View Full Version : APO a facebook.
Adachi.D
02-09-2012, 18:22
Witam, jak wielu z nas wie, tych grajacych i niegrajacych APO ma oficialne fansite na fejsie, wiec wychodze z propozycja, aby na owym fejsie administracja pisala jakies zapowidzi nwm najazdow ? Ogolnie eventow, uwazam, ze zachecilo by by to do gry tych, ktorzy odeszli z APO, a polubili APO na fejsie... Osobiscie mnie zachecilo by to do powrotu... Wiec ? XD
myślałem, że tak się dzieje, bo niby po co innego robić fanpage? :D jasne, że jestem na tak!
Zarexoholik?
02-09-2012, 19:50
Wszystko łączyć z tym facebookiem? Myślisz, że to by kogoś zachęciło? Większa beka by z tego była niż 'zachęta'. Jestem na NIE.
Jak wam sie to przyda to TAK
btw. gratuluje tym co maja apo na fejsie i ich znajomym sie to wyswietla :X
Wszystko łączyć z tym facebookiem? Myślisz, że to by kogoś zachęciło? Większa beka by z tego była niż 'zachęta'. Jestem na NIE.
^^ Popieram :D
Beka w ch** H@H@HH@H@H
Rozumiem Cs 1.6 na fejsie ale Tibia ;< hahah
Jeżeli komuś się bedzie chcialo to ja również jestem na tak, zresztą apo mam polubione na fejsiku :)
Sasha Rookslayer
02-09-2012, 21:21
Myślisz, że ktoś będzie pisał na fejsie o Tibii? xDDD
To, że Ty piszesz z kolegami na fb o pixelach to już twoja sprawa.
Administracja na bank nie zainteresuje się taką nędzną propozycją:confused::confused:
Odpada, gdyby tak pisali to śmiech na sali byłby.
NIE!
Myślisz, że ktoś będzie pisał na fejsie o Tibii? xDDD
To, że Ty piszesz z kolegami na fb o pixelach to już twoja sprawa.
Administracja na bank nie zainteresuje się taką nędzną propozycją:confused::confused:
Odpada, gdyby tak pisali to śmiech na sali byłby.
NIE!
twoim zdaniem tibia na fb to kicz, ale tak wybil sie niegdys najlepszy serwer pod tibie 8.6 wiec skoncz pier....
↔
jestem na tak, zajedwabista propozycja
mysle ze przyciagneloby to kilku starych graczy bo wiedziliby co sie dzieje ;d
~#*Nalesniczek Zla*#~
03-09-2012, 00:16
Mi to tam ryba ,ale hmm na co to ,i tak wielu graczy nie wróci.
Poza tym to nie gracze powinni się martwić o frekwencje na OTS tylko administracja.
To oni powinni coś wymyślić.
Adachi.D
03-09-2012, 00:29
Mi to tam ryba ,ale hmm na co to ,i tak wielu graczy nie wróci.
Poza tym to nie gracze powinni się martwić o frekwencje na OTS tylko administracja.
To oni powinni coś wymyślić.
Faktycznie, ''oni'' powinni cos wymyslec, ale dzial ''Propozycje'' do czegos sluzy, co nie ? Jako spolecznosc grajaca na tym OTS powinnismy dbac o niego, wiec uwazam, ze to jest jak najbardziej na miejscu.
W sumie dobry pomysł na stronkę mniej osób wchodzi a na Fb to ludzie codziennie prawie ;)
Xienus o.O
09-09-2012, 18:31
i ty masz czelność mówić co to jest beka??
nawet Azbest i Grulix nie byli tak przypałowi jak ty ;/
@top
każda możliwość aby gracze wracali jet dobrym rozwiązaniem.
Jasne, ze tak.
dajmy na to, daje lubie to na jakis syf i ktos z moich 1 k znajomych daje nastepne i tak juz dalej leci, teraz kazdy ma ten syf. duze TAK
Jak wam sie to przyda to TAK
btw. gratuluje tym co maja apo na fejsie i ich znajomym sie to wyswietla :X
Podbijam :D
@Topic
Jak dla mnie, jest to nie potrzebne. Może dlatego, że nie mam facebooka :confused:
Elderius
09-09-2012, 21:58
Jasne że nie :o Beka na fejsie jak choyyy :o Ide ulicą i zaczepia mnie ziomek "Pożycz 1sc, bo widziałem Cie na fanpage APO" huahuahua
Mam takie zdanie jak Zarex i SzaSza
Zły pomysł
Ludzie w realu się chowają przed prawdą, że grają w tibie a ty jeszcze na fejsbuka chcesz to dać XD
Mc Maciek
10-09-2012, 11:41
https://www.facebook.com/ARMIAOTS
A co do tych, którzy są przeciwko... co Wam to przeszkadza? Jeśli nie chcecie, to nie klikacie, przecież od nikogo się tego nie wymaga ;)
Będziemy się starali dodawać tutaj świeże informacje, zapowiedzi najazdów, eventów, itp.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.