View Full Version : Pytanie o tablet Lenco
Chciałem kupic niedrogi tablet. Wynalazłem TABLET LENCO COOLTAB-70 7" (http://proline.pl/?p=TABLEOTAB0002) jest niedrogi ale nie znam tej firmy i nie wiem czy to nie jakiś szmelc. Nie znam tej firmy więc troche mnie to trzyma przed kupnem. teraz widziałoem też ale Smartphona Goclever w podobnej cenie i już nie wiem co robic? Czy mniec telefon cegłe 7 calowy czy 9 calowy tablet? Napiszcie może jaki kupic tak do 600 zł.
Juz samo zdjecie mnie odstrasza, ale wiadomo za taka cene nie mozna spodziewac sie rewelacji. Ja na twoim miejscu bym dolozyl troche hajsu i kupil cos porzadnego, bo jak patrze na te bebechy i wyglad to strach takie cos zamawiac XD
Anonimowy
07-02-2013, 10:47
Juz samo zdjecie mnie odstrasza, ale wiadomo za taka cene nie mozna spodziewac sie rewelacji. Ja na twoim miejscu bym dolozyl troche hajsu i kupil cos porzadnego, bo jak patrze na te bebechy i wyglad to strach takie cos zamawiac XD
We ne perdyl xD
@Topic
Po ch Ci tablet? Ja kupiłem z GoClever(polecam firmę), pograłem w GTA 2 tyg, popisałem na gg itp i jebnąłem w kąt. Ostatnio przyszedł kumpel i chyba go sobie wziął. Syfiasta zabawka..
^up, jak kupiłeś z goclever to się nie dziwie, polecaj dalej firmę która działa na zasadzie firmy acer :)
#topic, nie opłaca się tabletu do 600zł kupywać jak chcesz tablet na którym będziesz mógł się pobawić i w ogóle to wydaj chociaż 1k na samsung galaxy tab 2 używany jakoś mało i będziesz wtedy mógł się pobawić ;]
Anonimowy
07-02-2013, 12:52
^up, jak kupiłeś z goclever to się nie dziwie, polecaj dalej firmę która działa na zasadzie firmy acer :)
#topic, nie opłaca się tabletu do 600zł kupywać jak chcesz tablet na którym będziesz mógł się pobawić i w ogóle to wydaj chociaż 1k na samsung galaxy tab 2 używany jakoś mało i będziesz wtedy mógł się pobawić ;]
Bawiłem się innymi tabletami i nie ma dla mnie różnicy. Różnica może jest.. w marce. Jeśli nie miałeś czegoś w ręce to nie oceniaj. Tablet nie jest na dobrą sprawą zabawką, a narzędziem pracy. Ku sprostowaniu tego co wcześniej pisałem.
Again q.q
07-02-2013, 13:32
Bawiłem się innymi tabletami i nie ma dla mnie różnicy. Różnica może jest.. w marce. Jeśli nie miałeś czegoś w ręce to nie oceniaj. Tablet nie jest na dobrą sprawą zabawką, a narzędziem pracy. Ku sprostowaniu tego co wcześniej pisałem.
FACEPALM.
Różnica jest mega. Nie porównuj jakiegoś tableta manta/goclever do samsunga/acera. Technicznie tablety są lepsze pod względem bardziej wydajnościowego procesora/pamięci ram = szybciej, płynniej hula. Trafiłem nawet na tablety które były tak chujowe że nie było możliwości pobrania/zainstalowania aplikacji z oogle play. Nawet piraty z neta trudno było zainstalować, a jeśli już to pokaz slajdów. :3
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.