PDA

View Full Version : Kilka pyta?

Hustlerek
16-10-2012, 21:59
Z racji tego, że main mi się znudził nabyłem ostatnio 375 rookslayera (Dawipek). Maksymalny poziom jakim grałem na rooku to 114 więc trochę nie ogarniam :D:D Tutaj nasuwają mi się pytania:
- na czym expić na takim lvlu
- na którym lvlu ogarnie się luzem demon rookera
- jak duża jest różnica między demon rookerem a igneous beast
Proszę o wypowiedź jakiegoś fachowca ;)

Novi
16-10-2012, 22:02
Na tym lvlu, polecam Wlasnie Igneus beast, lub Skeleton Lord,

Hmm.. z Palcem w dupie dasz rade Demon Rookera.., bo demon rookera od 150 mozna bic xD

A jaka roznica? w expie 5k.. ale Igneus ma tylko 3,7k hp a Demon 15k :) wiec taka roznica, ale z Demona, wieksza szansa na lepszy zarobek.

Mr Fsza
17-10-2012, 21:47
Polecam ci expić elf solder

poradnik jak dojść ->

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=110377

Demon Rookra zabijesz na 150 lekko możesz bić na paccu poprzez tp kiedy padasz wychodzisz i wracasz

to jest to samo tylko na Demon rooker więcej zarabiasz i ma więcej hp .

Shabus.
17-10-2012, 21:53
Na tym lvlu, polecam Wlasnie Igneus beast, lub Skeleton Lord,

Hmm.. z Palcem w dupie dasz rade Demon Rookera.., bo demon rookera od 150 mozna bic xD

A jaka roznica? w expie 5k.. ale Igneus ma tylko 3,7k hp a Demon 15k :) wiec taka roznica, ale z Demona, wieksza szansa na lepszy zarobek.

Co ty pierdolisz wgl? :confused::confused:

Exp na elf soldier, demon rookera loozem

~#*Nalesniczek Zla*#~
17-10-2012, 22:02
Z racji tego, że main mi się znudził nabyłem ostatnio 375 rookslayera (Dawipek). Maksymalny poziom jakim grałem na rooku to 114 więc trochę nie ogarniam :D:D Tutaj nasuwają mi się pytania:

Dawipek dobra postać grałem od około 350-370 lvl ;p
Ogarniesz ogarniesz to jest chwila ;p
- Najlepiej taski brać na elf soldiery a jak się nudzi na dark lordy / dark dwarfy
- Demon Rokera już ogarniesz a jak dobrze pójdzie na najeździe ogarniesz 2 na raz
- Demon Roker jest lepszy do zarabiania kasy ,ale respi się rzadziej niż IB więc na Ib jak Ci się trafi to jest lepiej + loot też potrafi dopisać ;p

Ew masz jeszcze taski na IB więc to też jakieś w miarę opłacalen rozwiązanie.

Na tym lvl polecam Ci też zarobić na Purple Key'a ,zaopatrzyć się w burst arrow i możesz dla lota siedzieć na Demon Lord Rokerze ,lecz może Ci być ciężko więc najpierw radzę potrenować trochę na arenie ;p

Pozdrawiam ;p

Mariczek<3
17-10-2012, 23:11
Chcesz wypowiedzi fachowca to ci poradzę : Twoim charem możesz iść na każdego praktycznie potwora na rooku ale nie wiem o co ci bardziej chodzi o szybki exp + mało kasy czy wolniejszy exp ale lepszy loot ( profit) jeżeli chcesz szybko expić to polecam ci iść na ELFY tam szybko się expi ale loot jest gorszy a jeżeli chcesz zarobić to IB choć tam też jest rożnie najlepiej jak pójdziesz tu i tu sam się przekonasz gdzie ci się lepiej bedzie grało .. jeszcze masz możliwość wykupienia purple keya i jeżeli chodzi o zarobek on ci bardzo pomoże pójdziesz na demon lord rookera i z niego ładne itemy wypadaja choć musisz bić go z burstów+luk.

Pozdrawiam.

First Sasha Rookslayer
17-10-2012, 23:22

1) Najszybciej to level będzie Ci leciał na Elf Soldier.
Z niego masz dobry exp, oraz dobry loot. Również możesz iść na expić na Ib, oraz Dark Lordy, lecz Elfy to najlepszy exp dla Ciebie.

2) Już ogarniesz luzem Demon Rookera, masz wystarczający level, aby solować go na lajcie :).

3) Jest to mała różnica, lecz jest.
Demon Rooker, hp: 9350, exp: 28500.
Igneous Beast, hp: 3740, exp: 45000.

Demon Rooker wali mocniej od Ib, lecz za to lepsze przedmioty z niego wypadają. Na Ib możesz expić lajtowo, ich jest dużo, a Demonów mniej.

Tyle w temacie, ogólnie temat nie jest w odpowiednim dziale.
Więc proszę przenieść go, oraz o zamknięcie.
Myślę, że się dowiedziałeś sporo.