PDA

View Full Version : lagi lagi lagi

Hokage
14-12-2014, 16:40
Mortiis napisał "a jeżeli wciąż będą występowały takie problemy to proszę zgłaszać"

A więc pisze, że lagi dalej są i to bardzo często i czasem nie da się grać i bardzo to denerwuje a więc może w końcu coś z tym zrobicie i to ogarniecie tak jak należy?

Sasza
14-12-2014, 16:41
Potwierdzam słowa Rekruta. Lagi są nawet 10 razy dziennie..

Potem gość pada, a kto odda za sla? Bo raczej nie Wy...

@down
Ale nic z tym nie robią, z niczym nic nie robią, więc do nich mam pretensje - proste.

Pierwszy Boonek
14-12-2014, 16:49
Potwierdzam słowa Rekruta. Lagi są nawet 10 razy dziennie..

Potem gość pada, a kto odda za sla? Bo raczej nie Wy...

To nie oni powoduja lagi wiec nie do nich powinienes miec pretensje...

#t tez mam lagi i to czasem takie ze wgl grac sie nie da

Demon
14-12-2014, 21:47
To nie oni powoduja lagi wiec nie do nich powinienes miec pretensje...
no ok, ale skoro płacą serwerowni za host, a serwerownia nie wywiązuje się ze swoich zobowiązań to albo powinni z nimi jakoś poważnie pogadać albo najzwyczajniej ją zmienić

Xienus o.O
15-12-2014, 13:55
no ok, ale skoro płacą serwerowni za host, a serwerownia nie wywiązuje się ze swoich zobowiązań to albo powinni z nimi jakoś poważnie pogadać albo najzwyczajniej ją zmienić

a mi sie wydaje ze jak gralo po 40 osob to zmienili serverownie na jakas mega tanią i gównianą i dlatego teraz przy 100-170 osobach server nie wytrzymuje... w nocy wszystko jest ok.

Sabziro
15-12-2014, 20:09
a mi sie wydaje ze jak gralo po 40 osob to zmienili serverownie na jakas mega tanią i gównianą i dlatego teraz przy 100-170 osobach server nie wytrzymuje... w nocy wszystko jest ok.

i to już dawno xD sam Mortiis kiedyś pisał a nie wiem czy od tego czasu jeszcze nie zmienili

Zarexoholik?
16-12-2014, 09:28
Czasami odpuszczałem grę jeśli ścinało mi tak, że przez to padłem. Jednak ostatnio nie odczuwam żadnych lagów - jednak może to dlatego, że mało gram.

W ogóle zamiast update'ami powinniście się zająć poprawą przestarzałych terenów, to mapa nie będzie się marnować.

Ktoś II
16-12-2014, 13:46

Dokładnie to samo chciałem napisać. Na głównej niby jest napisane, że 800 osób może grać ale to ściema.
Musicie przezimować z takimi lagami, bo wszystko wróci do normy jak na serwerze będzie ponownie 40 osób online :D Także proszę się nie przejmować! :D

Norbix95
17-12-2014, 11:15
Jezu jak macie internet z biedronki i komputer z tesco to macie lagi :)
Udostępniłem ostatnio poradnik jak się ich pozbyć, ale postanowiłem go usunąć :)

@up
te 800 osób to maksymalna ilośc jaka może być na serwerze :)

..:KoMBoj:..
22-12-2014, 10:06
lagi są cały czas, a najczesciej przytnie na jakims lepszym mobie i mata

Monedr
22-12-2014, 11:36
Ciężko expic na lagach, które były dzisiaj, może pasuje coś z tym zrobic?