View Full Version : Subfora dla dobrych gildi
Witam!
Wpadłem na pomysł, żeby gildie mogły się starać o utworzenie subforum dla swojej gildi. tak samo jak mogą starać się o GH. Administracja musiała by ustalić kryteria przyznawania takich for i zasady. Dostęp do takiego subforum mieli by tylko członkowie gildii.
Po co to?
- Żeby umawiać się na questy
- Dyskutować o sprawach ważnych
- Planować wyprawy wspólne
- Pomoc
- I wszystkie sprawy związane z działalnością gildi.
#Proszę poprawić literówkę w ankiecie:/
Sir Krystian
06-10-2013, 10:19
Jestem na tak gdyż to dobry pomysł ale nie ten dział ;P
Taaa subfora dla gildi na serwerze, gdzie w niedzielne południe gra 60 osób. HEHE BEKA
Fir$t Norixuf
06-10-2013, 11:48
Fajny pomysł :) Przydałoby się się dodać coś ciekawego do gildii bo na APO są one jedynie przypisem przy nicku :/ Jesteś w gildii to jesteś nie jesteś to nie. :/
#Lordzik#
06-10-2013, 13:00
W realiach APO jest to zbyteczne. Nikt by z tego nie korzystał.
- Dyskutować o sprawach ważnych?? AHA! XD. Ciekawe co uważasz za ważne sprawy w kontekście gildii.
Jestem na NIE.
Zarexoholik?
06-10-2013, 13:13
Totalny bezsens. I tak nikt by z tego nie korzystał. Od tego masz priv, chat gildii oraz gg/pw na forum/skype itd. itp.
Ogarnij natychmiast.
propozycja spowodowana dziwną gildią zebraną na trade (tzw. masówka), której nazwy nie wymienie
jak to napisał Kamil - ogarnij facet, bo zbędniejszej propozycji dawno nie widziałem (pozdro Wszystko)
Prócz "ja" i "jihad" nie widzę żadnych innych dobrych gildii :|
Zbędne, pozdrawiam.
Przecież już masz taką opcję - grupy/forum
wyjdź i nie wracaj
Mogła by wejść taka propozycja. Nie chodzi o takie gildie w których jest dużo ludzi?
jestem na tak
dziq76PLx2
06-10-2013, 22:25
Jak ktoś chce swoje własne forum gildiowe to niech sobie założy, jakby takie subfora miałyby być na forum apo to pomysł ile by było pierdolenia... dawać jakiegoś moda liderowi gildii, stworzyć hasło żeby inni nie mogli wejść, potem jakby ktoś odszedł z guild i by miał hasło to moderator tego subforum musiałby zmieniać hasło, powiadomić wszystkich jakie jest nowe hasło i takie tam... Za dużo roboty i totalny bezsens
Na nie.
Domcio Old
07-10-2013, 00:34
Po co to?? Gildia może utworzyć własny temat na forum i tam sie mogą umawiać na questy itd itp.. Masz jeszcze od tego chat w gildii w grze i priv...
silver ghostek
07-10-2013, 14:52
Od tego jest guild chat, grupa na forum albo pw. Jestem na nie.
Zii Baba
07-10-2013, 17:24
Propozycja jest bardzo dobra, ale nie ma sensu bytu na apo, nie przy tej ilosci graczy online. Malo kto by z tego korzystal bo wiekszosc ludzi zaklada gildie po to zeby kogos ojebac wiec nikt by o to nie dbal...
Jestem na nie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.