PDA

View Full Version : Urozmaicenie - wojny gilidi

TyruS aka Tyr'ek XD
03-09-2012, 01:16
Siemanko. Chciałbym przedstawić wam propozycję dotyczącą wojen gilidi. Jako, że obecnie praktycznie nie ma żadnego dymu, nie ma żadnych walk grupowych - może moja propozycja byłaby trafna. Być może administracja mogłaby zaoferować coś od siebie w postaci nagród, czy też jakichś innych pierdół. Myślę, że nie tylko po stronie jihadu brakuje "ciekawych walk" A więc, przejdę do szczegółów: Powstało by coś w stylu "war mode" Czyli dana gilidia może wywołać wojnę drugiej - nie tracimy fragów. Wiem, powiecie, że od tego jest pvp island, ale tutaj szedłbym bardziej w stronę - która gilidia jest lepsza od drugiej, najlepsza. Mogłaby powstać zakładka na stronie głównej serwera w której byłby ranking gilidi - co byłoby niepodważalnym fundamentem wyższości. Drużyny mogłby ustalić koniec wojny poprzez ilość fragów. Np. wojna między drużyną a drużyną toczy się do 100 zabójstw graczy z przeciwnej gilidi. Wiem, powiecie, że jihad ma same hajt lvle i nikt z nami nie wyjdzie - walka odbywałaby się na mniej więcej równych lvlach, z tą samą ilością osób. Oczywiście, moim zdaniem to wszystko powinno odbywać się pod okiem kogoś z administracji - by zadbać o porządek danej walki, bez oszustw itd. Można by również wprowadzić coś takiego, że pewnych przedmiotów nie można by było założyć podczas wojny.

2.
Może moja propozycja wam się nie podobać, dlatego może Mortiis zrobiłby coś w stylu "konkursu pvp" Czyli wytypowałby 8(o ile jest tyle) aktywnych gilidi, gdzie podzielił by je na grupy, następnie ustaliłby datę rozgrywek i walczyły by o pierwsze miejsce oraz główną nagrodę.
Wiadomo, nie uzbiera się 8 gilidi, w których będą same hajty, dlatego może nagrody byłyby podzielone np. nagroda dla najlepszej gilidi w przedziale od xxx do xxx poziomu doświadczenia. Po drugie, to mogłaby być również rozrywka dla niższych lvli, nie tylko dla tych najwyżej w statystykach.

Pozdrawiam, Głosujcie!

W końcu nie tylko jihad mógłby się wykazać! hehe

@down
Skoro jest coś takiego jak "statystyki ogólne", gdzie można sprawdzić kto jest najlepszy w zdobywaniu doświadczenia, czy skillach, to dlaczego nie może być najlepszej gilidi?
Nikogo o nic nie proszę, to tylko propozycja.

@AdaS
Dzieki.

AdaS
03-09-2012, 01:19
Poszukaj sobie War Ots. Na APO takie coś nigdy nie wejdzie....

Elo breko raz dwa ;)

PS : Ta myślisz że im się coś chce ? Ledwo co domki na licytacje dali a ty ich prosisz o taki wysiłek xD

Zarexoholik?
03-09-2012, 01:31
Konkurs z pvp byłby dobry, ale nie ma przeciwników. Goście typu: adasik, kostel zibi, woder bone, dark monster, endrolid, arounder, kingusia, adrin of sork, evil sonick specjalizują się tylko w uciekaniu. Jedyną opcją jest wojna między członkami Jihad. :confused:

Weź się Ty człowieku ogarnij bo parę razy pojechałem Cie Leo i jest to możliwe a miałem 2700...

HA HA HA, średnio śmieszne

Adachi.D
03-09-2012, 01:56
@top
Jestem na tak, pomysl fajny, gorzej z realizacja.
+maly blad, nie ''wojn'' tylko wojen* ! XD

Sasha Rookslayer
03-09-2012, 08:02
A może zrobić arenke taką na Rooku i będzie wojna pomiędzy gildiami :)?
Najlepsza gildia, która zwycięży dostanie prezent :cool:?

Może i tak, lecz z małymi zmianami.

Demon
03-09-2012, 08:15
beka, zauważ, że jakieś gówna mogłyby oddawać fragi za free, btw. jak w 1 gildii jest 3000ek, a w drugiej przypuśćmy 500ms to wyobraź sobie co się dzieje z sorkiem przy warmodzie :D

@narazie nie, trzeba dopracować / 2 ok

Rekrut xD
03-09-2012, 09:22
Konkurs z pvp byłby dobry, ale nie ma przeciwników. Goście typu: adasik, kostel zibi, woder bone, dark monster, endrolid, arounder, kingusia, adrin of sork, evil sonick specjalizują się tylko w uciekaniu. Jedyną opcją jest wojna między członkami Jihad. :confused:

Weź się Ty człowieku ogarnij bo parę razy pojechałem Cie Leo i jest to możliwe a miałem 2700...

#t
Z waszym Jihadem nie mieli by chyba szans lecz można próbować:)

.LOGEST.
03-09-2012, 10:17
Propozycja bardzo dobra, sam bym z takiego czegoś skorzystał (: głosuję na tak

TyruS aka Tyr'ek XD
03-09-2012, 10:48
@demon
głównie chodziło mi o to, żeby większy poziom przypuśćmy o 1000 nie mógł zabić tego mniejszego. Oczywiście, to jest wstępna propozycja, którą można dopracować.

@rekrut
Powiem Ci tak: Gdyby owa propozycja zaistniała na serwerze mógłbym odejść od jihadu i walczyć przeciwko. W końcu chodzi tu o zabawe...

Rekrut xD
03-09-2012, 13:47
NO dobra. Dałem 2 tak. Ale ja i tak nie wezmę udziału bo mam za mały lvl hehe:)

Zark
03-09-2012, 13:58

Uciekają - przed Tobą. Wiesz, 3k+ vs 2400 to jednak troszkę przewaga.

#
Jestem na tak. Dobry kod na war system i jazda :) potem wyciąg statystyk na strone i typowanie najlepszych.

Adasik
03-09-2012, 14:22
Nie gram już tutaj, bo nie widzę sensu, ale taka propozycja dałaby dużo zabawy, dla której chciałoby się poświęcić tą godzinkę czasu w ciągu dnia :) Oczywiście jestem na tak, pozostaje tylko kwestia zaakceptowania tego przez Mortiisa i wprowadzenie tego, a czy się tego doczekamy to się okaże ;)

ReMover
04-09-2012, 16:06
o nie .. nie konkurs pvp .. o nie.. nie mamy szans .. zarex nas zniszczy ... zarex jest taki dobry ze nas zniszczy .,, ola boga.. o nie ....... wymieniles zarex kilka nickow co to niby boja sie ciebie jak ognia albo dnia sadu ostatcecznego, ale ostatnio widzialem inna scenke.. jeden z tych nickow cie ganial a ty schodki i nic wiecej :)

btw. pomysl ciekawy aczkolwiek beznadziejny:) walk gildii nie bedzie bo to nie jest te same apo co kiedys gdy "wielkie i wszechmocne" NLN <ironia> :)) toczylo boje z kazda gildia :)

Avi
05-09-2012, 15:43
Tylko pierwszy pomysl mi sie podoba, ale jestem na tak

Miodek
05-09-2012, 18:21
Jestem za wszystkim propozycjami coś by sie w końcu działo

Dideek
06-09-2012, 07:10
Elo Jihad,jestem na nie.