Zaloguj się

View Full Version : Heineken Open'er Festiwal

Mikiel SZN
09-03-2013, 14:13
Data:3-6.07.2013

Miejsce:Gdynia

http://romanmieloneman.blox.pl/resource/heinekenopenerfestiwal2011.png

Open'er Festival – festiwal muzyczny odbywający się na terenie Gdyni oraz gminy Kosakowo od roku 2003. Pierwsza edycja festiwalu odbyła się w Warszawie w 2002 jako Open Air Festival. Organizatorem imprezy jest agencja koncertowa Alter Art, natomiast sponsorem głównym festiwalu – producent piwa Heineken.

Artyści:

Editors
Skunk Anansie
Blur
Kings of Leon
Queens of the Stone Age
Arctic Monkeys
Modest Mouse
Animal Collective
Alt-J
Maria Peszek
Tame Impala
Disclosure
Devendra Banhart
Hey
Kendrick Lamar
Rihanna
Nick Cave & The Bad Seeds

(będe aktualizował)

Bilety:

Karnet 4 dniowy (03.07 – 06.07) - 470 PLN
Karnet 4 dniowy + pole namiotowe 7 dni (02.07 – 08.07) - 550 PLN
Bilety jednodniowe – 189 PLN

Ktoś się wybiera? Ja po raz pierwszy jadę, miałem juz jechać rok i 2 lata temu, ale hajsu nie miałem. Teraz juz bilet na samolot zamówione po promocji i na openera. Niby 470zł to dużo, lecz koncert 1 artysty normalnie kosztuje ponad 200zł, więc jak to skumulować to są grosze.

^down

zobaczę jak z flotą będę stał, ale bardziej się nastawiam na hip hop kemp hehs :}

kemp zawsze na propsie, lecz jednak ciężki dojazd i męczący, niestety bardzo bardoz chujowa organizacja, syfiaste toitoie, coraz więcej gimbów no i niestety nigdy nie będzie wielkiej gwiazdy/legendy rapowej (np. Jay-Z, Nas itp). Kemp ma swój klimat, jest zajebisty, ale trzeba jechać z zajebistą ekipą.

^Demon

bylem 2x to wiem :( np. czekanie 8h na opaske i pole namitowe

SedaN*
09-03-2013, 14:47
zobaczę jak z flotą będę stał, ale bardziej się nastawiam na hip hop kemp hehs :}

Taki se pazdzioszek v1.01
10-03-2013, 12:56
Artyści:
Kendrick Lamar

Jakby tak wyglądała lista to bym się zastanowił xd

Demon
10-03-2013, 12:59
kemp zawsze na propsie, lecz jednak ciężki dojazd i męczący, niestety bardzo bardoz chujowa organizacja, syfiaste toitoie, coraz więcej gimbów no i niestety nigdy nie będzie wielkiej gwiazdy/legendy rapowej (np. Jay-Z, Nas itp). Kemp ma swój klimat, jest zajebisty, ale trzeba jechać z zajebistą ekipą.
:confused:

Artyści:
Kendrick Lamar

Jakby tak wyglądała lista to bym się zastanowił xd
obszerne pole, rly

^tak jak Sedan, 95% wbijam na kempa, muszę, wierze mocno!

MorgiBack
10-03-2013, 13:10
Będę na pewno. I to za darmo. Gdyż OPENER jest koło mojego kumpla działki i wszystko zajebiście słychać. :DD

Fate
10-03-2013, 19:09
Mam w planach jechać, wszystko zależy od tego czy będę mieć kasę.
Dobre zespoły będą: Arctic Monkeys, Blur, Modest Mouse, Animal Collective, Kings of Leon. Może być ciekawie.

Mikiel SZN
14-03-2013, 11:42
update

tjF57zEbxpI

Mikiel SZN
23-06-2013, 23:08
i co gimby, nikt nie jedzie za drogo i za daleko od mamy co

http://opener.pl/pl/Lineup

Dest
24-06-2013, 08:00
może niektórzy mają w chuju openera? po za kendrickiem i skunk anansie to nie ma nic ciekawego, wole kempa

Artis
24-06-2013, 13:41
Rihanna nawet na scenie się nie wyrabia. Nie, nie wybieram się, mimo że mam blisko ;P