View Full Version : telefon do 300z?!
siema, jest tu ktoś kto się mniej więcej zna na telefonach bo ja już kompletnie z tego wypadłem ;D szukam telefonu do 300zł (może być używany). Zależy mi, aby miał trochę pamięci (chyba, że dokupie), fajnie się słuchało muzyki, może mięc radio, wygodny, solidny..
Lechista92
11-12-2012, 21:24
Nokia 6300 lub 6303 Classic. Jeśli zamawiasz z allegro to musisz dobrze wybrać, ponieważ można się przejechać na tych modelach. Myślisz, że kupujesz nowy a tak naprawdę jest on tylko odnowiony (nowa bateria, nowa obudowa i zresetowany). Przeważnie do tych telefonów dodają kartę 1gb więc chyba Ci starczy pamięci ;)
W sumie to moje pytanie się opiera bardziej na dotykowy/nie dotykowy. Zależy mi na przyjemnym słuchaniu muzyki i chyba kupie sobie SE W995. A jeżeli miałbym brać jakiś dotykowy to samsung galaxy mini 2, chociaż nie wiem jakos nie jestem przekonany do dotykowych chociaż mój kolega strasznie mi go poleca ;D ale musiałbym dopłacić trochę.. jak myślicie? bo w sumie dla mnie telefon to tylko do przyjemnego pisania, dzwonienia, słuchania muzyki, radyjka, czasami jakies wideo/aparat czy wifi. No i, żeby jeszcze był w miarę stabilny i się nie psuł tak szybko :) i wydaje mi się, że to wszystko ma w995 ale moze powinienem pojsc z technologią i przejsc na smartfona? ale z drugiej strony kiedy ja bym używał ich wszystkich opcji. Nie mam czasu za bardzo na tym a nie chce mulić połowę czasu przed telefonem jak większość bananów teraz.
Ooo, W995 to dobry wybór. Bardzo fajny telefonik, jakość dźwięku jest mega. Jeśli jednak chciałbyś dotykowca polecam SE Live with Walkman. Kumpel go ma, jakość dźwięku na głośnikach i na słuchawkach jest genialna. Polecam.
#Lechista92
6300 obsługuję maksymalnie karty 2gb, a w dzisiejszych czasach to bardzo mało. Raptem parę albumów.
Lechista92
13-12-2012, 21:37
A jeśli chodzi o tego W995 to jak się sprawuje? Nie psuje się taśma (której nie opłaca się robić)?
Ernestus
22-12-2012, 22:35
A jeśli chodzi o tego W995 to jak się sprawuje? Nie psuje się taśma (której nie opłaca się robić)?
Siostra miala z pol roku ;] fajny fonik tylko te guziki : D mi tam nie bylo wygodnie pisac smsy . Ale moge polecic muza OK
@@@
mozesz sobie wziac samsunga wave s8500 mam go osobiscie i jest dobry ;]
samsung galaxy mini 2 czy xperia tipo? : D
Pan Scorviel
23-12-2012, 16:15
samsung galaxy mini 2 czy xperia tipo? : D
polecam galaxy mini 2, bardzo dobry telefon- solidnie wykonany, wręcz z precyzją hirurga. mam od 2 lat zero zepsuc sama radosc z uzywania go!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.