First Sasha Rookslayer
15-09-2013, 03:04
Witam, pisząc dziś z Santano, dowiedziałem się, że to nie on pisał nagród, które są z loterii loterii na wyspie początkujących do wygrania. Lecz od razu można byłoby się domyśić, że on by takich nie napisał, bo jak wiemy... Są one **** :D
Jak wiadomo, nagrody są do dupy.. Nie wiadomo kto je wymyślał, nagroda trzecia jest lepsza od drugiej, a nagroda za największą liczbę głosów:confused: Brak słów :D
Więc Santano napisał mi, abym napisał swoją propozycje odnośnie nagród do wygrania:
http://i41.tinypic.com/2uj5lds.jpg
Moja propozycja:
1. Nagroda główna:
Domek "Rook Street III".
Możliwość wstawienia teleportu do domku (miejsce uzgodnione z ekipą).
+5 poziomów doświadczenia (bez możliwości odsprzedaży innej osobie).
Możliwość zmiany nazwy postaci (możliwość odsprzedaży).
Możliwość dowolnego nazwania dwóch przedmiotów (bez możliwości odsprzedaży innej osobie).
Demon Armor + Demon Legs.
+ 100 dni PACC.
Lottery ticket z informacją o zajęciu pierwszego miejsca.
2. Drugie miejsce:
Domek "Rooker II".
+4 poziomów doświadczenia (bez możliwości odsprzedaży innej osobie).
Możliwość dowolnego nazwania przedmiotu (bez możliwości odsprzedaży innej osobie).
Demon Helmet/ Helmet of the ancients (do wyboru).
+ 80 dni PACC.
Lottery ticket z informacją o zajęciu drugiego miejsca.
3. Trzecie miejsce:
+3 poziomów doświadczenia (bez możliwości odsprzedaży innej osobie).
Możliwość dowolnego nazwania przedmiotu (bez możliwości odsprzedaży innej osobie).
Demon Shield.
Rook Boots.
Crystal Mace/Djinn Blade (do wyboru).
+ 60 dni PACC.
Lottery ticket z informacją o zajęciu trzeciego miejsca.
4. Czwarte i piąte miejsca:
+2 poziomów doświadczenia (bez możliwości odsprzedaży innej osobie).
Cape of Invisibility
Rook Boots.
Demon Shield.
Starlight.
20x UH.
+ 30 dni PACC.
Lottery ticket z informacją o zajęciu czwartego/piątego miejsca.
5. Nagroda pocieszania dla osoby, która wyśle najwięcej lottery ticketów:
+1 poziom doświadczenia (bez możliwości odsprzedaży innej osobie).
House Price 50%.
Hunting Spear.
10x UH.
Starlight.
+ 45 dni PACC.
Lottery ticket z informacją o przyznaniu nagrody za wysłanie największej ilości głosów.
Myślę, że są złe, iż za dużo demon setów źle, ponieważ demon set to najtrudniejszy Quest, który kiedykolwiek został zrobiony i trzeba się namęczyć, by zdobyć armor oraz legi. Myślę, że się ze mną zgadzacie.
Jeżeli coś Wam nie odpowiada, zmienilibyście - proszę pisać w tym temacie.
Nie chodzi mi o mnie, że to ja chciałbym wygrać (ja chce przedmioty wszystkie), lecz chodzi o graczy, którzy grają na Rookgardzie.
Zapewne propozycja nie przejdzie, iż będzie więcej głosów na NIE, ze strony ludzi z Mainlandu, ale cóż, warto spróbować.
Macie jakieś sugestie? Ogólnie propozycja Wam się podoba?
Proszę o opinie, szczególnie graczy wyspy początkującej, które coś wniosą, a nie nabijania postów ludzi z Main'a..
@down
Mógłbyś wytłumaczyć dlaczego w poprzedniej propozycji nagroda za zajęcie 3 miejsca była lepsza od tej z 1? Chodzi o Crystal Mace/Djinn Blade?
Zgadza się, te przedmioty chodzą po 30sc około :) Nawet 40sc można dostać za te przedmioty.
Jak wiadomo, nagrody są do dupy.. Nie wiadomo kto je wymyślał, nagroda trzecia jest lepsza od drugiej, a nagroda za największą liczbę głosów:confused: Brak słów :D
Więc Santano napisał mi, abym napisał swoją propozycje odnośnie nagród do wygrania:
http://i41.tinypic.com/2uj5lds.jpg
Moja propozycja:
1. Nagroda główna:
Domek "Rook Street III".
Możliwość wstawienia teleportu do domku (miejsce uzgodnione z ekipą).
+5 poziomów doświadczenia (bez możliwości odsprzedaży innej osobie).
Możliwość zmiany nazwy postaci (możliwość odsprzedaży).
Możliwość dowolnego nazwania dwóch przedmiotów (bez możliwości odsprzedaży innej osobie).
Demon Armor + Demon Legs.
+ 100 dni PACC.
Lottery ticket z informacją o zajęciu pierwszego miejsca.
2. Drugie miejsce:
Domek "Rooker II".
+4 poziomów doświadczenia (bez możliwości odsprzedaży innej osobie).
Demon Helmet/ Helmet of the ancients (do wyboru).
+ 80 dni PACC.
Lottery ticket z informacją o zajęciu drugiego miejsca.
3. Trzecie miejsce:
+3 poziomów doświadczenia (bez możliwości odsprzedaży innej osobie).
Demon Shield.
Rook Boots.
Crystal Mace/Djinn Blade (do wyboru).
+ 60 dni PACC.
Lottery ticket z informacją o zajęciu trzeciego miejsca.
4. Czwarte i piąte miejsca:
+2 poziomów doświadczenia (bez możliwości odsprzedaży innej osobie).
Cape of Invisibility
Rook Boots.
Demon Shield.
Starlight.
20x UH.
+ 30 dni PACC.
Lottery ticket z informacją o zajęciu czwartego/piątego miejsca.
5. Nagroda pocieszania dla osoby, która wyśle najwięcej lottery ticketów:
+1 poziom doświadczenia (bez możliwości odsprzedaży innej osobie).
House Price 50%.
Hunting Spear.
10x UH.
Starlight.
+ 45 dni PACC.
Lottery ticket z informacją o przyznaniu nagrody za wysłanie największej ilości głosów.
Myślę, że są złe, iż za dużo demon setów źle, ponieważ demon set to najtrudniejszy Quest, który kiedykolwiek został zrobiony i trzeba się namęczyć, by zdobyć armor oraz legi. Myślę, że się ze mną zgadzacie.
Jeżeli coś Wam nie odpowiada, zmienilibyście - proszę pisać w tym temacie.
Nie chodzi mi o mnie, że to ja chciałbym wygrać (ja chce przedmioty wszystkie), lecz chodzi o graczy, którzy grają na Rookgardzie.
Zapewne propozycja nie przejdzie, iż będzie więcej głosów na NIE, ze strony ludzi z Mainlandu, ale cóż, warto spróbować.
Macie jakieś sugestie? Ogólnie propozycja Wam się podoba?
Proszę o opinie, szczególnie graczy wyspy początkującej, które coś wniosą, a nie nabijania postów ludzi z Main'a..
@down
Mógłbyś wytłumaczyć dlaczego w poprzedniej propozycji nagroda za zajęcie 3 miejsca była lepsza od tej z 1? Chodzi o Crystal Mace/Djinn Blade?
Zgadza się, te przedmioty chodzą po 30sc około :) Nawet 40sc można dostać za te przedmioty.