TyruS aka Tyr'ek XD
03-09-2012, 01:16
Siemanko. Chciałbym przedstawić wam propozycję dotyczącą wojen gilidi. Jako, że obecnie praktycznie nie ma żadnego dymu, nie ma żadnych walk grupowych - może moja propozycja byłaby trafna. Być może administracja mogłaby zaoferować coś od siebie w postaci nagród, czy też jakichś innych pierdół. Myślę, że nie tylko po stronie jihadu brakuje "ciekawych walk" A więc, przejdę do szczegółów: Powstało by coś w stylu "war mode" Czyli dana gilidia może wywołać wojnę drugiej - nie tracimy fragów. Wiem, powiecie, że od tego jest pvp island, ale tutaj szedłbym bardziej w stronę - która gilidia jest lepsza od drugiej, najlepsza. Mogłaby powstać zakładka na stronie głównej serwera w której byłby ranking gilidi - co byłoby niepodważalnym fundamentem wyższości. Drużyny mogłby ustalić koniec wojny poprzez ilość fragów. Np. wojna między drużyną a drużyną toczy się do 100 zabójstw graczy z przeciwnej gilidi. Wiem, powiecie, że jihad ma same hajt lvle i nikt z nami nie wyjdzie - walka odbywałaby się na mniej więcej równych lvlach, z tą samą ilością osób. Oczywiście, moim zdaniem to wszystko powinno odbywać się pod okiem kogoś z administracji - by zadbać o porządek danej walki, bez oszustw itd. Można by również wprowadzić coś takiego, że pewnych przedmiotów nie można by było założyć podczas wojny.
2.
Może moja propozycja wam się nie podobać, dlatego może Mortiis zrobiłby coś w stylu "konkursu pvp" Czyli wytypowałby 8(o ile jest tyle) aktywnych gilidi, gdzie podzielił by je na grupy, następnie ustaliłby datę rozgrywek i walczyły by o pierwsze miejsce oraz główną nagrodę.
Wiadomo, nie uzbiera się 8 gilidi, w których będą same hajty, dlatego może nagrody byłyby podzielone np. nagroda dla najlepszej gilidi w przedziale od xxx do xxx poziomu doświadczenia. Po drugie, to mogłaby być również rozrywka dla niższych lvli, nie tylko dla tych najwyżej w statystykach.
Pozdrawiam, Głosujcie!
W końcu nie tylko jihad mógłby się wykazać! hehe
@down
Skoro jest coś takiego jak "statystyki ogólne", gdzie można sprawdzić kto jest najlepszy w zdobywaniu doświadczenia, czy skillach, to dlaczego nie może być najlepszej gilidi?
Nikogo o nic nie proszę, to tylko propozycja.
@AdaS
Dzieki.
2.
Może moja propozycja wam się nie podobać, dlatego może Mortiis zrobiłby coś w stylu "konkursu pvp" Czyli wytypowałby 8(o ile jest tyle) aktywnych gilidi, gdzie podzielił by je na grupy, następnie ustaliłby datę rozgrywek i walczyły by o pierwsze miejsce oraz główną nagrodę.
Wiadomo, nie uzbiera się 8 gilidi, w których będą same hajty, dlatego może nagrody byłyby podzielone np. nagroda dla najlepszej gilidi w przedziale od xxx do xxx poziomu doświadczenia. Po drugie, to mogłaby być również rozrywka dla niższych lvli, nie tylko dla tych najwyżej w statystykach.
Pozdrawiam, Głosujcie!
W końcu nie tylko jihad mógłby się wykazać! hehe
@down
Skoro jest coś takiego jak "statystyki ogólne", gdzie można sprawdzić kto jest najlepszy w zdobywaniu doświadczenia, czy skillach, to dlaczego nie może być najlepszej gilidi?
Nikogo o nic nie proszę, to tylko propozycja.
@AdaS
Dzieki.