PDA

View Full Version : Propozycje ogólne

Adex
27-03-2012, 22:33
Dziś trochę o soni , pz i sprawy prywatnych respów :rolleyes:
Może zacznijmy od mniejszych propozycji :o

1.Proponuje wprowadzić Pz w pomieszczeniu gdzie skupujemy quffity/addony czyli u npc Doctor , często jeśli uciekamy przed pk i mamy daleko do depo można będzie tam akurat wejść ;) Mało pożyteczne ale sensowne :rolleyes:
http://i40.tinypic.com/21awrh5.jpg

2.U soni gdzie w podziemiach mamy dookoła jakieś takie zielone bagno można by wybudować jakiś trainer lub portal którym można by się szybciej wydostać z wyspy wolcano :p
http://i44.tinypic.com/66hfdv.jpg

3.Jak rozwiązać problemy prywatnych respów :confused:
Nie wiem , może nie jest to do końca idealny sposób ale można go zastosować
Wprowadzenie takiego urządzenia powinno załatwić sprawę :/
http://i39.tinypic.com/ouxqqa.jpg
Tak , jest to dzwignia z areny , coś w stylu areny i trainera. Pobierało by ono kasę jak trainer i możemy expić ileś tam minut. Jeśli ktoś przesiaduje tam zbyt długo gm miałby dodatkowe zajęcie.
http://i40.tinypic.com/e8r6et.jpg

-Palldino
27-03-2012, 22:43
1 - Nie, tam jest kratka sciekowa i mozna nia uciekac majac pk/rs
2 - Nie, bo to wtedy opcja tylko dla ek i rp. Chcesz szybciej byc w dp to padnij na queen :)
3 - idz na mazurka lepiej.

zio0m
27-03-2012, 22:48
1. Jak Palladino
2. jak miałem daleko do depo , to wolałem paść i stracić sl-a niż lecieć kawał drogi , więc propozycja druga traci sens .
3. Są płatne respy (pewnie nie masz o nich pojęcia) , a co do normalnych respów albo się próbować dogadać albo sposób siłowy , tak jak być powinno ;)

Plendil
27-03-2012, 22:48
1 opcja, można by było dodać pz ale tylko ze względu na to, że jest misja w której trzeba zabijać osoby z outfitem dwarfa. Pz zapobiegałby zabijanie low lvle kupujące sobie ten oto outfit.

2 opcja, już był podobny temat w tej sprawie, odpada ponieważ nigdy tu nie było i nigdy nie będzie żadnych trainów czy teleportów, a poza tym i tak do tej Soni jest za blisko jak na sprzedawanie itemów i duży zarobek z tego.

3. popieram Palldino...

Alber Einstein return
27-03-2012, 22:50
O ziomalu ale rozkmine złapałeś, może otwórz książke i na jutro sie przygotuj do szkoły.

Wogóle to nie ma sensu. Po co robic prywatne respy. Ja mam 2900 lvl i nie narzekam na brak respów a wardy są wiecznie wolne. Jeśli chcesz expic czekaj zawsze ktos zejdzie a wtedy sobie pograsz.

A odnośnie tych miejsc do ucieczek to nie przydatne.

A te trainery też bezsens - może sonie obudowac dookoła tarinerami.

Ja tylko chce jak najszybciej upa i nowe respy cos na stylu wardy*150% expa.

Takanori~
28-03-2012, 07:32
1. Wole by sklep Doctora była bez pz, poza tym nie rozumiem w czym miało by to pomóc.
2. Odpada, trainer w tym miejscu ? Był by wiecznie wolny, tak jak w "oddalonych" miejscach z train roomami np cod, ank.Żałosna propozycja, która była 100x, tam ma być daleko. Nie może być w każde oddalone miejsce tp.
3. Od tego jest pvp, jestem na nie.

scimex pallll
28-03-2012, 10:50
Sorry koles ale jestem pewny na 100% ze zadna z tych propozycji nie przejdzie.

Sorc Aka Siochacz
28-03-2012, 15:27
Ziomuś chyba jesteś pozytywnie pierd*****ty

1- po jakiego ciula pz ?
2- masz od tego mooby (queeny,kingi) blisko, jak sie Ci bardzo spieszy to idz i na nich padnij i jestes w temple:)
3- Player v Player czy jakos tak (pvp) masz od tego bijesz jak sie uda to masz respa a jak nie to padasz jak nie ogarniesz solo

A co do respów (mało grasz,nie znasz terenów, moobow pewnie tez, jakie są na twój lvl :o)
Mało grasz, to mało sie znasz :p:p:p:p:p:p
3x nie :) !!!!!!!!!!

Proponuje usunać temat lub zamknąć bo to bezsens

Xzaz!t
28-03-2012, 16:05
Jestem na nie... Te propozycję są z dupy wzięte i bezsensowne...

