.
06-03-2012, 15:29
Czy ja płakałem debilu?XDDd jakby mi nie przenieśli to bym się nie pociął a Ty kupiłeś Cubana żeby Ci go przenieśli bo na tym swoim 280~~ msie wbiłeś manualnie może z 15 leveli więc stul pysk :)
Na tym moim msie nie wbiłem ani 1 lev manualnie :)
Pociąłbym się? ok szkoda tylko, że jakieś 2/3 miesiące przed przeniesieniem postaci nie grałem na 8.4.
Cubana kupiłem zanim była mowa o jakichkolwiek przenosinach, które swoją drogą sam zaproponowałem Tygrysowi.
I tak płakałeś, że wpadaliśmy po Ciebie we 2 :), a czasem ja sam na mc.
Dark Slug
06-03-2012, 17:49
haha, czyli sam sie zaplątałeś idioto. Kupiłeś cubana i dlatego zaproponowałeś przenosiny postaci.
Nic tylko placz i narzekanie;) A gdybyscie grali gdzie indziej to po prostu wylaczyli by serwa bez poinformowania was o tym na stałe i nie dostalibyscie nic:) A tutaj przynajmniej polowa jest zadowolona;)
Taki se pazdzioszek v1.01
09-03-2012, 00:35
Z tego co pamiętam na początku na serverze 8.42 grało się naprawdę zajebiście
Teamfighty, war itd, wszystko wyglądało pięknie, miałem wtedy bodajże top50 chara Ruszczkowładny, wszystko zepsuło się gdy bocenie wymsknęło się wam spod kontroli. Niestety, ale moim zdaniem ban za cave powinien wiązać się z natychmiastowym usunięciem konta.
Mam nadzieje, że wypuścicie server znowu, tym razem z full supportem, który naprawdę będzie robił to co trzeba, bo mapa jest super
Krulowiec
09-03-2012, 11:38
Dobrze jest, zarobiłem na postaciach, na które i tak miałem wyje*ane.
Hektor Gompka
09-03-2012, 12:22
Niestety, ale moim zdaniem ban za cave powinien wiązać się z natychmiastowym usunięciem konta.
Niestety, ten serwer upadłby po miesiącu jeśli byłby od razu delete za bota. Jakby w ogóle nie banowali za boty to pewnie dalej by tam grało po 100 osób...
Noe aka Capitan
10-03-2012, 01:34
W dniu dzisiejszym przeniesione zostały postacie z serwera 8.42 zgodnie z ustaleniami, poziom postaci został wyliczony w zależności od ilości banów otrzymanych przez postać na serwerze 8.42, jeżeli poziom postaci wyniósł mniej niż 100 postać taka nie została przeniesiona na serwer 7.6.
Postacie otrzymały pieniądze na początek, ekwipunek, oraz możliwość wykonania wszystkich questów na serwerze 7.6.
Konta z których co najmniej jedna postać została przeniesiona na serwer 7.6 otrzymały +7 dni PACC.
Zobacz listę przeniesionych postaci. (http://armia.toproste.pl/lista842.html)
myślę że mogliście tak zrobić ale z mainem a co z rookiem ? 100lvl nie miało dużo osób możecie przenieść postać moja na 98lvlu ?? nick Capitan Rook?
Czekam na odpowiedź Administracji :)
Lady Lee
11-03-2012, 12:20
Też miałem na rooku 95+ lvl i mnie niestety nie przenieśli :/ na rook to troche zadużo jak 100 lvl do przeniesienia
Xienus o.O
11-03-2012, 12:38
a co z m lvl?? śmiesznie wygląda 750 ed z 100 m lvlem ;/
veni midi vici cb wygrane
11-03-2012, 20:19
bardzo dobry pomysl ten serwer nie mial juz perspektyw
Akananto
12-03-2012, 21:23
Usmialem sie czytajac te komentarze :eek:!
Bastek10
12-03-2012, 23:58
No i dla mnie to git thx za 400+ Ek na 7.6 ^.^
.LOGEST.
13-03-2012, 00:21
Dziękuję za postać, dzięki której zarobiłem 1.4kkcc, inni dostali po dupie ;x
Ja ale fajnie. Przeniesliscie mi Yea gdzie mialem 220 na 8.4 a teraz mam 553 czarodzieja i free pacc :D
Akurat na realu teraz qmpla do piatku nie bedzie to pogram sobei na 7.6 na free pacc przez kilka dni
muuuuuuua :*
Yourss,
Yea/Baasteek
++
Moglibyscie dac outfit dwarfa/nimfy za te outfity wykonane na 8/4 bo ja mialem prawie wszystkie ehh a tu zadnego nima fajnego :(
Jestem za nowym serverem 8.6+..gdyby costa wtedy zaczal tam grac powrocilbym do swojego lovely commandera <3
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.