View Full Version : New taski
Witam,pisze tego posta w sprawie takiej, otóż moim zdaniem rozsądną propozycją było by wprowadzenie podwójnych albo potrójnych taskow.
Głownie chodzi mi o to żeby co te 1h(w zależności od lvl) nie trzeba było latać po taska, zaoszczędza się na tym dużo czasu, jeżeli ktoś musi wracać np,z COD.Wiadomo h-lvl nie robi to żadnej różnicy, ponieważ oni dosyć szybko latają ;p ale takim 200+ sprawia to wielki problem.
NP: zabij 600 dracul , otrzymasz 3sc ,6 punktów , i wiadomo 3x expa
Kto jest za proszę o podpis.
Pozdrawiam ZeberQ c(:
Zarexoholik?
13-09-2012, 03:25
Po co jeszcze bardziej ułatwiać tak prostą grę? Nie chce ci się chodzić oddawać taska - nikt cię do tego nie zmusza.
NIE.
Adachi.D
13-09-2012, 06:41
Jestem na nie, po co takie ''urozmaicenie'' ? Nie chce sie wam juz nawet po smiesznego taska latac, ja pierdole... Ogarnijcie sie, kiedys taskow nie bylo i co ? Ludzie bez nich zyli, a teraz dostac hajs i exp za zabicie ilus tam moobow to jeszcze narzekaja... A KYSZ MI STAD *****:mad:
wg. mnie po wykonaniu UW/osiągnięciu 100pkt taski powinny być zablokowane, bo patrzcie co się dzieję z lvlami przez nie : o
Kimus The Master
13-09-2012, 15:47
Jestem na NIE! Jak kończysz task to zwalniasz respa i w tym czasie może go zająć inna osoba.. A nie, że jakiś MANIAK weżmie sobie 10 tasków i będzie expić az sobie przypomni o bożym świecie..
Szymek Fizyk
13-09-2012, 16:28
Pomysł dobry. Mogliby napisać skrypty, że po zabiciu wyznaczonej liczby monsterów automatycznie dostajesz kcc+lvl. Oczywiście w celach wzięcia kolejnego no musisz powciskać kilka przycisków i udać się w wyznaczone miejsce.
Tibia to strata czasu, a więc wymaga poświęcenia szkoły, zdrowia i młodości.
#zarex: piszesz, że ta gra jest prosta, to dlatego masz taką niska wiedzę, na poziomie 10 letniego dziecka.
~#*Nalesniczek Zla*#~
13-09-2012, 17:53
Nie ,beznadzieja.
Były już takie pomysły mordo.
Na NIE, ale co do tasków powinni dodać flubbery od 1k lvl
A nie, że jakiś MANIAK weżmie sobie 10 tasków i będzie expić az sobie przypomni o bożym świecie..
Coś dla Zarexa i całego Jihad'u :o
@Topic
Jestem na NIE, mało wam ułatwili grę?
Może od razu dodać /tp task- i pojawia Cie koło NPC z taskami, a później /tp back - i pojawia Cie z miejsca gdzie dałeś wcześniejszą "komende"
Wasze propozycje mnie przerażają :p
Rekrut xD
14-09-2012, 16:30
Ile Ci zajmie dojście do popiego? Parę minut...
Jestem na NIE
Jestem na Nie, po co Wszystkie moby dodać do Taska:confused:
Jak Administracja będzie chciała to doda kilka nowych mobów do Taska..
Jestem na Nie.
Ty czytałeś w ogóle treść tego tematu? Bo mi się wydaje, że nie bardzo...
___
proste, że nie... jakby chcieli żeby nie trzeba było biegać po taski, to wprowadziliby większe albo zaczynające komendą.
beznadziejna proopozycja od razu jeśli ci się nie chce latać to nie rób nikt ci nie kazuję to jest tylko do questu .
Podoba mi się propozycja, też nie zawsze chce mi się biegać do taskera by oddać mu task, lepiej zdecydowanie było by gdyby po zakończonym jednym tasku można było by wpisać np. !taskotsking i rozpoczynał by się nowy task na ots kingi :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.