Heaven
25-11-2012, 18:49
Witajcie!
Długo zastanawiałem się nad podjęciem tej decyzji, lecz myślę, że chyba jest już na to najlepsza pora. Rezygnuję z pozycji moderatora.
Chciałbym szczególnie podziękować kilku osobom (kolejność nie ma najmniejszego znaczenia):
Mc Maciek - Fajnie było czasami się z Tobą pośmiać :) Mam nadzieję, że kontakt pozostanie :D
Mortiis - Dzięki za zaufanie :)
Tygrys - Dzięki za wszystkie rozmowy na PW i zaufanie :)
Santano - Dzięki, że dałeś mi szansę na wykazaniu się jako Cleaner.
Caav - Na Ciebie zawsze mogłem liczyć gdy omyłkowo dałem warna :)
Magik - Nie znaliśmy się zbyt dobrze, jednak uważam, że jesteś spoko :D
Ferrum - Można było się z Tobą pośmiać zawsze :D Myślę, że kontakt zostanie :)
Bleyn - Ogólnie jesteś spoko ;) Kontakt zostanie mam nadzieję :D
Splaxor - Też jesteś spoko ;) Oby kontakt pozostał :D
Week - Również spoko ziomek, też kontakt zostanie (mam taką nadzieję).
Ogólnie dziękuję całej Ekipie forum, za miłą atmosferę jaka panowała :) Wszyscy jesteście wyjątkowi, i niepowtarzalni. Każdego z Was lubiłem i lubię jednakowo.
Chciałbym również podziękować użytkownikom forum, za te dobre i gorsze chwile na forum :) Jeżeli komuś dałem niesłusznego warna - przepraszam ;) Pozostali liczę, że zrozumieją iż wykonywałem swoją "pracę" ;D
Co jakiś czas będę zaglądał na forum :P
Jak coś to w grze znajdziecie mnie w grze pod nickiem Phoenix rookman.
@down
Niektórych osób zbytnio nie znam, więc o nich nie wspomniałem. Są miejsca, gdzie wspominam o całej Ekipie więc o Tobie również :D
Długo zastanawiałem się nad podjęciem tej decyzji, lecz myślę, że chyba jest już na to najlepsza pora. Rezygnuję z pozycji moderatora.
Chciałbym szczególnie podziękować kilku osobom (kolejność nie ma najmniejszego znaczenia):
Mc Maciek - Fajnie było czasami się z Tobą pośmiać :) Mam nadzieję, że kontakt pozostanie :D
Mortiis - Dzięki za zaufanie :)
Tygrys - Dzięki za wszystkie rozmowy na PW i zaufanie :)
Santano - Dzięki, że dałeś mi szansę na wykazaniu się jako Cleaner.
Caav - Na Ciebie zawsze mogłem liczyć gdy omyłkowo dałem warna :)
Magik - Nie znaliśmy się zbyt dobrze, jednak uważam, że jesteś spoko :D
Ferrum - Można było się z Tobą pośmiać zawsze :D Myślę, że kontakt zostanie :)
Bleyn - Ogólnie jesteś spoko ;) Kontakt zostanie mam nadzieję :D
Splaxor - Też jesteś spoko ;) Oby kontakt pozostał :D
Week - Również spoko ziomek, też kontakt zostanie (mam taką nadzieję).
Ogólnie dziękuję całej Ekipie forum, za miłą atmosferę jaka panowała :) Wszyscy jesteście wyjątkowi, i niepowtarzalni. Każdego z Was lubiłem i lubię jednakowo.
Chciałbym również podziękować użytkownikom forum, za te dobre i gorsze chwile na forum :) Jeżeli komuś dałem niesłusznego warna - przepraszam ;) Pozostali liczę, że zrozumieją iż wykonywałem swoją "pracę" ;D
Co jakiś czas będę zaglądał na forum :P
Jak coś to w grze znajdziecie mnie w grze pod nickiem Phoenix rookman.
@down
Niektórych osób zbytnio nie znam, więc o nich nie wspomniałem. Są miejsca, gdzie wspominam o całej Ekipie więc o Tobie również :D