Okey
28-03-2012, 22:50
1. Kilka sqm obok masz pz
2. Może jeszcze tp do respów?
3. Chyba cię pojebało

trzy razy na nie, wiesz co masz robić

.LOGEST.
28-03-2012, 23:56
Rozumiem, że nie podobają Wam się jego propozycje, ale to chyba nie oznacza, że możecie go obrażać?
Topic.
jedynie pierwsza mi pasuje, jak ktoś będzie chciał zginąć w postaci dwarfa za kcc, to żeby go przypadkiem wcześniej ktoś nie ubił.

John Cena
29-03-2012, 10:29
1.Jak by nie było tam kratki ściekowej do rotów to można by było takei coś zrobić.
2.Nie przydatne ek i rp by mieli łatwiej a ms i ed nie.
3.To nie mazurski lepiej zostawić to tak jak jest.

~#*Nalesniczek Zla*#~
29-03-2012, 13:11
1.Z pz u doktora to nawet dobry pomysł. TAK!
2.Wole portal ,bo wtedy było by to dla każdej profesji ,ale i tak myślę iż ta propozycja jest bez sensu. NIE MAM ZDANIA.
3.Lol , takie coś można na roku wprowadzić bo tam nie ma pvp. Ale na mainie właśnie od takich spraw masz pvp i jak coś wpadasz w paru ,gdy masz jakiegoś natrętnego typa ,poza tym myślę iż podzielenie respów na prywatne i publiczne było złym posunięciem administracji. NIE!

Zarexoholik?
29-03-2012, 15:29
1. Wszędzie byś robił tego pz'eta? Żenujące.
2. Właśnie o to chodzi, żebyś miał troszkę do przejścia jeśli chcesz sprzedać loot. Żenujące v2.
3. Aha. Ogarnij się, proszę to ważne. Jaki to ma sens? Prywatne respy z dźwigniami? Może Tygrys będzie takie prywatne respy dobudowywał pod domkami, co ty na to?

Eka Eka
29-03-2012, 17:28
1. Ale po co tyle tego pz'eta? Naucz się uciekać to nie będzie Ci potrzebny akurat tam pz.
2. WTF? Może Ci jeszcze tego loota sprzedać? Bo widzę wam ciężko.
3. Huahsuah Zarex all wyjaśnił sahuhsa XD

1. Wszędzie byś robił tego pz'eta? Żenujące.
2. Właśnie o to chodzi, żebyś miał troszkę do przejścia jeśli chcesz sprzedać loot. Żenujące v2.
3. Aha. Ogarnij się, proszę to ważne. Jaki to ma sens? Prywatne respy z dźwigniami? Może Tygrys będzie takie prywatne respy dobudowywał pod domkami, co ty na to?

sPoxter
29-03-2012, 19:11
Jestem na nie.
Pss. Cooś mi tu śmierdzi Mazurkiem -.-

Lethornek
30-03-2012, 20:10
Nie podoba mi się nic z Twoich propozycji, jeśli ktoś expi, ktoś mu wbije, ma pecha i tyle. Możesz paść na queenach by uniknąć drogi od Soni albo zostawiaj tam sobie noob hara i przesyłaj loota parcelem. PZ u Doktora też jest zbędne.

Marek
30-03-2012, 20:24
To może trochę inaczej. Jakie Widzicie przeciw temu tp z soni do city ? :D:D

Ogólnie mi to tam obojętne bo wrócić to chwila czasu jak dla mnie :P tylko tak z ciekawości pytam bo dla mnie nawet jakby to wprowadzone było to tylko mała wygoda. Tuż nie ułatwia to wbijaniu poziomów itp.

Malff
07-04-2012, 13:10
Jestem na nie co do każdej propozycji jest jak jest i nikt nie narzeka ;)

ZwyczajnyLogin
07-04-2012, 22:28
Zbędne. Szczególnie to z sonią. Trzy razy nie, elo.

Sasa666
08-04-2012, 12:18
Tak, jestem za pz u doctora. Ludzie kupując dwarfa będą bezpieczni przed osobami robiącymi questa z ich ubijaniem. Reszta - nie. U Sonii wystarczy paść, a respów jest wystarczająca liczba.

Kingpin.
16-04-2012, 14:14
1. Nie, bo jak widzisz masz tam kratkę przez którą możesz uciec na ev gdy masz pk.
2. Po co dodawać takie beznadziejne rzeczy jak trainer u soni, chcesz trainer masz go w mieście, a co do szybszego wychodzenia z wyspy to piętro wyżej masz Queen, zabij się i będzie szybciej.
3. Chyba jesteś nie normalny, siedzieć za hajs ileś tam czasu, mam ochote sobie zrobić nockę na queenach i załóżmy po godzinie mnie wyrzuca i co mam czekać godzinę? Nie, jak ktoś Ci wbija nagraj filmik i daj do Administracji, dostanie bana.